Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 431
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Кондабайда и на мен ми изглеждаше чудесно място и ако не бяхме намерили по-подходяща ясла щяхме сериозно да я обмислим. От сегашната ми камбанария бих разпитала как и кога се комуникира с родителите. Моя син попадна на страхотно място, но пък нямаме никаква обратна връзка, буквално нямам идея какво правят през деня, от други родители разбирам, че са ги водили на "поход" в планината примерно. Нямаше родителска среща, а сега заради положението с вируса много бързо става предаването и взимането на детето на вратата.

# 301
  • Пловдив / София
Здравейте,
За мен лично е особено важно да има утвърдени програми за работа с децата, дори и в яслена група, разбира се подходяща за възрастта им. Нямам предвид учебници, а ясно поставени задачи какво трябва да умее детето след 3 месеца, 1 година. 

Децата са много различни. Вкарването в такива рамки, според мен, много фрустрира и тревожи родителите. Защо моето дете не прави това, пък на комшийката - да.
Добрите педагози могат да видят проблем и без зорлем да се мерим.
Например, детето на приятелка започна да маха за чао на 7м., а моето чак около 10-11м., като децата са на една и съща възраст.
То и затова някои прохождат на 10м, други на 16-17.

# 302
  • София
Моето е на година и не маха за чао хмм Simple Smile Шегувам се, разбира се, ще разгледам за Светлина, ако някой има препоръки за друга ясла в Лозенец и района, ще съм благодарна (ккто и за Светлина) Simple Smile

# 303
  • София
Върнете се назад е темата, специално за Лозенец често се пита и съответно често се обсъжда.

# 304
Здравейте, препоръчайте ми моля, детска градина в ман ливади. Мислехме да поискаме среща в пчелно кошерче на ул. ралевица, но чухме кофти неща и не се обадихме... Детенцето ще тръгне на 2 и половина. Предварително благодаря!

Casa dei Bambini и Детски свят, от които имам лични впечатления, както и The Beehive въпреки че сте получили негативен отзив

# 305
Вижте кидс хаус в Лозенец, нямам лични впечатления от там, ние гледахме другата им база в Гео Милев и ни допадна, а и чувам добри отзиви от родители.

# 306
  • София
Здравейте, около 1000 лева ли вървят таксите за частни ясли? Преди 5 г за каката 800 май беше най-скъпата, която гледахме, явно от тогава има вдигане на цените?...

За Кидс Хаус чета на сайта, че са за над 2г.

# 307
Здравейте,
Имате ли отзиви от градините в кв. Симеоново - Ян Бибиян, Мечо Пух и Детска Мечта? Интересуват ме яслените групи. Отношение към децата, допускат ли се болни деца, храна, свободно време навън и т.н. Благодаря ви!

# 308
  • София
Здравейте, около 1000 лева ли вървят таксите за частни ясли? Преди 5 г за каката 800 май беше най-скъпата, която гледахме, явно от тогава има вдигане на цените?...

За Кидс Хаус чета на сайта, че са за над 2г.

Да, около 1000лв. са +/- 100-на лв. Поне тези, които проучвахме ние преди време. Сега нашата такса се е качила с 30-на лв.

# 309
Здравейте,някой има ли отзиви  за ясла "Детска  къща" в кв. Гео Милев?

# 310
Здравейте,
Имате ли отзиви от градините в кв. Симеоново - Ян Бибиян, Мечо Пух и Детска Мечта? Интересуват ме яслените групи. Отношение към децата, допускат ли се болни деца, храна, свободно време навън и т.н. Благодаря ви!
Здравейте,

Мога да кажа за "Мечо пух". Извеждат децата,когато времето го позволява,сега когато е топло по два пъти- сутрин и следобед. Имат задно дворче. Не се допускат болни деца. Момичетата,които се грижат за децата са млади,усмихнати. Моето дете се връща почти всеки ден с рисунка. Вече знае доста думи на английски. Доволни сме.

# 311
Какво правят с тези такси, не знам. Нашата градина преди 4 години беше 900 лв. и определено беше най-скъпата, другите хубави масово бяха около 700, тук-там около 800, а имаше и доста по-евтини. Те и частните училища така правят, не им пука, че е криза, те пък направо с по над 1000 лв. годишно вдигат таксите (не всички, ама най-желаните).

Доп. С това, че е била най-скъпата, не само, че не се гордея, а напротив, яд ме е, че бях такъв балък, защото не си струваше и ако можеха да се върнат нещата, никога не бих дал отново тези пари. Т.е. бих дал подобна сума може би, но не и за тази градина.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 14:52 от Татко Мецан

# 312
Здравейте, а има ли някой , който може да сподели отзиви за детска ясла “Цветенце”, намираща се в Красно село.

# 313
  • София
Скрит текст:
Какво правят с тези такси, не знам. Нашата градина преди 4 години беше 900 лв. и определено беше най-скъпата, другите хубави масово бяха около 700, тук-там около 800, а имаше и доста по-евтини. Те и частните училища така правят, не им пука, че е криза, те пък направо с по над 1000 лв. годишно вдигат таксите (не всички, ама най-желаните).

Доп. С това, че е била най-скъпата, не само, че не се гордея, а напротив, яд ме е, че бях такъв балък, защото не си струваше и ако можеха да се върнат нещата, никога не бих дал отново тези пари.
Т.е. бих дал подобна сума може би, но не и за тази градина.
Аз отново бих дала сумите, които давах и давам за децата си, защото явно случих, но пък аз търся основно среда и някои други нещица. Не ме блазнят набедените за "елитни" градини и училища.

# 314
И коя е твоята градина? И каква е средата там?

Общи условия

Активация на акаунт