Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 111 407
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Точно където трябва
Само аз ли не я виждам?

# 1 636
Alina_si, благодаря много чудна е кухнята. Благодаря ти за снимката, усеща се атмосферата на една истинска кухня, в която активно се готвии Grinning

Ха ха, да, в тази кухня активно се готви. Има място за всички тези неща, но ги прибирам само, когато я чистя, иначе му ги оставям така, защото той почти ежедневно си играе с нея.

Само аз ли не я виждам?

Не знам защо не я виждаш, в скрит текст е.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 10:56 от alina_si

# 1 637
  • Точно където трябва
Да, виждам, че е в скрит текст, но е празен...

# 1 638
  • София
Мой колега купи кухнята за сина си. Сглобиха я веднага. Казва, че е хубава.

# 1 639
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Нямам възможност да отида до магазина скоро, но се интересувам имат ли подаръчни ваучери и на каква стойност са? Не съм обръщала внимание до сега.
Аз вече купих кухня, но PVC ,само ако ви бях прочела или видяла брошурата може би щях да взема тази. Мернах е но ми се стори малка и така си остана. На снимката изглежда добре.

# 1 640
  • София
По-малка е от Икейската, обаче в нас това е  идеално. И без това едвам ѝ измислих място. Тия кухни егаси зарибявката, поръчах вече яйца и др глупости от Алиекспрес. Добре, че влакчето е за Коледа.

# 1 641
  • София
Има ваучери на касите - по 20 и 50 са май.

# 1 642
Всички около мен са доволни от лидълската кухня. Ако тазгодишната е като кухнята пускана предни години, значи е супер. Особено за тази цена. Друг е въпросът колко ще играе детето на нея.

# 1 643
  • София
Знаете ли дали кърпичките W5 Multi Surface Wipes са постоянен асортимент? Поръчах на ММ да купи. Цитирам "обиколих целият магазин и не ги намерих".

# 1 644
Кой търсеше дрехи за бременни ? В Овча купел има намалени (но не с оранжев етикет) : рокли , топове и пижами.
Кухни има 12 кашона.

# 1 645
  • София
Знаете ли дали кърпичките W5 Multi Surface Wipes са постоянен асортимент? Поръчах на ММ да купи. Цитирам "обиколих целият магазин и не ги намерих".
В постоянния са, питал ли е някой служител. Аз на ММ не му вярвам като ми каже така и винаги го насочвам към служител. Може просто да са се изчерпали за момента.

# 1 646
  • София
Благодаря. Ще го накарам да мине през магазина като се прибира.

# 1 647
Е, може ли да пратите мъж на пазар без точни указания?
Моят трябва да знае на кой стилаж са, иначе не мож' ги намери. Joy
В списъка винаги фигурират продуктите с точна марка, грамаж. В противен случай се обърква от многообразието и блокира. LaughingStuck Out Tongue Winking Eye

Някъде из София виждали ли сте останала смес за коледни сладки?

# 1 648
Някой дали има наблюдения върху памерсите на Лупили дали са хубави?

# 1 649
  • София
В Люлин 5 има смес за сладки с мармалад.

Общи условия

Активация на акаунт