Звездни компромати - ноември

• 227 984
  • 2 235
  •   1
Отговори
# 765
Много харесвам София Вергара! Когато я гледам на екран направо не мога да откъсна поглед от нея. Heart Eyes

# 766
Оф, аз пък си мислех да премълча, но нали някой постна снимка на София и мъжът ѝ - личи си просто латино-кичът и у него. Тия тлъсти бутчета да ги обуе в тесни панталони и да се премени във впито палтенце, ми е много анти. Очевидно е суетен, не се е облякъл като клошар, целенасочено се барнал така.

# 767
  • на село
Зейнеб родила..тя пък кога беше бременна
И аз с тази новина идвах.
Ако е истина- браво!
https://m.novini.bg/show/kliuki/567421

Дала е покъртително интервю. Laughing

# 768
  • Sofia
Ама и статията написана  без мисъл...заченала на Пукет в края на март,родила в началото на ноември...

100кила издал автобиографична книга Sunglasses Като герой от Аватар 👤
https://duma.bg/100-kila-sabra-avtobiografichni-spomeni-v-kniga-n202888

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 12:49 от Doli

# 769
  • софия
Dennis Quaid - кънтри концерт в чест на Джони Кеш
Скрит текст:
Gillian Jacobs
Скрит текст:
Lizzy Caplan
Скрит текст:
Josh Lucas, James Mangold, Jon Bernthal
Скрит текст:
Felicity Huffman
Скрит текст:
Jenna Dewan - много е красива напоследък , добре й се отразява новия мъж и бъдещето бебе
Скрит текст:
Alison Brie - голяма ми е сладурана
Скрит текст:
Jason O'Mara
Скрит текст:
Gisele Bundchen - ужасно антипатична ми е, а мъжът й е жива кукла кен ....бляк
Скрит текст:

# 770
  • Лайпциг / Перник / София
Мириам, се казва момиченцето на Зейнеб. В На Кафе по телефона го съобщи Simple Smile Да им е жива и здрава рожбата!

# 771
Зейнебчето и тя май като Николчето. Първо люлка, после булка. Макар че, пак не е сигурно, че ще има сватба за тях.

# 772
  • софия
толкова ли е трудно да си представите, че може да съществува семейство без парче хартия?

# 773
В дира четох, че казала, че не била крила. Отворих ѝ Интсграма, слагала е снимки от минали години и то тематично, примерно есенни, Хелоуин и т.н. Т.е. имитирала е активност, което за мен си е точно криене. Така си мислят, че са по-интересни ли,  не знам, но са много смешни с Николчето.

# 774
Какво значение има имат ли подпис или не? Може да не мечтаят да са булки.

# 775
Кой е щастливият татко? Някой мечо или някой като станкуловият зет?

# 776
Въпросът не е в булката, а в разликата в положението на пълноправна съпруга на богаташ.

# 777
  • софия
Като Станкуловия зет е. Извинявам се за източника - https://blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/milionersko-semeystvo-ne-i … a_news421416.html

# 778
Какво значение има имат ли подпис или не? Може да не мечтаят да са булки.
Абе ако са родили от някое обикновенно момче, да не се напъват,ама и двете не са от богати семейства , а са попаднали в едни от най -богатите фамилии в Бг, и някак ми е трудно да повярвам, че не желаят подпис

# 779
Брад 😍, не се блъскайте празният стол е за мен 🙂
Скрит текст:
[\spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт