💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 325
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 335
Роберта никога не ми е харесвала особено като поведение. Опитва се и тя да минава между капките и да гледа накъде духа вятърът.

Външно също не я намирам за особена прелест, всъщност от снимката, която е сложена като лого към тази тема, ми изглежда по-зле от своите съотборнички плюс близначките и Венцислава. А ако гледам само фигурата, май че е най-зле (поне на тази снимка).

# 1 336
Защо трябваше да са 20 плочки? Като каза Александра , че има още толкова и се опулих..това е най-тъпата игра.

А относно Амелия, да толкова си може с тичането и в други игри така се е движила. Не е особено издръжлива просто и ако се знае, че има да минава 20 пъти по това трасе ще се движи с по-бавен темп , за да издържи. Даде всичко от себе си тя просто не ѝ достигнаха сили.
Нали я гледах и срещу другите жени, с които беше. Ако не беше умна Гичка щеше да я отвее.
Нейната сила беше в логическите пъзели, за съжаление тук се искаше добра памет, а тя от напрежение се обърка и забрави и оттам..

# 1 337
Дори не и’ подаде ръка мекотелото

Трябва да му пишем в инстаграма, че да се усети

# 1 338
Предполагам, че за много хора Амелия е победител, не само в тая игра, а в предаването като цяло

# 1 339
Плача... тя не заслужаваше това ..
Заслужаваше да е сред финал...

# 1 340
Ееее Роберта се излага.... Много смешно наистина!
Благодаря Ви момичета, изпуснах за секунда, но не ми хареса начина по който се изхили.

И на мен, но от лош и прост човек няма какво друго да се очаква!!!

# 1 341
Браво, браво, браво господине...Отиди сега изтанцувай един танц на пилона.

# 1 342
Най-накрая изпълниха заветната си цел. Изгониха всичките си жени. Радост небесна. Време е за едно мъжко парти в сауничката. Роберта естествено не е поканена.

# 1 343
  • София
Към целия набор от "добродетели", се прибави и злорадство от победата над една фина във всяко отношение жена.
Толкова просто мъжле, че няма накъде.

# 1 344
Както и да е. Амелия е победител в сърцата на много хора.
Обаче наистина не знам какво да гледам вече на предаването и дали изобщо има смисъл вече да го гледам!

# 1 345
Тая игра си беше нагласен за Томас. Тоя сигурно има крачка 2 метра, а Амелия 50см. И колкото повече пъти трябваше да минават, толкова по-явно се трупаше предимството.
Същата история беше и в полуфинала на американския ББ тая година..

# 1 346
  • Берлин
Интересно ми е какво ще каже Амелия в студиото. Видя достатъчно и предостатъчно.

# 1 347
Ех, жалко за Амелия...много жалко. Но Томасчо едва ли ще стигне много далеч, голяма излагация. Дано поне сега се засрами като чете коментарите, защото навсякъде са едни о същи и не са в негова полза.
Роберта и на мен не ми харесва нещо.

# 1 348
На мен ми беше все тая кой от двамата ще си иде. Чакам принцеса Рапунцел да каже, че си отива.
И без това славяните са ми анти от ден 1, така че с един по-малко още по-добре, а тази вечер дай Боже и двама Simple Smile

# 1 349
Рядко се нервирам докато гледам телевизионни формати, които първо, че винаги са по сценарии, излъчват  и монтират както им е кеф, но тези ме докарват до бяс. Ужас, групичка мъжленца, които са безкрайно неприятни, но с претенции до небето. Роберта и тя ми опротивя максимално. Защо си мисли, че няма да е следващата? Колкото повече гледам, толкова повече си мисля, че скоро снимки на племето няма да виждаме от разни заведения. Сигурна съм, че доста от нещата са ги изненадали и ще продължават да се изненадват.

Общи условия

Активация на акаунт