Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 112 128
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, някой случайно да е виждал останало някъде из София яке за бременни от брошурата последната  седмица на септември. Върти ми се в главата, че може някак да се провери има ли го някъде и да си го заявя да ми го донесат в конкретен магазин или бъркам и нямат такава политика?

# 61
Брада, благодаря за темата! Gift Heart
За дънките ХХЛ нищо не казвате, никой ли не взе?
аз, три мъжки чифта. Супер са. Двата с цип, третия с копчета. Но това са от памучните. Защото термодънките бяха много малки размери.

# 62
  • Козлодуй
Благодаря за новата тема Simple Smile
И аз харесвам айвъра защото няма в него нишесте или картофи като в българските лютеници само че харесвам не лютия т.е. обикновения Simple Smile Много обичам лютеница ама все като чета съставки в нея нишесте или картофено пюре пък аз много мразя картофи Simple Smile

# 63
Да ви кажа за гурме ориза, аз съм взимала черният и червеният, уж като по-здравословни от белия, понеже са с люспите, нещо като кафявият(пълнозърнест) ориз. На мен черният ми хареса повече, но домашните не го одобриха, понеже трябвало да се дъвче повече (по техните думи) Което за мен изобщо не е вярно, просто е малко по различен от обикновения. Та, вкусове..... сега ще си взема само черен.
А, и боядисва ястието в черно.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 08:50 от Lemy

# 64
  • Пловдив
Мерси за темата!
Аз нищо не съм набелязала...чай ще заредя за офиса Simple Smile

# 65
  • София
И аз вземах миналата година и черен и червен , ами черният ми хареса и вкуса е хубав. Червеният има особен вкус и аромат , уж гледах брошурата ама не видях ориза, добре че написахте.

# 66
Черният колко време го варите? На мен ми отне много време.
Иначе, за да не боядисва, трябва да се свари отделно, и после да се добави

# 67
При нас мелничките с подправки на делукс не са заредени, така ме е яд да стана толкова рано за тях.

# 68
Мерси за отзижите за шлауха! Ако има останал ще взема.

# 69
Взех елхички. Органик Stuck Out Tongue Winking Eye кокосово брашно- при нас друго няма в пост.асортимент.
На Драгон от Софето съм вземала.

# 70
Тоя крем се коментираше и миналата година. Купих на децата, не го харесаха, казаха че моето мляко с грис е къде по- добро. На мен също не ми допадна.
Кремчето е сметанов десерт, не е мляко с грис. Тежко е. Моето дете пък не яде мляко с грис, предпочита грис-халва.  Laughing

# 71
При нас нямаше шоколадови капки и сироп за кафе. 😭 Пуснали подправката за кафе от миналата година. Мелнички с подправки имаше, взех.

Колко особен е вкусът на червения ориз, ако трябва да го връщам директно? Трюфелите още ми държат страх.

# 72
Взех елхички. Органик Stuck Out Tongue Winking Eye кокосово брашно- при нас друго няма в пост.асортимент.
На Драгон от Софето съм вземала.

Тета, ти от Варна ли беше, нямате ли там магазинчета за ядки, аз взимам от една такава верига кокосово брашно за 3лв половинката.
Черния ориз ми отнема два пъти повече време за готвене, аз го пека.

# 73
Накиснете предварително във вода черния и червения ориз, поне няколко часа и ще се сготвят по-бързо.

# 74
На мен червенит ориз малко ми прилича на вкус като на варено жито.
Накисвам го за 2-3 часа преди да го сготвя, защото първият път следвах указанията на опаковката, там не пише да се накисва и тогава стана доста твърд.

Общи условия

Активация на акаунт