Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 243
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 685
  • Агент под прикритие
Женската аудитория тук едва ли ще се впечатли, но има нов сериал по Star Wars - The Mandalorian. Главният герои е един наемник от Мандалор, тотален badass. Сериала започна много силно, поне като екшън и развитие на действието, но и досега има само три серии излезли. Нататък... ще видим.

Аз си сипах в бурканчето магическа отвара (от ром). Наздраве!

# 5 686
първите епизоди беха нелоши. с едно гадже го гледахме вечер по телевизията /вампирите/

# 5 687
Аз харесвам като ми предизвикват емоции, независимо какви.
Аз си дръпнах vampire diaries, гледала съм го донякъде като тийн и съм сигурна, че ще ми хареса да го изглеждам пак, но до края. Още първи епизод беше пълен с красиви хора и саундтрак на silversun pickups, placebo и the fray. Много яко.
Като свършиш с него започни The Originals, той е продължението и като нищо може и повече да ти хареса даже Simple Smile Ако и него опаткаш - Legacies  пък е продължението на продължението LaughingLaughing

# 5 688
клаус ли беше. краус/клаус

# 5 689
клаус ли беше. краус/клаус
  ъхъм, Клаус Smiling Imp

# 5 690
Ахаха, не очаквах, Осмичке, но добре. Ще видим дали ще издържа. Аниметата са с продължителност 20 минути и тея дълги епизоди на нормален сериал, направо ме побъркват. Хич не ме свърта, филм не съм гледала сигурно от 2-3 години, не мога и не мога.

Холдъне, древен си ти. Никога не съм гледала телевизия с гадже. С никое от десетките гаджета Grinning

Oo, този беше най-секси от всичките.

# 5 691
не е ли най-секси оня с дългата коса. единия брат. деймиън или нещо подобно

# 5 692
Ох, и той. Не мога да взема решение просто така..

# 5 693
не е ли най-секси оня с дългата коса. единия брат. деймиън или нещо подобно
И той става, ама Клаус хич не е за изхвърляне и той Stuck Out Tongue Closed Eyes Абе има бая хубави мъже в поредицата, жените са по-зле Simple Smile

# 5 694
Никлаус Майкълсън 😊 тоя има уникални тръпчинки като се усмихне....

# 5 695

от последния епизод Heart много мила песничка. пеех си я с дни

# 5 696
  • Варна
Агента наздраве! Хвърляй фотки смело. Аз харесвам подобни сериали.

# 5 697
Не ми спойлвай музиката!

# 5 698
Нещо, след като изях втори сезон на Британия за две вечери и не съм търсила  филмчета.
Ко отървах и кой ме пита за котака и папагала... Днеска им направих фото сесия - доказателство, че любовта е възможна.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 07:14 от luna

# 5 699
  • София
Няма наздраве тая вечер.
Ако сега запия, ще прилюча къде вторник.

Не ги знам тези, дето ги говорите.
Остана ми една серийка от Магьосниците.
Ще си я изгледам със сълзи на очи.

Общи условия

Активация на акаунт