Черен петък 2019

• 157 324
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Пловдив
Зара ще участват ли? Някой знае ли предходните години дали са участвали и с какъв %?

# 557
Зара ще участват ли? Някой знае ли предходните години дали са участвали и с какъв %?
Участват всяка година.
% е различен, според продукта.

# 558
  • Пловдив
Участват всяка година.
Благодаря, а имате ли информация кога ще им е чериния петък?

# 559
  • София
Участват всяка година.
Благодаря, а имате ли информация кога ще им е чериния петък?

В моловете би трябвало на 29-ти

# 560
  • вкъщи
Аз ли не съм в ред, или не виждам никакви намаления във Фешън дейс? Нищо по-различно от обичайното.

# 561
Аз ли не съм в ред, или не виждам никакви намаления във Фешън дейс? Нищо по-различно от обичайното.
Съвсем си си в ред Simple Smile Преди дни отбелязах няколко неща за любими, но като се сетих за петъка реших да ги поръчам днес, уж да има отстъпка. Абсолютен  майтап, 4 лева ми е голямата далавера от моите продукти и прословутия им петък Laughing Радвам се, че поне не бяха свършили бройките, че ако ги бях изпуснала заради "промоцията" щеше да ме е яд.

# 562

Даже много е фалшиво всичко.
Нарочно добавих произволно един ужасно грозен лачен колан, който преди 5 дни струваше 73 лева, днес цената е същата, а в любими пише “Размерът не е наличен”.
Е как за 47 минути изкупиха всички бройки от точно този колан много ми е интересно:joy:Joy

# 563
Във фешън дейс в любими съм добавила  няколко часовника.
Влизам с 5 лв по надолу  ... супер намаление 🤣
В Global Brands знаете ли дали правят черен петък?

# 564
Записвам се да следя намаленията.
Интересува ме магазини Pulsar за игри. Вчера бях в техния магазин в Paradise, но момчетата казаха да не очакваме намаления на Черния петък.

Имате ли наблюдения, дали изобщо правят намаления?
Pulsar бяха купени от Ozone тази година. От тази година може да има промяна с намаленията.
Сега им отворих сайта и пише, че имат Black Friday.
Аз ще следя за намаление на фотоепилатор филипс лумеа, базов.
В Зора Philips Lumea SC1997 ще струва 369лв. https://zora.bg/product/sc199700-1 Намаленията им започват след по-малко от 4ч.

# 565
В Зора само 10 % на мобилни телефони, разочароваха ме.

# 566
Записвам се да следя намаленията.
Интересува ме магазини Pulsar за игри. Вчера бях в техния магазин в Paradise, но момчетата казаха да не очакваме намаления на Черния петък.

Имате ли наблюдения, дали изобщо правят намаления?
Pulsar бяха купени от Ozone тази година. От тази година може да има промяна с намаленията.
Сега им отворих сайта и пише, че имат Black Friday.
Аз ще следя за намаление на фотоепилатор филипс лумеа, базов.
В Зора Philips Lumea SC1997 ще струва 369лв. https://zora.bg/product/sc199700-1 Намаленията им започват след по-малко от 4ч.
Извинете, но от брошура, имейл, от къде се виждат намалените цени в Зора?

# 567
makeup.bg участват ли в чп

# 568
New Yorker дали ще имат черен петък ? Намерих инфо , че в мола им във Варна ще имат 35% , но ме интересува дали и в магазините им в Пловдив ще има някакво

# 569
  • София
Аз пък съм много доволна от Фешън Дейса, бях си сложила една чанта в любими преди месец и сега я поръчах от 229лв,на 49лв.

Общи условия

Активация на акаунт