The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 461
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Дами, някой ползвал ли е това и слагате ли околоочен крем след него?

NIOD
Fractionated Eye Contour Concentrate
Поръчах си и него по време на намалението на Децием, а не съм го започнала още.

# 346
След ноемврийското намаление, дали да се очакват и други, например осмо-мартенско?Blush Как е било предишни години?

# 347
Здравейте , имам суха кожа ,но на моменти ми излизат пъпки и то упорити . Бихте ли дали идея за продукт който да нанасям локално на проблемните зони ?
Благодаря предварително .(:
Има един антибиотик локален, Зинерит.Може да опиташ с него.

# 348
Скрит текст:
Дами, някой ползвал ли е това и слагате ли околоочен крем след него?

NIOD
Fractionated Eye Contour Concentrate
Поръчах си и него по време на намалението на Децием, а не съм го започнала още.

Аз го ползвах около 5 месеца, точно свърши тези дни и го смених с околоочния серум на Hylamide. Този на NIOD е страхотен, бих поръчала отново. Не е необходим крем след него, доста е подхранващ и може би дори е като масло усещането му след нанасяне, трябва му доста време да попие изцяло, поне при мен. Добре ми се чувстваше и изглеждаше зоната около очите, хареса ми.

# 349
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте , имам суха кожа ,но на моменти ми излизат пъпки и то упорити . Бихте ли дали идея за продукт който да нанасям локално на проблемните зони ?
Благодаря предварително .(:
Азелаинова киселина. Скинорен (от аптеката, без рецепта) съдържа 20%, а тази на ТО - 10%. Много, много бързо минават и дори действа срещу петната, които оставят пъпките. Аз също я ползвам локално, при нужда.

# 350
От ретиноидите използвам емулсията 2%, но разбрах, че тя се води най-слаба, а ми се иска да премина на малко по-силен продукт, как са степенувани по силно, слабо като действие, някой знае ли.

# 351
Мисля, че това може да помогне.

# 352
Мисля, че това може да помогне.

Много благодаря! Тъкмо мислех да питам тук какъв ретионид мога да си взема за ъпгрейд.
От около месец ползвам Ниацинамид и Гранактив ретиноид 2% и състоянието на кожата ми доста се подобри - стана някак по-плътна, сякаш светна и се избистри и фините линии се позапълниха. След проба с изключване на единия продукт установих, че ретиноидът е причината и мислех следващия път да взема 5%. От картинката, която си постнала, се ориентирам, че правилно съм се насочила.

# 353
Благодаря и аз за табличката. Подготвила съм да поръчам тези продукти:

# 354
WELT, от къде мога да я видя тази снимка по-ясно, има ли я в сайта на децием, и очилата слагам, но нищо не разчитам.

# 355
ver4eto_sv, имай предвид, че както 23%, така и 30% Витамин С, са си доста дразнещи. Добре е да ги смесваш с нещо мазно, като ресвератрол, сквалан или друг мазен крем. Моята кожа е доста устойчива на киселини, но тези двата си ми щипят, търпя, но не се знае при по-чувствителна кожа каква ще е реакцията.

# 356
Goddess, благодаря!
Можеш ли да препоръчаш? Innocent за първи път ще поръчвам и съм като луд с къртечница Joy сложих всичко дето харесах и реших като дойде да се ограмотявам, на първа страница има много хубава табличка + тази дето сложиха. За момента обаче са ми чужди всички понятия .

Това дали би свършило работа?

# 357
  • София
Верче, започни с един продукт. Преди 2 месеца накупих сумати продукти и за сега съм въвела само Ниацинамид в рутината си. Изчакам по-дълго време, за да видя дали има ефект от него. За сега съм доволна.

# 358
  • София
Благодаря и аз за табличката. Подготвила съм да поръчам тези продукти:

Някои от продуктите, които си избрала са много подобни няма смисъл да ги взимаш всичките. Няма да можеш да ги употребиш преди да им е изтекъл срока на годност. Избери 1 вит. С, за какво са ти 2? Бюфета и матриксила също са с подобно действие, избери един от двата.

# 359
Има логика в дуите ви. Ще направя ревизия на кошницата. Просто ще ги взимам от щатите и реших, че докато ми се отдаде друга възможност да съм се запасила.

Общи условия

Активация на акаунт