НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 894
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Пък на мен ми се яде чомлек 😁 или някоя яхния. Не знам колко пъти съм си поръчвала тая бременност и все ми става лошо само като ги погледна. Нищо, още 2 седмици и ще накарам баба да наготви.

# 376
Памперсче, върти ми се, че не искахте да знаете пола сякаш? Още ли е така? Simple Smile

Не го знаем. Simple Smile

Терминът се определя само в началото. После според растежа на бебето може да варира спрямо засечените мерки.

# 377
Ейй много готино да не знаете пола, замислям се дали не е по - добре да не се знае та следващия път ще го обмисля и това като вариант.😀
Не че като ви го кажат няма гаранция че не са сбъркали.. при едни познати до последно беше момиче, разбраха че е момче като се роди 😂 и това тука преди 2 - 3 години.. при нас до 5ти месец беше момиче после изведнъж стана момче, някак си като си се настроил към едно и беше трудно да свикна понеже много исках момиченце, но не бих казала че ми е било гадно сега си чакам момченценцето с нетърпение. 😁
На моя мъж му беше по - голяма драма когато казаха че е момиче 😂

# 378
И при мен в 6тия месец се разбра, че е момиче, а не момче😀. От тогава 4 гинеколози (единия като лежах в болницата, другия при, който ходих на 3Д,1вия който ми следеше бременносттта и сега тоя втория като се изместихме в Търново) казват, че е момиче, нооо всичко е възможно 😀 Надявам се да си е така, защото количката е розово и сиво 😀

# 379
Ауу ние всичко взехме в неутрален цвят .. 😂 имаме само няколко синк дрешки и едно одеялце иначе бяхме почнали да взимаме розови нещица.. имаме едни биберони на авент 2 розови които купихме в началото (за 12лв. кавалера ще си ги ползва 😂)

# 380
Ейй много готино да не знаете пола

Оставили сме си тръпка за самото раждане Wink
А и така ми е много спокойно. Нямам нагласи, няма опасност от грешка или смяна на пола в последния момент както често става. Ние точно заради такива случаи преди бременността ми с баткото решихме да не знаем. А и така не ме зариват с розови/сини подаръци Grinning Толкова да я мразя тази едноцветна мания.

Ауу ние всичко взехме в неутрален цвят

Добре сте направили. Wink

# 381
Честито на всички неволни октомврийки ☺ Който устиска и днес, вече си влиза в месеца.

Аз най-после се позиционирах в София и вече съм напълно спокойна, че и да тръгне да се ражда съм на 15 мин от болницата. Датата за секциото е 8ми, а дотогава ще тая надежда да се обърне беба. На 4Д като я гледахме одрала кожата на баща си, а той много обича в последния момент да прави всичко, та ако се е метнала на него има шанс за изненади 😄

Днес бях на тонове, всичко 6, последните дни даже контракции нямам, не знам какво е това чудо, все едно ще съм бременна до догодина.

Иначе повишен апетит и аз имам, особено за сладко и хляб, но засега удържам положението.

# 382
Момичета, ползвате ли някакво приложение за контракциите?

# 383
Здравейте, момичета!
Днес се роди и моето слънце Виктор, планово секцио, спокойно мина всичко. В 14.18ч изплака, 3850г и 60см на мама юначето.
Мъжът ми присъства, докато ме шиеха беше изцяло до мен до главата ми с бебенце в ръце.
Сега ме извеждат от наблюдение и ще ме раздвижват. Вече вечерях, много вода ми се пие и умирам от глад. Вики суче като ламя, получи се много хубаво, засуква сякаш само това е правил винаги.
Утре ще ме изпишат следобед.
Късмет на всички и леко раждане ❤

# 384
На вас ваши роднини месили ли ви са се в това как да си кръстите детето? Защото моите почнаха нещо и много ме ядосват.. Харесвам името на баща ми и ако беше момче щях да го кръстя така, но за момиче не ме грабват имена с Д и няма да е кръстено на никой, ама те не могат да го приемат това. Да не говорим, че и на половинката ми майка му и баща му ако тръгнат да се сърдят или да имат някакви претенции не знам. Ужас просто, сега като видяха, че няма да им удовлетворя желанието и не ми харесват името, което съм избрала (на Лилия се спрях последно и много ми харесва) 😀

# 385
Ами аз засега не съм попадала на такива коментари. Странното е при мен, че подобни желания да ти дават наклон за нещо обикновено идват от по-далечни роднини и всякакви рандъм хора. Нашите са без претенции както и на мъжа ми техните, стига да не избера нещо идиотско от типа на Лоренцо мисля, че всички ще са ок хахах Не се връзвай толкова, както и да я кръстиш ще се влюбят в нея като я видят. А ако търсиш с Д, на мен едното от имената ми за момиче е Дария, ако те кефи - взимай Simple Smile

Аз с мъжките имена видях зор, но накрая имам списък от 4 и си мисля, че като го видя живот и здраве ще ми стане ясно кое точно ще е. Измислих 2 кръстени на дядовците и 2 имена, които просто ме кефят и май май засега клоня към тях повече ама ще видим.. Браво на всички, които вече са го избрали името, не е лесно определено. Както четох в интернет - "не знаеш колко хора са ти неприятни докато не ти се наложи да кръщаваш детето си" хахахах

Ивка, честито. Ти баш на ръба на ноемврри пък го изкара, не можа да устискаш хахаха Леко възстановяване  Simple Smile

# 386
Cats и Ivka, честити бебета! Да са ви живи и здрави! Вече всеки ден имаме новини за нови бебенца ❤

Вилислава, изобщо не се поддавай на чуждото мнение относно избора на име. Това е избор на родителите и е много лично нещо. Не позволявайте да ви се бъркат и да ви разубеждават. Нашата дъщеричка я кръстихме Олимпия. Не се харесваше името на нашите баби, но това ни най-малко не ни повлия. Второто ми момиче е Магдалена, и това име не се харесваше. Аз го обожавам. Изобщо не ме интересува кой какво харесва. Лилия е нежно и хубаво име. Разбира се всичко е въпрос на вкус. Трябва да ви харесва на вас.

# 387
Абсолютно съм съгласна и аз, то ако трябва с на всички желянията да се съобразяваме все на някой нещо няма да му хареса.

# 388
И при нас се пробваха да си пробутат мнението, но не стана 😂 като избирахме име за момиче много исках да е Анастасия (така се пада и да е кръстено на свекърва ми) обаче на мъжа ми не му хареса и се отказах все пак исках и даамата да харесваме името (моите родители държаха да е кръстено 1 към 1 на свекърва ми, но ние не искахме) решихме да е Яна (моите родители не бяха съгласни, но не сме ги и питали 😂 само им съобщихме) не държахме са е кръстено на никой а само името да се харесва и на двама ни. За момче харесаме име и двамата с което ще е кръстено на свекъра, но нашите отново настояваха че трябвало да е 1 към 1 щото имал хубаво име ( и е така името му ми харесва, но не искам детето ми да носи чуждо име, искам да има и нещо негово си в името) та така примириха се . Миналия ден баба ми беше на гости и и казах какво сме избрали за име и тя също отбеляза, "че трябвало да се кръсти 1 към 1 че да се запази хубавата енергия"  отговорих и с "аз те уведомявам какво сме решили, не те питам какво мислиш все пак решението е наше" и така приключиха всичкк мнения 😂. Родителите на мъжа ми са нямали никакви претенции относно името на бебето.

# 389
Ивка, честито юначе Виктор! Blue Heart Вярно ли е 60 см, както си писала? Blush Колко по-различно е при вас Simple Smile Днес секцио, по-късно храна, и на следващия ден изписване Simple Smile Дано така продължи безпроблемно кърменето!

За името, за момента само майка ми се бърка и доста ме дразни... Напоследък пък ми повтаря да съм я кръстела на мен Scream

На днешния преглед измериха бебето 3500, а преди седмица 3036 Rolling Eyes Някъде има грешка, но къде... Обзаведох се с глобули Полижинакс и свещички Цикатридина, защото споменах, че имам съмнения за хемороиди...

Общи условия

Активация на акаунт