НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви момичета. Ами точно същият въпрос си задавах и аз. При мен нямаше видима разлика. Имам снимка от вчера с голям корем. Но моля, не се шашкайте заради моя случай.

# 286
Благодяря ви . Анастасия честито и на теб ❤ Станахме мами октомври повечето от ноемврийки . Надявам се с бебчо всичко да е наред скоро ❤

# 287
Честита радост Анастасия Heart
Желая ви пълно и бързо възстановяване Simple Smile

# 288
Анастасия,честита трета рожбичка,да ви е жива и здрава малката принцеска и да бъде много силна.Blush
На теб бързо и леко възстановяване.
Успех скоро да си на крак и да я гушнеш.Hug
Heart

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 07:15 от Mamma.Maria.

# 289
Честито бебче, Анастасия! Нека бъде много здрава и щастлива малката бонбона. На теб бързо възстановяване 💕

Аз днес си помислих, че ми изтичат водите. Усетих, че бельото ми е мокро, но реших, че съм се изпотила и го смених. След около час беше пак леко мокро. Реших, че е по-добре да вляза да се поизкъпя, та да съм готова ако се разраждам...😁 След това обаче нямаше нищо. Явно наистина съм се поизпотила ддз и аз, ма още стискам кълки, не ми се ражда през октомври 😁

# 290
На мен като ми изписваха Допегит изрично питах дали трябва да изчакам между приема на магнезий или нещо друго и ми казаха , че не е нужно Simple Smile

Само ако пиеш добавка желязо под някаква форма задължително трябва да минат по едва часа от допегита и магнезия

# 291
Ехаа, Анастасия! Честито бебче и на теб! Стискам палци да се възстановите бързо и двете и скоро да си я гушнеш и да ви изпишат! Gift Heart

Изцяло гладна ли те държат? Шоколад поне,нещо такова? То след толкова гладуване и най-гадния бульон сигурно е като най-вкусното ястие Grinning

# 292
Здравейте и от мен.

Честито на всички родили майчета🌺🌺🌺
Много да сте здрави с бебоците.
На другите безпроблемнно раждане.

Вчера в 15:57 се роди и нашата дъщеричка София. 3180 гр и 51 см.❤❤❤
Родих нормално 12 часа след изтичането на водите.
Раждането мина без много болки. Приеха ме без разкритие и болка. Изчакаха 2 часа и ми дадоха 1/4 хапченце. Контракции тръгнаха и след 3:30 имах почти 4 см и ми сложиха епидуралната. Най-хубавото нещо на света. После още 4 часа разходки в стаята и се оказах с пълно разкритие. И с 4 напъна излезе за 10 минутки. Нищо не усетих.
Имам няколко шевчета, но се чувствам прекрасно. Веднага ми дадоха да хапна и да пийна кола. И след 1:30 бях на крака.
Малката е добре, тази нощ е в бебешката стая , но от утре си я взимам и ще си е при мен.
Безкрайно съм доволна от раждането и екипа на болница  Надежда:) Благодарности.🌼🌼🌼

# 293
  • Наблизо
Честито Анастасия и Радостина!Бързо възстановяване и здрави и спокойни бебета!

# 294
Добро утро,Радостина честита дъщеричка,да е жива и здрава и много послушна малката София,на теб бързо възстановяване.Heart
Попита ли какво е това хапченце което са ти дали за контракциите,попринцип не слагат ли само система с окситоцин,за първи път чувам и за друга практика за предизвикване на контракции.
Close

# 295
Анастасия и Радостина честити бебчета🤗
Да са здрави и да сте много щастливи с тях.

# 296
Те казаха, но не запомних.
 Имаше моментален ефект:)
След това сложиха и система окситоцин;)

# 297
Радостина, честита дъщеричка и на теб! Revolving Hearts При теб е имало пълна програма - хапче, окситоцин, епидурална Simple Smile

Многи нетърпеливи тези бебета Blush Вярно половината се родиха октомври. Аз още от самото начало си мислех, че може и аз да родя тогава, но месецът свърши почти Simple Smile

Ох, има ли някоя родила нормално, БЕЗ шевове? Много ме шашка това разкъсване. И накрая какво излиза, уж по-добре естествено, по-бързо се възстановяваш, а се оказваш с шевове, които те придърпват и те боли, хемороиди, не можеш да си седнеш на дупето... Почва да ме разочарова това нормално раждане. Приятелка седмица след раждането е с такива оплаквания и не й е никак добре. То секцио да беше, вече щеше да е екстра сигурно.

Някой знае ли как могат да се избегнат разкъсванията? Дишането ли е най-важно? Като изключим размерите на бебето...

# 298
Казват, че масажа на перинеума помага да се намалят разкъсванията. Аз така и не съм почнала да го правя. Също зависи и от кожата колко е еластична.
Но пък след нормално раждане дават шоколад 😁 а след секцио няма. Това не е ли точка в полза на нормалното. И това кога ти дават детето, след нормално е почти веднага.

# 299
Веси, права си за шоколада Sweat Smile За момент забравих и за плюса с бебето, че ти го дават едва ли не веднага. Но някак си, очертава се по-трудно, отколкото си го представях и ми се искаше Grinning

Бюти, забравих в предния пост да зачекна темата с килограмите. Аз също качих повечко последния месец, а бебето  е наддало съвсем малко, доколкото може да се разчита на тези мерки... Обаче какво става с този ти ми апетит?! Говорих си с една акушерка, която каза, че би трябвало да ми се яде по-малко сега. Да бе, да! : D Ям като невидяла. Налитам и на доста "боклуци" - чипс, зрънчота, пакетирани сладки, каквито не съм си купувала от не знам колко време, вафли. Супер слаби са ми ангелите и набележа ли си нещо, нищо не може да ме спре да си го хапна. Онзи ден трябваше специално да се отклоним от маршрута за вкъщи, за да може Шоколад да си вземе дюнер Flushed

Общи условия

Активация на акаунт