Добър зъболекар в София

• 638 406
  • 981
  •   1
Отговори
# 555
С ръка на сърцето препоръчвам Д-р Марин Димчев, за когото научих от форума, 0898 54 17 91, ул. "Хан Аспарух" 9, Етаж 2, Кабинет 14.

Вярно, бях за нещо дребно и не мога да преценя дали е голям специалист и за по-сложните казуси, но по моя случай си свърши работата повече от брилянтно.

Единственото, което не ми стана ясно е защо в крайна сметка заплатих определена сума, при положение, че той работи със Здравната каса и имайки в предвид, че до този момент здравноосигурителната ми книжка беше непокътната, мислих, че цялата процедура ще бъде безплатна Simple Smile както и да, като цяло останах много доволна от доктора, препоръчвам Peace

# 556
Препоръчвам горещо семейния ни зъболекар Д-р Николай Гечевски. Внимателен, млад, мил, страхотен професионалист и не е печалбар. Гледа да спаси всеки зъб до последно! Кабинетът му е в Бели брези, а тел. 0888 883503.

# 557
Здравейте, някой ходи ли все още при д-р Десислава Илиева. Разбрах, че вече не работи в Дентетика, а някъде в Хиподрума. Ще ми дадете ли по-подробна информация и дали работи със ЗК. Не съм имала проблем със зъбите от 10 години и изведнъж по кариес на предните два зъба (отзад). Страх ме от манипулацията, която ще последва, защото това все пак са предни зъби. Чувала съм, че след като се пломбират, потъмняват!? Също така д-р Илиева ми каза, че е свободна чак след 30-ти (това са повече от две седмици), дали кариесите могат да ми създадат допълнителни проблеми за това време.

Благодаря!

# 558
Здравейте!Попрочетох доста из форума,но не намерих инфо за това, което ме интересува.Мнение за д-р Евгения Илиева, кабинета и е на ул Дамян Груев.Преди около 3 год. бях ходила при нея за почистване на зъбен камък и останах доволна.Въпросът е , че сега имам пломби за правене, първо мислех да си взема ваучер, но после като се поразрових, не открих никакво инфо за зъболекарите, предлагащи ваучери.Естествено това не значи, че зъболекарите са лоши, но предпочитам да отида при проверен човек.
Затова ме интересува мнение за д-р Евгения Илиева, дали работи с ЗК или пък цени.

# 559
Здравейте отново на всички момичета и момчета тук.

Този път търся по възможност мили и добри зъболекари или зъболекарки за моя страхлив приятел. Има доста кариеси и не иска да отиде. Не взема заплата колкото за някой частник.
Моля да ми препоръчате нещо около Надежда или 8 ДКЦ!
Поздрави!

# 560
  • София
Държавна стоматология вече няма,всички са частници.Някои работят с касата,други не работят,моя съвет е  да не си слага пломби от евикрол или амалгама,въпреки,че са най-евтините.Аз скоро още започна да качвам снимки от фотоапарата до какво водят тези пломби,качествата им са такива,че дори добре сложени,след време има проблеми,и евтиното излиза скъпо.

# 561
Blagodarq tova go znaem i ne go pravim za6toto me bloe6e glabva ot tqh!

# 562
Здравейте,
Христос воскресе! Желая здраве и спокойствие на всички!
Точно по празниците ми се счупи зъб и имам нужда от добър стоматолог! Аз живея в Красна поляна, но работя в центъра и предпочитам стоматологът да е в тези райони. Не съм ходила много време на зъболекар и ми е нужна вашата помощ. Бихте ли ми препоръчали baby_neutral

# 563
Здравейте,

Интересуват ме мнения и опит с доктор Георги Стойков / работи на Раковска 56 към Сливница някъде / и доктор Даракчиева в кв. Гоце Делчев .

Благодаря за информацията ако някой има опит и  впечтления от тях.

# 564
Здравейте,

Бих искала да попитам за някой добър стоматолог за слагане на брекети. Ако някои от регистрираните потребители или гости е носил брекети или има познати такива, които са носили да ме насочат към някой добър стоматологичен кабинет.
А също и дали сте чували или носили някакви нови брекети, които са прозрачни и мисля, че се казват Ивиза Лайт (invisalign)?
Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 565
здравей,на мен ми бяха препоръчали галя димова от ND dental studio на три уши 105,но не съм ходила !

# 566
Здравейте, някой ходи ли все още при д-р Десислава Илиева. Разбрах, че вече не работи в Дентетика, а някъде в Хиподрума. Ще ми дадете ли по-подробна информация и дали работи със ЗК. Не съм имала проблем със зъбите от 10 години и изведнъж по кариес на предните два зъба (отзад). Страх ме от манипулацията, която ще последва, защото това все пак са предни зъби. Чувала съм, че след като се пломбират, потъмняват!? Също така д-р Илиева ми каза, че е свободна чак след 30-ти (това са повече от две седмици), дали кариесите могат да ми създадат допълнителни проблеми за това време.

Благодаря!

само умъртвени зъби си сменят цвета, живи пломбирани - НЕ, кариеса за 2 седмици няма да се влоши, та дори и след 2 месеца, за последно малко след  нова година НЕ работеше със ЗК

# 567
Здравейте на всички,
преди около месец ходих при въпросния "стоматолог" Илиева. Мога да кажа само едно - ако искате да ви избие всички зъби, да ги развали повече и само да си загубите времето и парите това е вашият зъболекар. Ходила съм поне при 10 зъболекари в София - по некадърен и прост зъболекар от този не бях виждала. Да не говорим че условията при които работи са изключително неприятни и неудобни, а и да не забравя много е добра в сметките жули яко с парите. Така че хора преценете си Вие, аз лично повече не бих отишла.

# 568
Здравейте! Търся добър зъболекар в София в района на НДК, Витошка, стадион Левски...
По възможност да работи със Здравната каса. Благодаря.

# 569
Привет!
След най-големият ужас в живота ми-вадене на нерв, вчера зъболекарката ми съобщи, че трябва да го преживея отново. Вечерта от разговор в разговор, разказах на семейството ми какво ми се е случило предния път. Разбрах, че това мъчение не е било нормално и, че, ако е усетила, че ме боли е трябвало да ми постави още арсен. Болеше ме ужасно много, явно нищо не е било омъртвено и изпитах цялата болка, щях да умра на стола. Днес отново съм при тази вещица и съм решила, ако усетя болка и казвам да спре и ще я помоля за още арсен. Молбата ми е да ми препоръчате добър зъболекар, който евентуално да работи събота или неделя, за да мога да отида при него, за да не чакам до понеделник. Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт