💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 024
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 195
Тази Роберта защо се смее за всяко нещо по този меко казано странен начин. Някак си е дразнещо и неуместно.

Може би, защото е на сила

# 196
  • Испания
Добре че са пет, да се справят с пускането на миялната и пералнята.

За тази работа трябва сложна инженерна мисъл.

# 197
Искрено и лично ли гледаме вече? Stuck Out Tongue Winking Eye
"Море от любов" ли предпочиташ? 😜
Не, предпочитам Игри на волята да гледам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • Испания
Радостина била свикнала на мЪРсотията.

Балетният състав такъв запек ще хване с този ориз...

# 199
Всичко е режисирано за пред камера, не се връзвайте толкова.. единствено битките изглеждат що-годе истински..

Аз и Сървайвър съм гледал, оригинала. Там за 30 дни обикновено смъкват 20 кила, а нашите уж стоят на рапани по цела седмица и дебелеят ли, дебелеят.. Wink

# 200
Сега като гледам тая църква и ме съмнява да не Роберта и Веско да се оженят..   е , едва ли , ама нали.. Grinning глупости да приказвам тука , хах

# 201
  • Испания
Веселин много дашен се оказа. Всеки две минути казва: "смятам да се раздам".

# 202
Оффф... тази Роберта вече и мен започна страшно много да ме изнервя! Извинете ме за пошлите думи,ноо вече имам чувството,че и тя е силно разгонена. То смях ли е чудоо ... не се ли усеща ,че е нетърпима.

# 203
Ех, този Юлиян. Не спират да го изкарват най лошия едва ли не. Толкова ли е трудно да видят хубавите неща в него. И за каква агресия говорят изобщо...

Очевидно ги е страх от него. Но пък чак да поставят под съмнение възможностите му в битките. Нелепи са. Особено близначките. Сега вече като са вън всички сигурно умират от яд, че Юлиян е най харесван

# 204
Явно тази серия е за семейните им драми. Играта май ще е кратка щом до сега не е започнала Thinking

# 205
# 206
  • София
Този епизод до момента е абсолютно излишен.

# 207
Един час до 21.00 ч.сега ще слушаме житие и битие на участниците .После ще е битката.

# 208
Голяма драма. Изобщо не ми се слушат такива неща.
Амелия не се е оплакала нито веднъж, напротив, изглежда толкова по-силна  и позитивна от тези ... а е изгубила родителите си, когато е била само на 14. Разделена и с двамата бащи на децата й и само на 27... едва ли й е било лесно.

# 209
Тази битка ще е супер кратка. Че и сватба имат да показват в крайна сметка. Тотално скучен епизод ми е, който го смятам за напълно излишен!

Общи условия

Активация на акаунт