Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 731
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 200
Добро утро.
Май за днес беше стискането на палци за Дадка, но докато не потвърди ще ги стисна профилактично.
Али, добре че подсети за това радио.

# 1 201
И аз мисля, че Дадка днес е на изпит.  Бе да стискаме палци, то не се губи 😁

Аз даже съм закъсняла с радиото, други години почвам от началото на ноември,  та барем ми дойде музата до Коледа,  обаче то сега като беше топло и... 😂

# 1 202
  • на Мелмак
Добро утро!

Стискам-днес, утре, да има успех!

Хламидия пневмония има ММ, с доста високи показатели, като направи остра форма миналата година, разни доценти, специалисти пулмози го изкараха психически нестабилен, въобразявал си, мускулна треска имал, паник атаки. След 7 месеца при поредната криза и поредните изследвания се видяха тези гадини. Няколко месеца беше изключително зле. Сега се лекува дълго с АБ. Лекарка от поликлиниката му я откри, не повярва, че е на психическа основа. Поразили са и черния дроб. При първата контрола титрите му бяха паднали наполовина. Аз съм се заразила от него, но пък при мен въпреки АБ, единия титър се е повишил, другия си е същия, все едно нищо не съм пила! Отделно, незнам как съм се обзавела за разкош с Хеликобактер. Там стойностите при острата ми форма бяха умопомрачителни. Днес чакам и него и да започвам коктейла АБ, поне за месец пак. Извинявам се, че се оплаквам рано сутринта, но толкова ми писна от ходене по лекари, изследвания, лечения, догадки, че вече.... Ох, ми писнА ми!
Единственото хубаво е, че децата са здрави Heart

Сега се замислих за курсове на дъщеря ми за седми клас догодина. Дали всъщност уроци или курсове?
Тя пълна отличничка, но в София трябва за добра гимназия. Пфф.

Това коледно радио не го знам, аз съм на Радио 1 или рок радио.

# 1 203
Ети, 🤗!И това ще мине!

# 1 204
Добро утро!
Ети, както е казала и Ренко, и това ще мине. Важното е, че имате диагноза и адекватно лечение. Стискам палци за добро развитие на нещата и перфектни резултати от следващите изследвания.

Радио рядко слушам, не знаех, че има коледно радио.

И аз чакам резултати от моите изследвания, рано-рано ходих в лаборатория Лора.

Дадка да се похвали днес с взет изпит!

Честита нова придобивка, Лин!

# 1 205
Добро утро Simple Smile
Ети, и това ще мине.
Дъщеря ми догодина е седмокласничка и отсега съм в тих ужас при мисълта за неизбежните курсове по математика и БЕЛ.

Стискам палци на Дадка, когато и да е изпитът.

Бубе, и други общи неща съм открила ... като нищо ще сме от една порода Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 1 206
  • Бургас
Добро утро!

Ети, Hug Дано поредният АБ коктейл да ги изтрепе гадните бактерии!

Дадка, успех днес/утре/всеки ден!

Хубав и слънчев ден, момичета!

# 1 207
  • на Мелмак
Лин, честита ти кола, безаварийно!
Имаме си наборки значи Grinning

# 1 208
  • София
Ети, ужасно неприятно е това, което разказваш. Дано попаднете с ММ на свестни лекари и да се възстановите!
При нас в работата зора мина, сега вече можем да мислим за Коледа, подаръци, празнуване и т.н. Банкета ни е плануван за петък 13. Малко фатално, но дано е приятно!
Починал е Стефан Данаилов. Една легенда ни напусна! Disappointed Relieved
Слънчев ден, банда!

# 1 209
Добро утро!
Eти, прегръдки Hug И това скоро ще мине Hug Успех!

# 1 210
Добро утро!
Отварям темата и попадам на мнението Ети. Много неприятна ситуация, надявам се бързо да се преборите.
Ние закахрахме наследниците по направление. Дребси, както всяка сутрин, игра хоро с кака си. Директорката го покани на коледното им тържество, а той - помни и повтаря, че ще ходи в училището. Трябва да питам директорката на градината кога ще ги посети Дядо Коледа и ако не са в един ден, малкото ще празнува и в училището.
Пради малко ходих до училището с апарата, накачули ме класът на каката, ей, всички деца умират да ги снимам, само нашето не иска. Позира ми, де, точно за 4 снимки. Уговорката ни беше за 3, тя ми бутна 1 в бонус:rolling_eyes: .
Вчера се чухме с братовчедите от Африка, ще дойдат на рождения ден на каката. Страшно много се вълнувам, ще се съберем 4 поколения и всички празнуци на 90-годишната ми баба Heart .
Тортата е поръчана, готвех се за Замръзналото кралство, в последния момент каката отсече "Смърфовете". Имам цялото синьо войнство под формата на пластмасови човечета, вчера ги изпрах и днес ММ ще ги носи на сладкарката. Каката всеки ден ни уведомява, че поканила и Е, и госпожа Б, и госпожа П... Очертава се сериозна бройка. Всички са добре дошли, нека се чувства добре.
Отивам да с еприготвям за работа. Хубав ден от мен!

# 1 211
  • дядовата ръкавичка
Eти, дано този път подейства антибиотика и разкарате гадните бактерии Hug

Онзи ден тихо и кротко преминах във втората половина на живота (в случай, че живея 100 години  Wink). ММ вика "Е, Джуджи, пред очите ми порасна"  Wink

# 1 212
  • София
Айяла, честит юбилей на патерица! Прекрасна възраст, добре дошла в отбора! Децата вече порастват и човек има повече време за себе си.
Лято, пък аз се чудя на цените на снимките в детската ясла на внучката. Събират по 50 лв от дете. Множко ми се струва? Аз разбирам да си избирам фотосесия по мой вкус, ама така наложено и с тия цени, айде нема нужда! Scream

# 1 213
  • Бургас
Айяла, да си честита! Много и здрава и щастлива бъди!

Мери, много пари бе, те и по няколко костюма ли ще им осигуряват. Снимките ни от дг са най-ужасните като качество, ни цвят, ни фон, ама се нахилило едно мило същество там и хич не ти дреме за декора Simple Smile

Чистих, прах, сега отивам да се наям у нашите, барабар с децата. Вчера ни се размина, заради дъжда, но днес пече чудно слънце навън.

# 1 214
Айяла, честита да си! Следващите 50 да са още по-прекрасни от преднишните 50!

Започнах да си изпращам прощалния мейл и голям рев...

Общи условия

Активация на акаунт