💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 178
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Испания
Георгиос рязко получи амнезия. Византиец, я!

# 1 411
Какво се оправдава Георгиос ,че не казвал той кой да се номинира,като само той диктуваше положението ,а другите изпълняваха.

# 1 412
  • 221B Baker Street
Ох, Ваня и Жоро ми напълниха душата... Joy Как им се подиграваха на жълтите...

# 1 413
  • София
Очаквано Ваня и Жоро сипаха яко на джендърчетата славянчета.  Sunglasses
Георгиос сигурно му е адски неудобно на диванчето. Нека му е.
Искам да дадат повече думата на Наско.

# 1 414
Изобщо не може да ме трогне тарзанчо, но винаги е неприятно когато някой напусне контузен.
Иначе гледах промото за понеделник, че тия за територия са безсмислени вече. Юлиян явно пак е провокирал маминото синче и той не е издържал и налита на бой, хаха лешпер мамин  Laughing
ама май, май пак славяните ще спечелят, явно траките са обречени никога да не припарят до резиденцията.  Grinning
Аз пък останах с впечатление, че славяните пак падат. Така ми се вижда от промото, ама да видим.

# 1 415
Вече като ме издразни някоя другарка ще й пожелавам да се омъжи за такъв като Веско и компания. Интересно ми е сега като се гледат дали се кефят какви "мъжкари" са и колко са хитри.

# 1 416
  • София
Ох, Ваня и Жоро ми напълниха душата... Joy Как им се подиграваха на жълтите...

А Русал седи на диванчето и се усмихва...

# 1 417
Жалко, че вече няма плаж. Славяните това заслужават.

# 1 418
Русал имам чувството, че мисли бавно.

# 1 419
"Амелия изгоря, за да свети!"  Heart

# 1 420
  • София
Ха-ха-ха! В студиото днес царят смях и закачки!  И ей така, между другото, Алекс захапа Йорго, и не го пусна, докато не призна"е, да, така беше"
 И после," ха-ха-ха, капитан Америка и Март като черен паяк, плете мрежи от интриги! " Добре И се получават нещата на Александра!
Йорго беше зачервил бузи, явно си дава сметка, че 100% от хората в студиото не са на негова страна! Ама трябва да е благодарен, че можеше и доста повече да го насметат!

# 1 421
Много се радвам, че любимият ми Джаферович и Георги Марков оплюха добре стратегиите на славяните, а Георгиус само мълчи, наистина се надявам да му е неудобно...
Сега ще сипват на Март..

# 1 422
Изгледах промото за понеделник .Стоян бесен казва към траките -"Това не са правилата бе смешници " ,налита на Юлиян ,ама славяните всички бяха с увесен нос

# 1 423
  • Sofia
Абе усмихва се, но ще му замръзне усмивчицата! Милков ме кефи, Насето и той не трае, ще го разкатаят! Яйчицето се пече на з@дник@ на Русалчо🤣

# 1 424
  • Испания
Интриганти! Март как клюкари какво казва Роберта за Стоян. Дъноооооооо!

Общи условия

Активация на акаунт