Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • при морето
Някой ако е още на линия да драсне с два-три реда кое е различното между Aura Mugler eau de parfum  и eau de toilette и кой е по-по-най,макар че всичко е "въпрос на вкус"/казал таралежа и се скрил в  копривата,хаха/

# 466
И аз преди време питах за Аура. Отговориха ми, че ЕДТ е по-лека версия на ЕДП, но без голяма разлика в самия аромат.

# 467
  • Sofia
Аз много се бях засилила да купувам ЕДТ версията, но като ходих и я подуших, се отказах.
Имам ЕДП и за мен са горе долу еднакви, та не видях смисъл да се сдобивам и с нея. Simple Smile)

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 09:55 от sunattraction

# 468
Момичета, моля за малко помощ. Търси се парфюм с аромат на фрезия, ако изобщо има такъв. Марка/производител нямат значение.
Благодаря ви много.

# 469
# 470
Определено не съм очаквала да са същите, но при тази реклама и фактът, че се слага името на Джо Малоун бих очаквала нещо по-добро. Аз ако имам собствен бранд, определено ще внимавам къде си слагам името.
На кожа пробвах Туберозата, точно след 5 мин я нямаше. Ще пробвам и другите 2, които ми харесаха и ако нямат трайност, просто ще си купя 1 Джо Малоун, без Зара Simple Smile

# 471
  • някъде под слънцето...
Джо Малоун стъпиха в Испания преди има няма 5 години и в общи линии не се радват на особен интерес и популярност.
Странно е, че Аманасио Ортега е заложил точно  на тях .
Преди три години беше нпоравил доста претенциозна приве колекция на ZaraHome.
Не се получи това което явно се е очаквало , като продажби, в следствие спряха половината от колекцията.

# 472
Момичета, аз да питам за Nomade EDP. Четох ваши мнения от старите теми и останах с впечатлението, че е подходящ за пролет. Така ли е?

# 473
Момичета, моля за малко помощ. Търси се парфюм с аромат на фрезия, ако изобщо има такъв. Марка/производител нямат значение.
Благодаря ви много.
Това се сещам на прима виста, класика.

Nomade аз лично бих могла да го нося целогодишно. Чудесен е!

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 09:57 от tuali

# 474
Тъкмо за Номад щях да пиша. Там само съм усетила нещо подобно на фрезия. Този аромат не съществува реално, също като гарденията се получава от различни камбинации, които го наподобяват до някаква степен. Моя приятелка обожава фрезии, има огромна колекция и казва, че най - много е носила Номад, откакто го има. При мен връхните нотки са божествени просто, но базата става по - мъжка и одеколонеста. Приятелката ми казва, че при нея е перфектен от началото до края, но тя е в друг град и не знам как и стои. Не става само за най - голям студ, според мен, но трябва да се пробва -  кой знае, може да е приятна  изненада през зимата.

# 475
Благодаря ви много.
Във Фрагрантика пишеш "fresia" и ти излизат всички аромати, съдържащи в името или съставките фрезия.
https://www.fragrantica.com/search/?query=fresia

# 476
Nomad е перфектен за сезон есен ,зима-обожавам го.

# 477
Аууу, как сте се наЛИБРЕли, да не съм изпуснала някоя оферта на Либрето? Потривам ръчички и чакам с нетърпение кога ще се сдобия с него...

# 478
Моя лична асоциация с фрезия е евтиния и отдавна на пазара  Percolese. И аз обожавам аромата на фрезия, но в дизайнерските парфюми така и не го срещам. Скоро колежка беше с Перголезето и всички много се кефеха и я питаха кой е , а тя малко сконфузено отговори. Какво като е евтиния, важното е, че е страхотен, ама пуста снобарщина, една от колежките само проточи  "ооо "😨

# 479
Оферти за Libre-то няма,но на мен така ми хареса от първо фъс,че не се въздържах.Разбуних сериозно духовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт