Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 265
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 515
Да попитам нещо, откъде разбирате за всички форумни игри в BG Mamma?

# 1 516
извинявам се, но имам един въпрос - спечелената тениска от Спаркса - имам ли възможност да си избера размер, разглеждах правилата, но нещо не успях да намеря - много ми се иска да е с размер за ММ, че той е фена на Междузвездните вкъщи Laughing
От предишната седмица имах тениска. Играхме заедно със сина ми. И двете тениски са размер М. Никой не ни пита за размер. Обадиха се да питат дали може да ни изпратят заедно тениските, защото сме на един адрес. Респект пред организацията на спаркса!

# 1 517
извинявам се, но имам един въпрос - спечелената тениска от Спаркса - имам ли възможност да си избера размер, разглеждах правилата, но нещо не успях да намеря - много ми се иска да е с размер за ММ, че той е фена на Междузвездните вкъщи Laughing
От предишната седмица имах тениска. Играхме заедно със сина ми. И двете тениски са размер М. Никой не ни пита за размер. Обадиха се да питат дали може да ни изпратят заедно тениските, защото сме на един адрес. Респект пред организацията на спаркса!
благодаря за отговора
Ужас в такъв случай ще е за мен Laughing сега им писах в контактната форма, дали има някакъв шанс за мъжка с еди какъв си размер, дано ми отговорят, искам да го зарадвам

# 1 518
Може ли линк към играта на Хуавей.
Там качих около десет снимки и нищо не ми одобриха. Мисля пак да пробвам. Вие обработвате ли снимките?

# 1 519
  • Сливен
Може ли линк към играта на Хуавей.
Там качих около десет снимки и нищо не ми одобриха. Мисля пак да пробвам. Вие обработвате ли снимките?
Ето: https://huawei.nha.bg/

Аз ,както вече написах,качих към 30-40 и само 1 е одобрена. Нито една снимка не съм обработила.Simple Smile

# 1 520
Участвах във всички игри и тъкмо прегледам известията и си викам пак греда, нооо в тази на лидл съм спечелила, супер съм доволна..

# 1 521
Добро утро, някой случайно да е играл в играта на Лафка и цигари Ротманс? Писах им няколко пъти в месинджър, казаха че на 15.11. се тегли класиране и от тогава не ми отговарят дали има печеливши.
Аз играх, но и аз нямам никаква информация. Пълна мистерия е там.
благодаря за отговора, нещо странно ми се струва там

# 1 522
Да попитам нещо, откъде разбирате за всички форумни игри в BG Mamma?

https://www.bg-mamma.com/?topic=856707

# 1 523
Обявени са печелившите от Alpro за втората седмица. Ако някой се познае, честито!
https://alpropromo.shop/winners.pdf

И една игра на Биодерма:
До 15 декември 2019 г. регистрирайте в своя профил касова бележка от покупката на поне два продукта ABCDerm*, направена в периода  18 ноември  – 15 декември 2019 г. С тази покупка ще можете да участвате в седмични томболи за общо 40 комплекта с пингвинче по избор**  + комплект мини продукти ABCDerm (ABCDerm Gel moussant (45 мл) + ABCDerm Hydratant (15 мл) + ABCDerm H2O (20 мл)).
https://www.club-bioderma.bg/kampanii.php?utm_source=newsletter& … 9cdd7a83-38034321

# 1 524
Този конкурс на Huawei ми се струва адски нагласен. На мен също не ми одобриха картина (подчертавам картина, не просто мацаница от тук-от там, две линии на едноцветен фон). Гледайки галерията, истински красивите дизайни почти нямат харесвания, за разлика от "футуристичните" такива. Снимките не съм ги гледала, не знам там как ги отсяват. Аз се отказах да участвам в конкурса, успех на всички, които са се включили успешно. Simple Smile Раздадох сърчица на някои, дано съм помогнала на някого от тук.
😊

# 1 525
И аз си взех камионче днес на кока кола.

# 1 526
  • Русе
В конкурса на Хуавей не ми одобриха поне 20 снимки, накрая и аз "нарисувах" нещо футуристично, което за моя радост беше одобрено. Рисувах със Скеча, че иначе таланта ми много ярко блести Simple Smile Simple Smile

# 1 527
Печеливши 2 теглене Кармела - Печеливши 2-ро теглене "Да е сладко и честито с Family"
№    Име, Презиме, Фамилия    Вид награда
1    Катя Димитрова Мартинова    Грабо-ваучер
2    Петя Милкова Кривчева    Грабо-ваучер
3    Габриела Диянова Стойчева    Грабо-ваучер
4    Цветан Ангелов Павлов    Грабо-ваучер
5    Антон Панайотов Андонов    Грабо-ваучер
6    Николина Николова Анреева    Грабо-ваучер
7    Стойка Манолова Григорова    Грабо-ваучер
8    Юри Иванов Топалов    Грабо-ваучер
9    Каролина Михайловна Ганчева    Грабо-ваучер
10    Миле Атанасов Атанасов    Грабо-ваучер
11    Веселка Красимирова Атанасова    Продуктова кошница
12    Димитричка Йорданова Генчева    Продуктова кошница
13    Милена Цонева Радкова    Продуктова кошница
14    Теодора Иванова Кръстева    Продуктова кошница
19.11.2019 -  Честито на позналите се !

# 1 528
Пристигна ми кафето от Якобс посланиците. Има и някакво писмо, но ще го отворя като се прибера. Blush

# 1 529
  • Пловдив
В  alpro не виждам печеливши от тази седмица. Само от миналата. Каде ги видяхте?

Общи условия

Активация на акаунт