💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 823
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 675
Томас какво правеше изобщо в играта, не знам.

# 676
Март има вечна физиономия че е със запек... Били ги пожарникар и учител... Ало сърфистите и бояджиите от Америка кои бяхте вие? Ана Мария Федербала ще й викам вече...  Интересно как ще си разпределят гласовете славяните

# 677
Добре, че Ана-Мария е добра на федербал, ако не беше тя, траките бяха загубени.  Mr. Green
😂😂
Може да си измисли артистичен псевдоним за сцената - Ария-Мария Федербал! Звучи като баварска графиня! 🤪

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 21:41 от Анонимен

# 678
Kакво имаше редвид Март с тва: "... и ни бият един пожарникар, и учител." Ебати его-то. Дундурко мамин.

# 679
Оооох , Март го бият пожарникар и учител , жив да го оплачеш 😭

# 680
Да им целуват краката на Юлиан и Пламен тез тракийски кокошки. Ако не бяха те двамата още щяха да търкат пейките.

# 681
  • София
Това трябва да е едно от най-глупавите изказвания от началото на играта до сега : "Бият ни един пожарникар и учител /по ФВС/." Не само че това са две професии, достойни за уважение, но и двете изискват физическа подготовка, така че в какъвто и аспект да го е казал Март, чиято професия не знам, е в грешка.

# 682
Много ме досмеша Радостина как няма никакъв реален поглед върху ситуацията в племето им. Те жените може и да са се коалирали, но в общи линии за нищо не стават повечето - нито са добре физически подготвени, нито стратегия, нито логика, нищо! Та, ако бяха изолирали мъжете в тази игра, в частност Юлиан и Пламен, направо не ги виждам как щяха да се шматкат по терена.

# 683
  • София
За първи път форумът не позна - повечето бяха на мнение, че траките губят. А то каква стана... Изгоря СтоЕнчо.

# 684
Толкова са противни всички мъже в това племе. От епизод на епизод стават все по-непоносими.

# 685
Март номинира Стоян, защото ако се изправи срещу Юлиян ще го победи с лекота! Чува ли се тоя косматия? кой кого ще победи леле
А кой от славяните ей сега каза, че се учудва че са победени от един учител и пожарникар? Grinning Че те професиите ли ги определят като качества в играта? Освен това Юлиян по какво е учител? Grinning И ако ще си говорим така... те един шофьор на камион ли не могат да победят?!

Ето това ме дразни в тях, и ми харесва в Радостина колкото и да ми е неприятна! И то е че тя си казва нещата, а те не искат да признаят първенството нанякой друг, че някой друг е добър...

Веско вика, че бил мъжкар! Каза всички знаят, че аз съм мъжкар... ох защо не го виждам мъжествен въпреки всичките му мускули, голямо тяло..

# 686
Веско е мъжкар. Как ще заспя с тази мисъл?

# 687
За жалост, кратка игра беше днес. От сега до 10 ще им гледаме драмите Mask
Ха, СтоЕнчовия брат, Веско, баш него си номенира Laughing

# 688
  • Испания
Тооооооомааааааас докатоооооо се изкаааааааааааже и охлювът се шмугва в храстите.

# 689
Кой нормален мъж се самоопределя като мъжкар? Комплексар.

Общи условия

Активация на акаунт