Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 62 230
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 955
Хм, Братан си знае работата и няма нужда да му се мешаме, ами просто ми стана смешно колко жени го дърпат насам-натам. Wink Вчера Тайра искрено ме разсмя с това „Черен петък е- ако ме поканиш, плащаме 50 на 50!” Joy Ми... духовито е! Тереза речи - ако се разделят с мъжа, Братан е резервата! Flushed Абе.. има, има, не е като да няма кандидатки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 5 956
  • Варна
Добро утро 😋 Пия кафе. Хубаво е.

Първата глътка ми е свещена. Ако някой й посегне, убивам.

# 5 957
  • Агент под прикритие
Хм, Братан си знае работата и няма нужда да му се мешаме, ами просто ми стана смешно колко жени го дърпат насам-натам. Wink Вчера Тайра искрено ме разсмя с това „Черен петък е- ако ме поканиш, плащаме 50 на 50!” Joy Ми... духовито е! Тереза речи - ако се разделят с мъжа, Братан е резервата! Flushed Абе.. има, има, не е като да няма кандидатки. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малееее, това стана латиносериал с няколко сезона. Ама забрави Елора, която се появява в началото на трети сезон като нов arch villain. LaughingLaughingLaughing

И добро утро!

EDIT : ей сега ми хрумна още една опция за анкетата ти: "Става конфликт за Братана, след което решават да решат въпроса с... бой пред БИАД, но Елора лъже всички за местоположението на боя, праща ги за зелен хайвер и им измъква Братана под носа." Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 07:58 от Phoenix Wright

# 5 958
HighSpeed, в кой МОЛ беше вчера и как беше от към хора и промоции?

# 5 959
Много споменаваме днес името Братаново, ама той (надявам се) не се сърди. Ако заложи на опцията с комисията, предвиждам какво ще стане. Rolling Eyes
Пънч: „Която най носи на пиене!”
Холдън: „С най-хубавите чорапи!!”
Агент: „С най-големите сиси!!!”
(Това се приема, заседанието приключва.) Hands Clap Beers

# 5 960
  • Агент под прикритие
Хахахаха, право в десятката! LaughingLaughingLaughing

# 5 961
  • София
Добро утро!

Искате вие да прецакате човека. Що така?

Как, бе, как не ме оставиха един да се наспя тия малки зли?

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 08:36 от bubanka

# 5 962
  • Агент под прикритие
Добро утро!

Искате вие да прецакате човека. Що така?

Как, бе, как не ме оставиха един да се наспя тия малки зли?
Ама как, няма такова нещо. Няма да му трябва жена, дето пие повече от него, пък чорапите са нещо, което се сваля в.... един момент! LaughingLaughingLaughing
Сисите са истината! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 08:55 от Phoenix Wright

# 5 963
Добро утро!
Не ви разбирам сериал. В СО много рядко надниквам при свекървите и въпроси всякакви. Трещерица има най-яките коментари. Повечето изброени са ми непознати.

# 5 964
Добро утро, дружина!

# 5 965
  • Агент под прикритие
Нори, вероятно не си чела Алба Роса. Тази жена има невероятен талант да пише!
А сериалът си е чисто с хумористична цел, нищо повече, нищо по-малко. Blush

# 5 966
  • София
Агент, имаше някакъв виц за мъж дето търсил, търсил жена. Тая такава, оная онакава - все отбрани, а той накрая избрал тая с най-големите сиси. Въпрос на приоритети.

# 5 967
  • Варна
В делта планет бяхме, Реа. Откъм хора беше съвсем нормално, никаква тъпканица, но промоции не погледнах. Набутахме се в Годзила, ядохме, някои пиха, хихикахме кат молски кифли и си заминахме. Надникнах само в книжарницата за една конкретна игра (подарък за детски РД), но не я взех, беше на възмутителна цена даже с намалението, така че ще я поръчам от нета.

# 5 968
  • Агент под прикритие
Агент, имаше някакъв виц за мъж дето търсил, търсил жена. Тая такава, оная онакава - все отбрани, а той накрая избрал тая с най-големите сиси. Въпрос на приоритети.
Знам го. Неслучайно това предложение идва от мен! Joy

# 5 969
Хумористична, но ме е страх, че Братан сега ще дойде и ще ни каже „Ще ви дърпам ушите!!!” Laughing
Абе, тия от ЧЕЗ защо ми спряха тока... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт