Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 407
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 730
  • в сърцето на един мъж...
Тези лентяи дават работа на доста хора и се грижат за тях. Отделно, дори само името им работи за различни каузи и събират пари. Да не говорим, че и те дават пари за благотворителност. Интересно Мегън като не е лентяйка, освен една реклама, преработена уж заради нея, какво точно е свършила, освен да си напълни джобчето с парички?

Красива Максима

Ех, как не я е срам холандската кралица да се показва, бива ли така

И Чарли не го е срам Simple Smile

- двамата с Ан танцуват.

# 2 731
Какво имаш предвид с това, че се правят на по - достойни и се държат така все едно, че са перфектни?
Как трябва да се държат?

Е, как, ами нали все се коментира, че Мегън не била достойна за "праведното" им семейство. 😄 Те щото много перфектни, видяхме им цирковете през годините, а и продължаваме да ги гледаме.

# 2 732
Какво имаш предвид с това, че се правят на по - достойни и се държат така все едно, че са перфектни?
Как трябва да се държат?

Е, как, ами нали все се коментира, че Мегън не била достойна за "праведното" им семейство. 😄 Те щото много перфектни, видяхме им цирковете през годините, а и продължаваме да ги гледаме.
А, не знам. 😀 Аз не съм писала, че Меган е недостойна. Но, и не разбрах какво трябва да направят КС, за да не изглеждат перфектни. Той Андрю вече е направил каквото трябва.😂
Всеки там си е отделен човек обаче и със сигурност има "по - праведни" и
"по - неправедни".

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 14:28 от EsmeWeatherwax

# 2 733
Тези лентяи дават работа на доста хора и се грижат за тях. Отделно, дори само името им работи за различни каузи и събират пари. Да не говорим, че и те дават пари за благотворителност. Интересно Мегън като не е лентяйка, освен една реклама, преработена уж заради нея, какво точно е свършила, освен да си напълни джобчето с парички?

В сравнение с ежедневието на обикновените хора, ами тяхното си е живо лентяйстване. Имотчета, удобства, парички, пей сърце. Искрено се надявам благотворителните им каузи да имат успех и да се помага на нуждаещите се.

# 2 734
Лили, с какво  толкова  те вдъхновява  ММ ?питам от любопитство, така ще мога да разбера яростната ти защита и може да погледна с други очи на  американката.

# 2 735
Не е чисто лентяйстване тяхното. Вършат благотворителна работа, показват се където е необходимо, представляват Кралицата на дипломатически срещи, дават ни зрелище. 😂😂😂 Определено са много по - добре от средностатистическия човек, но това не значи, че съвсем нищо не правят.

# 2 736
А, не знам. 😀 Аз не съм писала, че Меган е недостойна. Но, и не разбрах какво трябва да напряват КС, за да не изглеждат перфектни. Той Андрю вече е направил каквото трябва.😂
"по - неправедни".

То не е само Андрю, Чарли и Камила и те години наред захранваха медиите, а да не говорим за упоритите слухове, че РФ са замесени в катастрофата с Даяна. 🙄

Около тях "гърми и трещи", но те винаги са изтупани с перфектните си дрешки и надянали фалшивите си усмивки. Мегън и Хари един път казаха как стоят нещата и онези "ореваха орталъка" как можело да коментират, сакън да не им замине фалшивата перфектност.

# 2 737
РФ лентяи, РФ лицемери. Сал Меган достойна и работлива. Не се ли прави и тя на по-достойна и невинна отколкото е, ъммм....ами прави се, че и в лъжи се омотава за да се изкара оправна и самостоятелна. Видяхме я и нея каква е лентайка, освен да се възползва на максимум от удобствата и комфорта, които ѝ предоставя положението на херцогиня, друго какво направи тя...

Кой е оревал орталъка..? Какви са тези филми...Joy Те по отношение на ХМ си мълчат. Боже, какви сценарии, какво самонавиване.

# 2 738
Вдъхновението не е Меган, а ескалиране на темата с цел заключване.  Игнор, дами! Smiling Imp

# 2 739
Чарли и Камила отдавна се кротнаха. Няма прясна драма при тях.
Аз лично не вярвам в конспирацията с катастрофата. Твърде ужасно ми се вижда да имат пръст в това. Също така, ако беше вярно, най - вероятно Уилям и Хари да са разбрали до сега. Както виждаме не е имало никакви индикации от тяхна страна, а да знаят, че баба им има общо със смъртта на майка им и да продължават да си махат до нея на балкона, ми идва прекалено. За това си мисля, че е само слух.

Естествено, че ще са изтупани и усмихнати. Остана и да се мръщят по анцузи в каляските.😂😂😂
Хари и Мег не са се оплаквали от КС, поне не са го правили в прав текст. Говореха срещу медиите и след това излязоха статии за подкрепата, която Камила и Кейт предлагат на Меган.😀 Не знам какво имаш предвид под "ореваха орталъка". Моите наблюдения са, че продължават да си мълчат. Never complain, never explain.😁

А, не знам. 😀 Аз не съм писала, че Меган е недостойна. Но, и не разбрах какво трябва да напряват КС, за да не изглеждат перфектни. Той Андрю вече е направил каквото трябва.😂
"по - неправедни".

То не е само Андрю, Чарли и Камила и те години наред захранваха медиите, а да не говорим за упоритите слухове, че РФ са замесени в катастрофата с Даяна. 🙄

Около тях "гърми и трещи", но те винаги са изтупани с перфектните си дрешки и надянали фалшивите си усмивки. Мегън и Хари един път казаха как стоят нещата и онези "ореваха орталъка" как можело да коментират, сакън да не им замине фалшивата перфектност.

# 2 740
А какво всъщност е направила чак толкова? Гледали сме кралски снахи да се излагат край басейни, по интервюта, истерии и пр. Недодялана е, интересчийка може би, но последните  мерения коя е по-голяма к***а наистина бяха прекалени. 

Катрин е изрядна в работата си и е много приятна за окото, не заслужава такъв "стил" подкрепа.

# 2 741

Кой е оревал орталъка..? Какви са тези филми...Joy Те по отношение на ХМ си мълчат. Боже, какви сценарии, какво самонавиване.

Мда, ама кралските им кореспонденти друго казват. Много били шокирани и крайно недоволни, че двамата били дали това интервю. 😄

# 2 742
Случайно открих снимките. Не ги бях виждала досега и предположих, че повечето също не са ги виждали.
Меренията започнаха след това и то от Мегънови фенки.
Не съм извадила снимките, за да показвам каквато и да била подкрепа към Кейт.
И не виждам какво общо имат с нея.

Съсексови нямат работен ангажимент без камери, а уж Харко като видел светкавиците и му ставало лошо.

# 2 743
Лили, с какво  толкова  те вдъхновява  ММ ?питам от любопитство, така ще мога да разбера яростната ти защита и може да погледна с други очи на  американката.

Мегън не ме вдъхновява, просто за мен тя грам не е по-лоша от другите китки в РФ. Според мен се справя добре със задълженията си, разбира се, че има какво още да се желае, но като цяло си е ок. Никак не я виждам недостойна за семейството на онези китки прекрасни. 😉

# 2 744
  • Bristol
Хари и Мегън имаха май официално изявление, че края на ноември ще ходят в Щатите при Дория и няма да са по Коледа при кралицата. Разбира се всичко това било с благословията на кралицата. Цитат на изявлението на представител на Съсекс 🤔
“The Duke and Duchess of Sussex are looking forward to extended family time towards the end of this month. Having spent the last two Christmases at Sandringham, Their Royal Highnesses will spend the holiday this year, as a new family, with the Duchess’ mother Doria Ragland. This decision is in line with precedent set previously by other members of the Royal Family, and has the support of Her Majesty The Queen.”
Аз не им следя толкова редовно аферите нито социалните медиите, но го мернах в медиите, които аз следя.

Общи условия

Активация на акаунт