Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Виена
В момента душа отново Либре, първият път просто помирисах флакон и ми се стори приятен. Повлияна от мненията, нищо че е толкова рано сутринта, душа много усърдно. Обаче ми мирише на прах за пране днес, с борови иглички и лавандула. Прашен, незавършен, недоизгладен. Пфу, много се разочарова. Спестявам едни пари

# 586
Либре на мен изобщо не ми хареса, определено не е за мен. Но сега много искам HUGO BOSS The Scent for Her Private Accord EDP и. Olimpea intense, та ако четат от някой сайт - пуснете ги на промоция Grinning

# 587
Либре на мен изобщо не ми хареса, определено не е за мен. Но сега много искам HUGO BOSS The Scent for Her Private Accord EDP и. Olimpea intense, та ако четат от някой сайт - пуснете ги на промоция Grinning
Аз ето този съм сложила в коша, видях, че има и по- изгодна цена, но това не е тестер и уж е с -50%. Ще чакаме то е ясно, пък като не намалят достатъчно ще фъскаме наличните. Rolling Eyes
https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-the-scent-private-accord-pa … na-voda-za-zheni/
Този и аз много го харесах.
Вчера душих Мон Герлен ЕДП и Интенз ЕДП и мноооого ми харесаха....и двата...!!! И сега се чудя, кой от двата ми харесва повече...

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 09:36 от Анонимен

# 588
  • София
Аз пък днес си прибрах от Нотино това - https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Urbanis … Silver-39018.html

Пръснах на ръката на МП и душнах - хареса ми много, силен и крещящ отначало, после позатихва. Усеща се добър бленд на агар и тютюн, обаче и много хубаво подсладен от меда и ванилията.
Говоря на половинката - ее, ще си го ползваме и двамата, той ми вика - не ми харесва, отговарям му - еми супер, за мен повече. 😁😁
Идеален за зимата.
sunattraction - Благодаря ти за споделените първи вчеталения от Al Haramain Urbanist Prive Silver Hands Clap
Очаквах с интерес реакцията ти и се радвам, че тя е позитивна Animal Heart Eyes Cat Честно казано, по-вероятно ми се струваше твоя любим да ти го присвои, отколкото на теб да ти хареса, но ето, че всичко е възможно. Smiley
Вчера, когато прочетох поста ти, реших да избера именно него за парфюм за деня и сега ми е супер. Интересно ми е, при следващите ти носения, дали ще усетиш нюанс на нещо между вишна и амбър? Забелязал съм, че някои тютюни дават такава посока, и този мисля, че излъчва подобен акорд, поне на моята кожа.
Пожелавам ти много радост и коледно настроение да ти носи тази арабелка Simple Smile

# 589
Следя цените в Нотино и бавно ги качват нагоре  Mr. Green Много са забавни.

В духа на темата, следите ли някои парфюмни блогъри/ютуб звезди? В Ютуб Джереми и Demi Rawling са много симпатични.

# 590
Опитах се, ама ме мога. Този Джереми все повтаря за Мон Герлен и още 2-3 парфюма и туй то.

# 591
  • Бургас
Хахахаха,ами какво да прави човека и той обсебен като мен от Мон,хаха.Demi Rawling е невероятна,следя и много рускини аз.

# 592
Опитах се, ама ме мога. Този Джереми все повтаря за Мон Герлен и още 2-3 парфюма и туй то.

И Juicy couture  Mr. Green Mr. Green

Деми ме инфлуенсна за TM Angel muse. В това време е разкошен  Heart Eyes

# 593
  • София
...Mon Precieux nectar - грам трайност при мен няма, но ми иде да си изхвърля всички шишета и да ползвам само него. Като парфюма на Грьонуй е - струва ми се, че би се харесал на всеки. Лесен за носене, нежен, свеж, но и топъл - създава ведро настроение и те кара да се чувстваш добър. В интерес на истината Нerbae, без да твърдя, че има каквито и да било прилики с Нектара, ми носи сходни усещания.
Описваш 1:1 моите мисли и чувства по темата с Нектара, само че драмата при мен е по-отдавнашна Grinning - може би преди около 1.5/2 години имах (не)щастието Heart да се запозная с него и оттогава ми е все в мислите. В момента имам няколко скъпоценни милилитра, които кътам като чудодеен еликсир и продължавам да мечтая за цяла бутилка. Живот и здраве, все някога ще имам повод и ще се постарая да си осъществя желанието. В интерес на истината, не е толкова нетраен, аз поне го усещам часове наред при носене, но просто е много, много тих и дискретен, като луксозен skin scent e. Simple Smile Изобщо не те подкокоросвам, не... Joy

И на мен ще ми е интересно да прочета идеи за коледни парфюми - бих казала, че си нямам парфюм, нарочен точно за "коледен", като съм чела мнения по темата на други места, хората имат много различни асоциации, което е нормално - някои свързват с Коледа опушени парфюми като камината в By The Fireplace M. Margiela, други - със сладкишени истории като Lira Xerjoff или пък ултра сладкия тютюн в Tobacco Vanille TF. Като се замисля, всякакви меденки, канела, цитруси, ванилия биха били идеални за целта. Simple Smile

# 594
  • Sofia
Deetron, благодаря и аз, пожеланията са и към теб. Blush

Снощи се пръснах на ръката и както при МП, така и при мен почна по-крещящо, но и бързо позатихна. Изкара и онази много готина сладост, която ми хареса.

При моят, обаче, извади с времето една кисела нотка, която не ми хареса въобще, но при мен я нямаше (Слава Богу.).

Ще го поразнося повече сега като застудее и ще дам по-подробен отчет. Bowtie
За вишната и амбъра също. Blush

# 595
Klodilia, то е ясно, че ти си "виновна"Hug.Сега съм спряла всякакви покупки и ще го взема на всяка цена. Прекрасен е!

# 596

И Juicy couture  Mr. Green Mr. Green

Деми ме инфлуенсна за TM Angel muse. В това време е разкошен  Heart Eyes

И аз ги гледах редовно по едно време, повече Джереми. Вярно все за Juicy-то говореше. За мъжките, постоянно за Sauvage. Иначе определено доста неща познава и ги описва добре, имаше поредица за ноктите. Бях го питала веднъж за мъжки уудове ми отговори с много добри препоръки. Спрях да го следя откакто имаше драма с неговия собствен парфюм (цената му най-вече), но ще си го пусна пак да видя какво ново Simple Smile

# 597
  • София
В YouTube следя Thomas O'Brien, канала му е ouch110 Fragrance Reviews. Според мен е един от малкото, които разбират от аромати и влагат емоция и страст в ревютата си, а не само oh my gosh... great..

# 598
Благодаря на всички за предложенията за коледни аромати! Hug В крайна сметка поръчах Boss The Scent Private Accord, но не се сдържах и добавих за себе си JPG La Belle. Blush

# 599
Реших с полуболния си нос да пръсна на блотери Libre Yves Saint Laurent и Byzance (2019) Rochas. Първия ако не знаех , че е аромат на ИСЛ бих се подписала , че е шанелски. Така ми замяза по настроение.  Изби бързо обаче  нещо бяло и бях дотам. Елегантен аромат, който даже ми се струва че напролет ще е по-хубав. Спокойно може почитателките му да си чакат по- харна цена. Втория - просто плодова приятна сладост. Струва ми се той по-ще се продава.
Без да се усетя съм изпръскала една трийсетичка от Black Perfecto едп. Ще подкарам едно малко едт, но за сетен път се убеждавам , че от почти нищо не ми трябват повече от 30 мл. Или се приключва с либофта или се взима вече голям. Само дето това не го спазвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт