Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз ползвам един докато свърши, после купувам друг, задължително различен. Рядко ползвам подред 2 опаковки от един и същ. След няколко месеца се случва да повторя.

# 466
Аз винаги имам по два крема, ако някой ден кожата ми е по-мазна или суха, макар че това го компенсирам и с добавяне на повече олио или серум. Сменям крема според сезона, преди от любопитство купувах все различни, сега експериментирам доста по-внимателно.

# 467
Много благодаря за отговора. И аз не исках да бързам с кремовете против бръчки, но ме наплашиха в една аптека, че трябвало да започнат да се използват преди да има видими изменения по кожата, защото после било късно.
Та хвърлила съм око на хидратиращия кремове на Есте Уаудер и Клиник. Ще погледна и тези, които ми посочите Blush

# 468
В този ред на мисли....редувате ли различни кремове,или използвате един всекидневно ,докато свърши?!?Thinking
Да редувам, но през няколко дни.

# 469
Редувам кремовете винаги имам отворени няколко и според моментното състояние на кожата преценявам кой да ползвам.

# 470
Редувам кремовете винаги имам отворени няколко и според моментното състояние на кожата преценявам кой да ползвам.

+1
и винаги имам няколко неразпечатани в запас - в случай, че затворят всички магазини едновременно и на мен не ми е останала и капчица крем Joy

# 471
Ако настъпи криза за мазила даже ще имам да разпродавам. Joy

# 472
  • София
Аз редувам серумите, крема гледам да е един, 2 пъти седмично го сменям с нощна маска.
Дневен крем ползвам само в най-студените месеци, през другите над серумите слагам само слънцезащитен.

# 473
и винаги имам няколко неразпечатани в запас - в случай, че затворят всички магазини едновременно и на мен не ми е останала и капчица крем Joy

Ох, и аз така... Joy

# 474
  • Somewhere in the World
A мен пък ме запалихте тук по кремчетата и маските на Биотен / и не само/ та винаги имам резерв.
Дневен крем и серум имам отворени 3 вида и мажа щедро според настроението.

# 475
  • София
Много благодаря за отговора. И аз не исках да бързам с кремовете против бръчки, но ме наплашиха в една аптека, че трябвало да започнат да се използват преди да има видими изменения по кожата, защото после било късно.
Та хвърлила съм око на хидратиращия кремове на Есте Уаудер и Клиник. Ще погледна и тези, които ми посочите Blush
На 32 г съм и скоро четох че момиче на 28 г има вече види и бръчки.... Викам си,, малееее не съм само аз с бръчки, но явно е до ген...

Ползвах веднъж тази маска в дясно Q10  и да кажа че бръчките на лицето ми ги поопъна доста
Иначе тази ще си поръчам

# 476
златната няма да ти опъне бръчките, тя е за почистване

# 477
  • София
Трябваше да снимам преди и след резултата... Но забравих.... А каква маска за бръчки ще препоръчате?

# 478
  • Пловдив
И аз винаги имам по няколко отворени крема, които редувам. Един крем за лице при мен приключва за един месец, максимум месец и половина.  Серумите, те и като количество са по-малки - понякога за две седмици ги изразходвам. Но моята кожа попива бързо всичко, въпреки, че слагам доволно количество и серуми, и кремове и подновявам нанасянето. Особено сега през зимата - нощния крем го нанасям по три пъти, дневния не го подновявам, просто защото нямам навик и аз да си нося крем в чантата. Обаче все още не мога да свикна да си мажа и шията. Само лицето мажа. Миналото лято за първи път бях започнала да си мажа и шията, но после със застудяването на времето, яките и шаловете, спрях.  И макар, че вечер слагам обилни количества крем, серум, масло /капсула/, маска - сутрин кожата ми изглежда много дехидратирана и сякаш изобщо не е слагано нищо. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 18:57 от marzeliva

# 479
точно заради триенето на шаловете и яките слагам повече
не пропускай, просто остави време да попие

Общи условия

Активация на акаунт