💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 239
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Испания
Всичко зависи от Роберта.

Изненада!

# 1 441
Весо защо се слага при силните? Колко игри загуби подред.

# 1 442
  • Испания
Кукундрелите нямат нужда от други маски. Те са маскирани достатъчно.

# 1 443
  • in Wonderland
Ех, Добата,Пламен и Юли са страшни, мн ме изкефиха.
Пак те изкараха играта на траките. Браво!

Оф, Радостина нарежда като комсомолски секретар, едно монотонно, дразнещо, бляк.
В кой оператор е меринджейка тя, че съм пропуснала??

# 1 444
Обаче славяните като се гледат сега дали осъзнават какво си причиниха с избора на Роберта на първо място..еми кухи са, колкото и да им симпатизирах.

# 1 445
Ако не беше врътката с Александър славяните щяха да са останали с двама души. Продуцентите ги спасиха от още по-голям резил.

# 1 446
Направо пулсът ми се ускори.
Където не ги хванаха, там не ги биха. Пълен погром, особео след вчера, когато обясняваха, че те били по-добрите спортисти.
Исках Мартин да се попече на огън, ама айде и неговият ред ще дойде. Заключил си профила, е, как няма, той и от вкъщи не трябва да излиза, докато хората не му забравят резила.
От самото начало се видя, че Томас е аутсайдерът в тяхната група и беше ясно, че ще е първият номиниран. Честно казано за утре не ми пука особено кой от тях двамата ще падне, аз чакам момента, в който Март е елиминиран, ако може и от Ана-Мария.
П.п. Мартин какво работи - не е ли охранител в ресторанта на пастрока си, голям успех няма що.

# 1 447
Теленор (според коментари от Фб).

# 1 448
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако не беше врътката с Александър славяните щяха да са останали с двама души. Продуцентите ги спасиха от още по-голям резил.
То по-голям резил от това да си толкова тъп едва ли има.  Laughing

# 1 449
Хехехе , познах номинираните Simple Smile

9 ноем. 2019, 10:08 ч.
Ако няма пленник то дуела ще е Юлиян-Роберта ( при 1:1 ) или Юлиян-Пламен ( при 2:0 за славяните ). Ако случайно е 2:0 за траките то тогава Роберта - Томас

# 1 450
  • варненка от София
Роберта пълна фурнаджийска лопата. Вчера на Томас обясняваше как няма да го номинира и не искала с него да се бори, днес друга песен запя...

# 1 451
  • in Wonderland
Теленор (според коментари от Фб).
🤪

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 22:05 от ~ Dee_Dee ~

# 1 452
Март: Айде млъквай, че ми наду главата
Добрин: Ти млъквай.
Март: Еми аз мълча.

Grinning Grinning

Айде Томас да хваща раничката и да си ходи утре.

# 1 453
Моля маскирайте Радостина като Кончита Вурст.  Нека една вечер да бъде женствена...

# 1 454
  • Sofia
Грешна им беше стратегията на славяните.Ако бяха сложили Роберта срещу Добата,примерно, тя щеше да падне със сигурност.Но след това и Веско и Март имаха шанс срещу Пламен.И дори третата победа да беше за Юлиян,след това се започваше една поредица от тракийски жени,нямащи никакъв шанс срещу мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт