NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 747
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!Да дам отзив-вчера ми дойде пратката без никакви документи да ми искат този път,4 артикула бебешки,цена 82 лв.

# 601
Здравейте на всички! Прочитайки в темата, че има промени след 01.07.2021 г. реших и аз да направя отново поръчка, след като се бях отказала от Next. Миналата сряда и петък направих 2 поръчки, първата за 3 артикула, втората за 4 и двете под 150 евро. Получих ги в понеделник и днес (сряда) без да ми изискват никакви документи, освен подпис при приемането на пратките.

# 602
И аз така, за пръв път поръчвам, 5 артикула за около 90 лв, дойдоха за 3 работни дни без изискване на каквато и да е документация

# 603
Демек без ЕОИР номер?
Супер! Ще опитам значи, че само това ме спираше 🥳

# 604
Някой ако може да ми даде съвет за дамските размери, че съм в голямо чудене. По тяхната таблица по обиколки съм между размер 8 и 10. Поръчах яке размер 10 и е мнооого голямо. Мисля да го върна, но се чудя 8 ли да взема или евентуално 6, защото наистина беше много голямо и се чудя колко ли ще е разликата.

# 605
Аз съм 34 европейски размер и купувам от сайта 6 UK.

# 606
Здравейте,

Някой скоро да е взимал от детската номерация 10 или 11 като размер, че нещо не се разбрах с таблицата на Некст Flushed Дъщеря ми в момента има едни балеринки и гумени ботуши техни, които са УК 9, вчера свалих шаблона и там излиза че в момента е 10,5 УК ... мерих я няколко пъти иии едно и също. Мъжа ми също я мери, мерихме ботушите и има малко място отпред ... Молбата ми е , ако някой е взимал тези номера и може да ми измери стелката , благодаря .

# 607
  • София
На балерини, модел 833-175, размер 28(10) стелката е 17 см. Днес очаквам гумени ботуши 29 номер (11), мога да измеря стелката. Обаче според мен гумените ботуши са уголемени спрямо другите обувки.

# 608
На балерини, модел 833-175, размер 28(10) стелката е 17 см. Днес очаквам гумени ботуши 29 номер (11), мога да измеря стелката. Обаче според мен гумените ботуши са уголемени спрямо другите обувки.

Благодаря !

Балерините са и точно , а измерен крака със сантиметър е 17 см ... Излиза, че наистина е за 11 ..... Как стана тази магия не знам Rolling Eyes

Аз също си мисля, че  гумените ботушите са уголемени . Ще съм благодарна ако може да измерите и тяхната стелка Flowers Bouquet

# 609
С кой куриер пристигат пратките, още ли е DHL?
Вчера поръчах, но установих, че в акаунта ми седи стария мобилен номер, нямам и тракинг номер и се чудя утре-други ден къде да си издирвам пратката.

# 610
Искам да поръчам няколко неща от сайта, но се чудя, ако реша да върна нещо как става. Пише, че трябва да изпратя артикула на адреса им в Англия. Това с Български пощи ли го правите или с друг куриер?

# 611
  • На брега на реката
Момичета, до 5 артикула ли можеше да се поръчва, на една поръчка?

# 612
Здравейте,
Направих първата си поръчка от директа във вторник. На проследяване виждам, че още тогава е изпратена от склада, но няма никакво друго движение, както нямам и проследяващ номер за DHL и започвам да се чудя дали ще дойдат нещата ...

# 613
Бубoлина, да. Ако ти искат ЕОРИ и пълномощно се налага освобождаване от митница и това е лимита. Ако не ти искат обаче явно не минават митница и няма ограничение, защото във фб една дама писа, че е поръчала 12 артикула и не са я таксували, нито искали документи.

Иначе аз писах наскоро, че на мен пак си ми искаха ЕОРИ и пълномощно, въпреки че на повечето не ви искат. В крайна сметка якето ми беше голямо, върнах го с БГ пощи (20-25 лв. излезе препоръчано и с проследяване) и за седмица ми върнаха парите. Поръчах същото яке в друг размер и вторят път не ми искаха ЕОРИ и пълномощно, пратката пристигна много по-бързо, което ме наведе на мисълта, че изобщо не е била на митница. Нямам обяснение на какъв принцип подбират пратките, които да спрат (при мен бяха 2 идентични), освен да е случаен.

# 614
  • София
Гумени ботуши, два различни модела, размер 11(29)-стелка 19 см. Стелката може да се вади и е измерена точно.

Общи условия

Активация на акаунт