Черен петък 2019

• 156 012
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 380
В търсена съм на 2 броя електрически четки за зъби или комплект?
Помагайте

Вижте на Метро каталозите.От там миналата събота взехме два броя ел. четки за зъби, Орал Б, всяка със свое зарядно за 67 лв.Това беше най-добрата оферта която намерих тогава.

# 1 381
  • софия

hintt, в Била има две четки за зъби на Филипс, както и в коледния каталог на Софармаси, но там няма наличност.

# 1 382
Трябва ми чугунена тенджера или касерола. Ако някой е виждаю на добра цена, да свирка Simple Smile

# 1 383
  • Mostly in my mind
Издателство Ентусиаст са с 50% отстъпка на техните книги до неделя. Simple Smile

# 1 384
И аз се интересувам къде намалението на Asics. Може ли да обясните?

# 1 385
Помагайте
аз на тези им се чудя още. Имаше и черни, но свършиха
https://www.amazon.de/dp/B074D1R8KF/ref=twister_B07FWCZ35F?_enco … ng=UTF8&psc=1

# 1 386
  • Стара Загора
В Дм има на Орал Б четка за 32,90лв. (Журнал от 28 ноемви до 26 декември).
В Била четките са на Филипс и са с точки на цена 129,90 лв. и май са с едно общо зарядно.  

Скрит текст:
На Филипс консумативите (главите) според мен са доста скъпи, имам четка, но все още не съм сменяла главата, има различни, но тези, които гледам, са около 40 лв. две глави.

# 1 387
Някой ако иска детски намалени дрешки има в abubu.bg
А накрайници намалени за детската четка Оral B дали сте засичали някъде? Май никога не ги намаляват...

# 1 388

на техния сайт - keyfashionstore.com, може би и в магазините им в моловете важи..

# 1 389
  • СОФИЯ
Помагайте

Вижте на Метро каталозите.От там миналата събота взехме два броя ел. четки за зъби, Орал Б, всяка със свое зарядно за 67 лв.Това беше най-добрата оферта която намерих тогава.
ДМ. Орал Б, 2 бр. черна и розова, 59.90 лв. Имат втори журнал 1-31.12, който обаче не виждам в момента на сайта им. Взех го на хартия от магазина.

# 1 390
  • Стара Загора
Да, няма го втория каталог в сайта им, аз и в магазина им не го видях снощи, видях го пуснат в някои пощенски кутии.

# 1 391
Вис Виталис са с трети черен петък до - 20%

# 1 392

на техния сайт - keyfashionstore.com, може би и в магазините им в моловете важи..
Благодаря ви много. Те имат и аутлет в младост, може и там да има нещо.

# 1 393
И мен Грация изкл мн.ме ядосват.звъня вече 4ти ден да откажа една пратка. Или заето или чакам дълго време връзка с оператор и пак нищо. Надявам се да не се случи както при някои. Вече да ме чака пратката в Еконт. А имейл писах , чрез запитване също пробвах. Едно голямо нищоооо.

# 1 394
Не вярвах, че ще ми се случи, но и аз станах жертва на триковете на търговците. Доста време следих телефон Oneplus 7, както и няколко други модела. Както всички знаете, миналият петък повечето онлайн търговци бяха обявили Черен петък. Тогава не успях да намеря нито една изгодна оферта за следените от мен телефони на сайтовете, обявили Черен петък и в крайна сметка реших да поръчам от сайта, който предлагаше най-изгодната оферта, въпреки че не беше обявил Черен петък.Цената беше изгодна, въпреки че имаше допълнително цели 18 лева доставка, и решиш, че няма смисъл да чакам повече. Поръчах телефона.
Днес, обаче, реших отново да видя на какви цени се предлага (защо ли) и установих, че един от сайтовете, който миналият петък беше обявил Черен петък, но нямаше кой знае колко изгодни оферти, днес отново е обявил Черен петък и моят телефон е намален с почти 100 лв. или 30 по-малко от цената, на която го поръчах от другия сайт. Не знам колко е там доставката, вероятно и от там щях да спестя някой лев.
Както и да е, 30 лева не е голяма разлика, т.е. не съм се набутал много, но все пак оставаш с чувството, че си прецакан. И това при положение, че си мислех, че имам добра култура на пазаруване и не се хващам на търговски трикове.

Общи условия

Активация на акаунт