Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 606
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Много съм доволна от интимния гел с оризово масло Личия.
Реших да сменя Лактацид и о, чудеса - няма дразнене, много лек и приятен. Препоръчвам горещо!

# 466
  • София
Мерси, явно ще се пробва Simple Smile
В другата тема ми казаха, че 23 е с неутрален подтон, което ми върши идеално работа.

# 467
В другата тема ми казаха, че 23 е с неутрален подтон, което ми върши идеално работа.

Извинявай, ти за ББ крема или за гела на Биотен ме пита? Че май съм се объркала... Grinning

# 468
Момичета, днес пробвах дегримиращото олио на Нивеа .... и не съм възхитена.
Незнам може и в мен да е проблема.
Бях с фдт, очна линия, спирала, молив за очи и сенки за вежди 😁
С две помпички на влажно лице нищо не стана, с още две свалих голяма част от грима, но черното около очите довърших с мицеларна вода.
Аз ли бъркам някъде?

# 469
  • Deutschland
И при мен се получава така

# 470
Олиото се нанася на сухо лице и се масажира старателно. След това с влажни ръце се разтърква отново и се минава към измивен продукт.

# 471
  • София

Извинявай, ти за ББ крема или за гела на Биотен ме пита? Че май съм се объркала... Grinning

За бб крема питах. Ти за гела ли ми обясни? Joy

# 472
Скрит текст:

За бб крема питах. Ти за гела ли ми обясни? Joy

Ами да Joy Добре сме се разбрали. Joy Joy Иначе съм ползвала ББ крема и в топло, и в студено време. Повече се притеснявах лятото да не би да се разтече, но не. Даже като съм вършила селска работа на вилата не е имало проблем. Grinning Даже след това кожата ми е супер, защото всичко е стигнало само до ББ крема. Пак правя същото почистване като по-горе. Иначе все ще се пипна без да искам, пък като имам грим - не. Grinning 21 номер съм, даже съм малко като гейша докато се слее с кожата ми. Grinning И трябва много малко количество + това е със средно покритие, поне за мен.

# 473
Не знам какъв е захласът по това дегримиращо олио на Нивеа. Първа и главна съставка - течен парафин, нефтен дериват. Все едно да си намажеш бензин по лицето ... Mask

# 474
  • Бургас
И в Дъглас ли ги има? Бреййй😄 А големи опаковки има ли?
Има и големи, 50 мл за 35лв

Джасти, точно този е ББ крема, не се съобразих, че имат и друг.

Questar доста е лек ББ крема, усеща се като крем по-скоро, а не като ФДТ , не запушва порите , а аз съм със смесена кожа, предразположена към акне.

# 475
  • Пловдив
Чуден е този Миша, чакам сега намаление в Дъглас и вземам голяма опаковка😊
Разгледах он-лайн - имат и маски за лице -ще тествам😊

# 476
Моля ви, някой да каже този ББ крем на Миша дали е матиращ и става ли за мазна кожа, или е по-скоро за нормална и суха.

# 477
  • Пловдив
Матиращ е определено, моята е смесена.

# 478
Моята е смесена - омазняваща се Т-зона и бузи, сухи участъци, че зимата и дехидратирани Grinning Та този ББ крем си е супер попадение! Вече го нося 5-6 дни подред, не ми е запушил порите, няма сухота, не ми се набива в линии. Доволна съм.

Бях взела и от пауч маските - една с алое и една с мед. Засега съм ползвала само тази с мен. Не е лоша, но не е нещо wow според мен.

# 479
Ok, момичета, инфлуенснахте ме за ББ крема на Миша Simple Smile
Има ли го другаде, освен в Дъглас?

Общи условия

Активация на акаунт