Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 523
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Чужбина
Всеки вижда в снимките различни неща.

Това с кралските кобри изключително много ме кефи. Късам се от смях, като го прочета.

Поне е забавно тук.

Одеве прочетох някакъв коментар на някакъв шемет, че с нетърпение чакал да види Маркъл на кушетката на Опра, а Хари до нея да гледа тъпо и да си смучи палеца hahaha hahaha hahaha hahaha

Тоя Хари ... вече и за мъж не минава. От лошото момче се превърна в Първа Дама на бъдещата президентка на САЩ. hahaha hahaha hahaha

Уилям поне е желан мъж-мъжкар:

# 1 771
Попаднах на този колаж:
Скрит текст:
Кейт😂😂😂😂😂

# 1 772
  • Чужбина
А аз попаднах на ето тези:

Скрит текст:

# 1 773
Когато  била малка Мегън е написала писмо до Хилъри по повод някаква реклама, която е вървяла по тв, чийто сюжет според малката Маркъл бил обиден за жените ( нещо в рекламата се намеквало, че жените трябва да седят в кухнята)...Малко след това рекламата е свалена от ефир. Тогава Маркъл осъзнава, че има глас Simple Smile Това го разказваше тя, даваха го по нашата телевизия. Сега дали Бил Клинтън е бил действащ президент тогава не знам.

# 1 774
Как тъй РФ са го пуснали да се оправдава този мушмул? Нали трябвало да се мълчи и подминава написаното в медиите. Що така си потъпкаха принципите? 😜

https://people.com/royals/prince-andrew-gives-no-holds-barred-in … -jeffrey-epstein/

# 1 775
Може би, защото работата е сериозна и го обвиняват в педофилия?

Ще бъде ли разследван?

# 1 776
  • Чужбина
Когато  била малка Мегън е написала писмо до Хилъри по повод някаква реклама, която е вървяла по тв, чийто сюжет според малката Маркъл бил обиден за жените ( нещо в рекламата се намеквало, че жените трябва да седят в кухнята)...Малко след това рекламата е свалена от ефир. Тогава Маркъл осъзнава, че има глас Simple Smile Това го разказваше тя, даваха го по нашата телевизия. Сега дали Бил Клинтън е бил действащ президент тогава не знам.
Да, но защо точно на Килърито е писала?

Ох, много ми е смешно това с писмото.

Както и да е.

Дядото на Кейт:

Бабата на Кейт (същата усмивка):

Ще бъде ли разследван?

Не мисля, че ще го обвинят в педофилия, защото трябват доказателства за това, т.е трябва да има някаква следа за повдигане на обвинение.

По-скоро могат да го обвинят в участие в трафик на деца и млади момичета за ония цели.

Аз не съм сигурна, дали Епстийн е "консумирал", ако разбирате, какво имам предвид. Той е доставял. Но за обвинение в педофилия трябва да има улика, че еди-кой-си е спал с индивид на под 14-годишна възраст.

# 1 777

Ще бъде ли разследван?

Съмнявам се, със сигурност РФ ще му отърват педофилското дупе.

# 1 778
Чудесна усмивка на Кейт

Кукличка...

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 22:42 от Meraviglia

# 1 779
  • Чужбина
Принципно, Андрю е един от мнооооооооогото, които могат да бъдат обвинени.

Клинтънови, Рон Бъркъл и един куп други известни личности са много по-навътре в калта.

Не мисля, че РФ има нужда изобщо да си мърда пръста да спасява Андрю. Клинтънови, Бъркъл и другите от "Лолита Експрес" ще я свършат тая работа.

Обаче, каква разлика - как гледа Кейт:

Как си гледа по принцип:

Как гледа Уилям:

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:41 от Eleonora_27

# 1 780
На втората снимка говори нещо.

Брошките на Кейт:

# 1 781
# 1 782
  • Чужбина
На мене лично, делото на Маркъл с/у MoS ми е по-интересно в момента от някакви дела с/у Андрю. Тук играта ще е много груба от инфото, което видях. Ще се наложи прекалено много хора да свидетелстват и се чудя, колко ще лъжат и колко ще говорят истината.

Андрю е принципно дребна пешка в цялата игра с Епстийн. Искам да видя там основните герои, но не смея да се надявам.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:02 от Eleonora_27

# 1 783
София от днес.

14 ноември

# 1 784
Явно кадифето е модно.

Общи условия

Активация на акаунт