Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 482
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 820
Оллеее, какъв е този вкус на Даяна за мъже! #Crazy
И Хан и Доди Файет са си чисти цигани!

# 2 821
Журналистката работи за Таймс и не е кралски журналист.
Тоест не я е страх да напише това, което знае, защото няма да си загуби работата.

Уж сериозна журналистка, а качила статия от Дейли Мейл. 😄

# 2 822
Чела съм от много места, че всъщност голямата и любов бил този пакистански доктор. Доди бил само са залъгалка. Правел и много скъпи подаръци, замаял и е главата, както само един арабин може. А Даяна няма защо да си кривим душата не е била от най-умните. Много лесно се е впечатлявала и винаги е търсела закрила и рамо на което да поплаче. И когато момчета навлизат в пубертета, хоп мама започва да я тресе късно тинейджърство и нея. Момичета според вас вярна ли е теорията, че може би е била бременна от Доди?

# 2 823
  • Чужбина
След катастрофата, злите езици говореха, че Даяна е била бременна, но не от Доди, а от доктора.

Ето тука Дейли са писали, че така твърди френски журналист.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-477086/Diana-pregnant-d … h-journalist.html

Френските доктори трябва да знаят, дали е била бременна.

# 2 824
Да от Доди мисля.

# 2 825
От кръщенето на Хари:

# 2 826
  • Чужбина
Журналистката работи за Таймс и не е кралски журналист.
Тоест не я е страх да напише това, което знае, защото няма да си загуби работата.

Уж сериозна журналистка, а качила статия от Дейли Мейл. 😄

М/у другото, Лили, ти вярваш ли на онова, което Дейли Мейл пишат за Андрю?

# 2 827
Да ви кажа честно и аз си мисля, че е май, май е била бременна. Виждала съм и нейни снимки по бански от последната и ваканция. Ами има си оформено коремче жената. Представете си бъдещия крал на Великобритания да има полубрат/сестра мюсюлманка. Завинаги това семейство щяха да ги държат с компромати. Не че сега Хари и Спаркъл им ги спестяват. Същата история. За бащата на Харко незнам, но че е син на майка си това е 10000000 процента сигурно.

# 2 828
  • Чужбина
Имаше и слухове за Даяна и краля на Испания.

Сигурно не е вярно, но то веднъж като се разбере, че има извънбрачни връзки някой, и се почва със спекулациите.

Даяна и Чарлз са ходели на някакви яхтени почивки с тогавашния крал на Испания и жена му.

После тръгнаха да говорят, че Хуан Карлос от 35 години не е спал с жена си, т.е. свекървата на Летиция.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 22:42 от Eleonora_27

# 2 829
Какво ще кажете за различните видове стил на трите роялки? Тук няма да си кривя душата принцеса Даяна за мен си остава номер 1. Имаше нещо в тази жена, чар ли, самото и излъчване ли, но като стил и особено, когато поискаше да се държи добре беше ненадмината във флирта пред камера и репортерите. Кате я слагам на второ място. При нея винаги всичко е като по учебник, много рядко ще допусне някъде грешка, но пък ми се иска да я виждам отвреме на време малко по-разчупена и в по-смели комбинации. Има страхотно тяло и може да си позволи да бъде по-дръзка (но пък казвам отвреме на време, да не вземе сега да я похваля и тя току да изплиска легена - макар че мноооооого се съмнявам Simple Smile). ММ не ми харесва, няма стил или ако има то той не е моят. Не е лоша жената, но спешно и трябва добър моден съветник, който тя да слуша и да му изпълнява съветите.

# 2 830
Луи е взел смукането на палеца от чичо си.  JoyСнимките са от почивката в Испания с испанското кралско семейство.
Хари май е по-голям от Луи

# 2 831

Не, знаеш, че вярвам на други медии.

# 2 832
  • Чужбина
Маркъл откъм стил е абсолютно НЕ. В началото като че имаше няколко сполучливи тоалета и дотам.

Тя май ползва съветите на Джесика Малруни, а Марлунито има чаргаджийски стил.

Ако сравним всички дами в кралските семейства по стил, може би Мери и Летиция ще спечелят класацията.

Шведите са ми много симпатични, но откъм облекло ... не са особено впечатляващи.

Не, знаеш, че вярвам на други медии.

И от кои медии се информираш за Андрю?

Какво ти е всъщност информацията за него. Питам, щото го споменаваш чат-пат.

# 2 833
За мен най-стилна е Рания, излъчва невероятна класа и финес тази жена.

# 2 834
Най - много ми допадат тоалетите на  Мери, Летисия, Катрин и Матилде.

Общи условия

Активация на акаунт