Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 584
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Аз с огромно закъснение, но може ли да се включа във фейсбук групичката?
До колкото си спомням, бяха казали, че не може след като не сме влезли в групата още в началото.

Хммм коофти

# 376
Fffrrr,е ти сега ме озадачи,нали раждахме в една и съща болница как твоето са го хранили с аптамил,а моето с нан...нищо лично просто се учудвам мислех че за всички е едно..

# 377
А какво  правите при хъркащо носле?

# 378
А какво  правите при хъркащо носле?

Стеримар пръскаам,и правя фитилче от суха кърпичка и бъркам с въртеливо движение,хващат се,с клечка за уши ме е страх с това няма как да го нараня Simple Smile

# 379
Някоя мама има ли следния проблем,ние сме на 28дни,трябвя да ядем по 100мл мляко,но ние ядем по 50-60-70 мл и заспиваме,съответно се будим после и искаме да си доядем и много ме обърква кога е гладна,колко да и дам,да не я прехраня... при вас как е? И какво мляко ядете,ние се кърмехме ноо кърматя ми намаля драстично и е пред спиране Simple Smile

# 380
  • Пловдив
Здравей. И ние сме на 28 дни и на кутията на аптамил пише 150 мл вода, като добавиш сухия прах става даже повече съдържанието. Моята не може да изяде такова нещо. Зависи от АМ явно..на кърма сме , но имаме АМ.за всеки случай..по 80 мл като изяде и тя се буди след 2 часа. Някой път след 1ч., рядко след 3-4. Но казват, че с АМ спят по-дълго, а с кърмата по-често ядат . Все пак АМ се дава 5 или 6 пъти за 24ч по това количество, а като кърмиш може да се случи и 8-15 пъти на ден, т.е дори по-малко да яде на сукане общото е горе долу равно на нужното. Пишкане акане ако има - всичко е наред.

# 381
Здравей. И ние сме на 28 дни и на кутията на аптамил пише 150 мл вода, като добавиш сухия прах става даже повече съдържанието. Моята не може да изяде такова нещо. Зависи от АМ явно..на кърма сме , но имаме АМ.за всеки случай..по 80 мл като изяде и тя се буди след 2 часа. Някой път след 1ч., рядко след 3-4. Но казват, че с АМ спят по-дълго, а с кърмата по-често ядат . Все пак АМ се дава 5 или 6 пъти за 24ч по това количество, а като кърмиш може да се случи и 8-15 пъти на ден, т.е дори по-малко да яде на сукане общото е горе долу равно на нужното. Пишкане акане ако има - всичко е наред.

Дохранвате ли се,как кърмиш на поискване ?

# 382
Как 5/6 пъти се дава Ам,ние сме само на ам и ядем по 10 пъти на денонощие...
Искам да попитам нещо вчера купих шише от дм тяхна марка води се анти колики вътре има едно капаче което нз за какво се ползва и какъв е анти колик механизма всъщност?прилагам снимка..

# 383
Как 5/6 пъти се дава Ам,ние сме само на ам и ядем по 10 пъти на денонощие...
Искам да попитам нещо вчера купих шише от дм тяхна марка води се анти колики вътре има едно капаче което нз за какво се ползва и какъв е анти колик механизма всъщност?прилагам снимка..

10 пъти по колко мл яде,и колко сте големи?

# 384
Като гледам моите шишета с анти колик системите, идеята е да не поглъщат въздух докато пият От шишетата.

# 385
На месец и половина,правя му по 120 мл но ги яде на порции,може да изяде 70 заспива,спи 30 мин и се буди да си дояде,по принцип яде на 2 часа ако си изяде порцията и спи плътно на 2 часа се буди ..

# 386
  • Пловдив
Това капаче е за хвърляне. Не е част от нещата...мисля, че просто си го има като опаковка. На моите шишета нямаше.
Ние сега от 3 дни сме само на кърмене след като установих, че от АМ нито се засища повече, нито вечер спи като го изяде (като цяло идеята ми беше вечер да го яде и да направи дълъг сън). Та когато се дохранвахме й давах 60 до 90 мл АМ. 60 й стигаха . Но кэрма имам засега. Родих се като си купих ел. кантар...съветвам всички обезпокоени колко яде на кърма да си вземат! Сега я тегля преди и след и не се чудя гладна ли е.
На поискване ми обясниха , че от 8 до 16 пъти може да яде. Нашата е мързелива...суче вечер ожесточено и цял ден спи. Снощи в 19 я държахме будна до 22ч и после яде 23-24ч и заспа за първи път по това време и за торкова дълго. До 6 и 30. Чувствам се отпочинала уау

# 387
Това капаче е за хвърляне. Не е част от нещата...мисля, че просто си го има като опаковка. На моите шишета нямаше.
Ние сега от 3 дни сме само на кърмене след като установих, че от АМ нито се засища повече, нито вечер спи като го изяде (като цяло идеята ми беше вечер да го яде и да направи дълъг сън). Та когато се дохранвахме й давах 60 до 90 мл АМ. 60 й стигаха . Но кэрма имам засега. Родих се като си купих ел. кантар...съветвам всички обезпокоени колко яде на кърма да си вземат! Сега я тегля преди и след и не се чудя гладна ли е.
На поискване ми обясниха , че от 8 до 16 пъти може да яде. Нашата е мързелива...суче вечер ожесточено и цял ден спи. Снощи в 19 я държахме будна до 22ч и после яде 23-24ч и заспа за първи път по това време и за торкова дълго. До 6 и 30. Чувствам се отпочинала уау
И аз искам така! Ние правим една по-дълга пауза около 19 - 20 ч. Тогава гледам да я изкъпя, за да можем да вечеряме и ние и малко да се видим. След това пропуска храненето в 22 и хапва около 24 или 1. След това се буди между 2 или 3 и след това към 5. Няколко вечери прави и по-дълги паузи, но пък гърдите ми много се препълват и започват да ме болят. Та май ще си караме без дълги почивки.
Сега сме на 42 и дена и предполагам минаваме през някаква криза на растежа - бори се да не заспи и огладнява точно на два часа. Почвам да се чудя дали и стига кърмата, но докато я храня тече доста по дрехи,по лигавници после се преобличаме и двете. Просто прелива. Тя хапва по около 20 мин и след това сама пуска. Предупредиха ме за това около 6 седмица и да и давам да си хапва колкото иска и когато поиска. Абе все едно е друго бебе. Искам си моето! След хранене и коликите се засилват.
И цялата е в бебешко акне. Свекито заключи - спокойно това е бебешка шарка 😱 и ММ само ми вика давай да викаме лекар да ходим някъде. Купон. Помрънках с и чакам да ми олекне сега!

# 388
  • not found
На мен направо минсе реве , пуснахме изследване за билирубин и общия се оказа 224 , директия 18 , вече сме на месец ималко , утре сме на лекар да видим какво ще правим . Супер много се тревожа . Може ли някой да сподели , ако е имал подобен случай.
Иначе за яденето яде , вечер спи от 20,часа до към 3 , пробвах и аз да му изместя режима и снощи се събуди в 1 , а ппсле в 6 , вече не знам кое ми е по- удобно , свикнах да се будя в 3 . И ние много се стряскаме , от най- малкия шум , надявам се да не е признак на рахит , някой може ли да обясни връзката .

# 389
Не мога да различа точно какво е капачето, но на Нук шишетата имат капаче. Аз лично го ползвам, за да разклатя шишето когато правя адаприрано мляко. После го махам.

Общи условия

Активация на акаунт