🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 834
  • 874
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
И Петя Бу изпя "Дельо хайдутин" преди няколко дни в предаването "Бнт на 60"

# 616
Да върви, и на мене ми дреме за нея. Ей, ама не може да преживеете някои, че има хора непомирисвали никога чалга и това си е. Ако иска и от 170 години да пее, пак няма да я знам.
Докато това ни е "хайлайфа" цялата държава не е за хвалене.

# 617

Обаче начинът на изпяване е коренно различен.

# 618
  • Sofia

Обаче начинът на изпяване е коренно различен.
Да,разпознаваема е.
И в Капките я изпя.

# 619
  • Далечният изток
Нина Николина си я пее като народна певица, докато Розата си личи, че няма и понятие от народно пеене. Според мен я изпя като рокаджийка.

# 620
Нина Николина пее много добре, но по друг начин, съгласна съм.
Петя Бу пък пее все като себе си, дори и в Капките не се постара да избяга от това, не я виждам да се скрие като глас под маска, нито пък Маги да разчита, че би опитала след тези изпълнения, че да я покани.

# 621
Всъщност и аз съм на мнение, че Алекс Раева най-много отговаря на всички улики. Кой знае, може да се кани и да се омъжва скоро Simple Smile

# 622
На мен не ми отговаря по улики. Розата преди да стане известна е била шивачка, а Алекс след като стана известна направи модна линия и не е била шивачка.
Розата се е опитвала преди да се занимава професионално с пеене и сега преподава на деца, според думите ѝ. Алекс не е спирала да пее и дори има нов клип тази година.
Иска ми се да е Роберта, но освен това с преподаването на деца, нищо друго не ми е известно за нея.
Розата в профил не изглежда слабичка (има и коремче и в бедрата е по-наедряла ), за разлика от появата ѝ в първите улики, там изглежда доста по-слаба.
Относно Жана, като глас изобщо не намирам прилика. Колкото ѝ да успява да си преправя гласа, не мисля че е тя.
Плюс това: шивачка, преди да се е опитвала професионално да се занимава с музика (На Жана и сега си ѝ е професия),  преподаване на деца, от 15 г известна( ако помня правилно)...
Търси се някоя като Роберта, долу горе преди 15 г да е започнала кариера. И вероятно не е активна певица сега, но е известна и се занимава с друго. Актриса, радиоводещ може би..., или някаква рубрика да има в радиото. Сред тях има певици.

# 623
Аз все си мисля за Алекс Сърч. Още за пръв път като зърнах Розата по формата на бедрата се усъмних. Пасва и “шивачка”-участва във филма “Шивачки” още като студентка.
Относно гласа-нали ходят на музикален педагог+ученето на музика в НАТФИЗ.

# 624
Само, че пръстенът по никакъв начин не се връзва с нея.

А и гласът й е коренно различен.

# 625
А. Раева поне досега не е известно да е омъжена, но пък е сгодена - възможно е и да се предвижда сватба.
На въпроса дали е преподавала на деца, отговорът не е много ясен - тя по-скоро каза, че се занимава с подпомагане на децата - тя участва в такива кампании.
Има някаква връзка с радио или по-скоро може и да е озвучаване. В един момент имаше "звук на ступор" или нещо подобно. Раева и с озвучаване се е занимавала.
А как точно изглежда в момента, едва ли някой може да се каже. Със сигурност още през септември е имала някаква дата за участие (обаче май не се е състояло).
Виж, с врабчета или птици не знам каква връзка има. Там също не е ясно  какво казва: дали че е била едно от някакви врабчета, или една от някакви птици. Но това може да означава, че е озвучавала някакъв анимационен герой, и ми прозвуча, че е било съвсем скоро преди да почне предаването. Но на това пък със сигурност отговаря А. Сърчаджиева, защото наскоро е озвучавала птица в Angry Birds 2.

# 626
Аз имах предвид Сърчаджиева и пръстена.

Раева я изключвам заради фигурата.

# 627
Заради пръстена точно хич не ми се вярва да е Сърчаджиева. А фигурата на Раева си е загадка в момента Simple Smile.

# 628
Височината на Раева също мисля, че не отговаря на 170 см

# 629
Кой мислите, че ще си тръгне днес? Аз залагам на Пилето, но всъщност не ми се иска никой да напуска, защото ми се иска да ги слушам още.

Общи условия

Активация на акаунт