Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 443
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 545
# 1 546
Чорапогащника  е много хубав, но искам да питам, каква е идеята на тази " възглавничка" на ходилото... Rolling Eyes
Кухнята е вече сглобена и урагана готви на нея... Joy

# 1 547
Angry
При вас имаше ли омекотител Силан? Сутринта пратих мъжа ми, но каза, че нямало.

Омекотител има,но домашен суджук XXL няма...Всичко са изяли:angry:

# 1 548
Лъки, омекотява, държи топличко, предполагам...
Каква е цената на ряпата дайкон? (да знаете каква хубава пилешка супичка стана с дайкон на кубчета- вече си мисля, че каквото и да сложа в манджа, за домашните все ще минава за картоф... Joy )
И се чудя що така ми е спокойничко- ами сигурно понеже успях да отворя мелничките и сега си ги гледам с кеф Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 20:35 от dolce miele

# 1 549
Лъки, хареса ли принцесата кухнята, как реагира, като я видя))
За възглавничките и аз имам такива от миналата година, но не съм го подносила. Предполагам, че е за по-удобно стъпване, нещо като ортопедично, не съм сигурна, така си го помислих помня.

# 1 550
Лъки, хареса ли принцесата кухнята, как реагира, като я видя))
За възглавничките и аз имам такива от миналата година, но не съм го подносила. Предполагам, че е за по-удобно стъпване, нещо като ортопедично, не съм сигурна, така си го помислих помня.
Тя е още малка и не разбира много, обаче "помагаше" в сглобяването, тоест крадеше болтчетата  Laughing Мисля, че и харесва, предвид, че е нещо ново у дома...само такова чудо нямахме... hahaha
Ти бягай към Кауфланд, има бейлисчето с чашките, снимах ти ги.  Blush

# 1 551
  • София
Лъки, омекотява, държи топличко, предполагам...
Каква е цената на ряпата дайкон? (да знаете каква хубава пилешка супичка стата с дайкон на кубчета- вече си мисля, че каквото и да сложа в манджа, за домашните все ще минава за картоф... Joy )
И се чудя що така ми е спокойничко- ами сигурно понеже успях да отворя мелничките и сега си ги гледам с кеф Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Това с дайкона е чудесна идея, ще пробвам. Оказа се че целината не ми понася и сега си търся заместител, а така ми хареса пюрето от целина.Disappointed Relieved

# 1 552
Изпуснах за дайкона-намален ли е? Аз го правя в air fryer като пържени картофи Simple Smile

# 1 553
Миленски, може ли рецепта за пюрето от целина?

# 1 554
Голдева, на какви парчета режеш дайкона и овалваш ли го в нещо? Grinning Иначе не е намален, доколкото знам. Просто се чудех за цената...

# 1 555
Здравейте, май съм изпуснала апреските за по-големи - 27-ми/28-ми номер. Дали сте виждали в някой от магазините останали?

# 1 556
  • София
Миленски, може ли рецепта за пюрето от целина?
То няма рецепта, ядох в Сърбия и страшно ми хареса, но малко буквално 2 лъжици. Реших и аз да си направя, сварих целината от Лидл на пара, после я пасирах и добавих сол и сметана. Стана много вкусно и аз прекалих, реших че съм си намерила заместник на картофите. След 40мин се започна кихане, сълзи, едва дишах ,на сутринта с подуто око. И така се приключи с целината. Ще пробвам и тази ряпа, пък да видим.

# 1 557
Не ми се търси информация, но доколкото си спомням палмовото масло от ядка е най-качественото от палмите.

# 1 558
Да, има и качествено палмово нехидрогенирано масло, нерафинирано (и май от определен вид палма), но съм далеч от мисълта, че за пакетирани храни точно от него използват....Важно е и как точно се добива, с пресоване или с химикали и т. н.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 20:57 от dolce miele

# 1 559
Здравейте, май съм изпуснала апреските за по-големи - 27-ми/28-ми номер. Дали сте виждали в някой от магазините останали?
Да, има останали. Обиколи магазините и провери за желания размер.

Общи условия

Активация на акаунт