💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 248
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Амелия винаги се е движела така по трасето, но имаше срещу себе си жени слаби в пъзелите. Само че това не е пъзел, а домино и само трябва да помниш последния символ, т.е. е до бързина, така че няма шанс срещу мъж. Пък после защо игрите са толкова важни като условия. Четворката миски ще си ги къткат от продукцията до последно. Тупарев няма да допусне някоя от тия джендърчета да отпадна елиминирано от жена.  ooooh!

# 1 306
  • Sofia
Ееее Роберта се излага.... Много смешно наистина!
Благодаря Ви момичета, изпуснах за секунда, но не ми хареса начина по който се изхили.

# 1 307
  • София
Ами на Роберта не и е за първи път подобна изцепка. Както и да е.

# 1 308
Много е дълго това трасе.

# 1 309
Егати и скучната игра. 😏🙄

# 1 310
  • София
И Роберта няма да продължи с тези съотборници.
Нека се хили като пача колкото иска.
А я харесвах някога.

# 1 311
  • Испания
Голяма досада. Идва ми да сменя канала.

# 1 312
  • Берлин
Но изцепките й ги минаваме все метър и хич не й сипваме на Роберта. За мен тя не е това,което видях в началото. Още от онази история с Венцислава и контузиите

# 1 313
Играта е доста монотонна, но поне наистина става и за мъже, и за жени. Амелия видимо не дава сто процента от себе си, но и аз да съм и аз ще го правя заради самата игра. Тя и да спечели те пак ще я номинират и докога така... колко трябва да си издръжлив в къщата да се караш с някви гашльовци, а извън къщата да си на номинация. Всеки си има предел, а те изцедиха това момиче. Да ти имам и победата над изтормозена жена...

Между другото по отношение на снимките им след предаването аз си имам теория- все пак на едно кафе/вечеря за час-два лицемерничиш, хаху-хихи и после кой откъде е, а там живеят заедно и са под постоянно напрежение заради състезанието. Има голяма разлика и не я съдя, че са излизали.

# 1 314
Много е дълго това трасе.
40 плочки да им бяха дали... То па бива тъпизъм, ама тия край нямат!

# 1 315
  • Sofia
Прекалено дълга,еднотипна и изморителна игра Confused

# 1 316
Безинтересна игра.

# 1 317
  • София
хаха, по-умен бил. и си вярва.  ooooh!
е, не е истина просто. късметлия

# 1 318
  • Испания
Ясно е, че балетът ще спечели. Да свършва вече тази мъка!

# 1 319
Този миндил супер много ме нервира и дразни. И има наглостта да се нарича мъж и да се гордее с този факт!  Смешник   жалък ..

Общи условия

Активация на акаунт