💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 239
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 620
Ако при представянето на отборите в началото някой беше казал, че в един момент траките ще бъде най-многобройното племе преди всяко обединение, просто нямаше да повярвам!

Сега наистина е интересно какво ще последва след отпадането на Роберта или Томас. Или трябва да ги обединят вече, или трябва да им присламчат някой от отбора на траките.

# 1 621
Юлиян не, че не е можел да се измие или да си отвори пакета с брускети заради раните си, а според мен е бил намазан с някакъв мехлем и не искал да го изтрие или измие. Браво на отзовалите се да му помогнат, когато е имал нужда.

Близначките показаха хубави рокли, но... с грозно съдържание.

Не видях да е коментирано, явно не е обърнато внимание, но видяхте ли кой се беше нагласил за борбата с Роберта, ако се беше стигнало до тогава... Мммм?!?.... Ана Мария разбира се. Тя беше единствената жена с ръкавици Grinning. Роберта щеше да бъде отнесена като куцо пиле, домат...

# 1 622
Юлиян не, че не е можел да се измие или да си отвори пакета с брускети заради раните си, а според мен е бил намазан с някакъв мехлем и не искал да го изтрие или измие.
Явно. На сутринта, когато Юли каза, че раните при сгъвката на ръката много го болят, Венцислава го попита: "Мажеш ли се?"
Скрит текст:
Браво на отзовалите се да му помогнат, когато е имал нужда.

Близначките показаха хубави рокли, но... с грозно съдържание.

Не видях да е коментирано, явно не е обърнато внимание, но
Цитат
видяхте ли кой се беше нагласил за борбата с Роберта, ако се беше стигнало до тогава... Мммм?!?.... Ана Мария разбира се. Тя беше единствената жена с ръкавици Grinning. Роберта щеше да бъде отнесена като куцо пиле, домат...
Съмнявам се траките да са толкова недалновидни 😁 Радостина също беше с ръкавици. Пламен предложи срещу Роберта да излязат Радостина или едната близначка.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 11:25 от Bilyana14.

# 1 623
...
Не видях да е коментирано, явно не е обърнато внимание, но видяхте ли кой се беше нагласил за борбата с Роберта, ако се беше стигнало до тогава... Мммм?!?.... Ана Мария разбира се. Тя беше единствената жена с ръкавици Grinning. Роберта щеше да бъде отнесена като куцо пиле, домат...

Ана-Мария се е подготвяла според мен за Веско, не за Роберта Joy Още помня индивидуалната и игра срещу Томас, където тя се самокандидатира, а Томас гледаше като ударен с мокър парцал Joy

# 1 624
Не видях да е коментирано, явно не е обърнато внимание, но видяхте ли кой се беше нагласил за борбата с Роберта, ако се беше стигнало до тогава... Мммм?!?.... Ана Мария разбира се.
Еее, много жалко, че не се стигна до двубой Ана-Мария - Роберта. Щяха да са епични седем секунди.

# 1 625
Има ли линк, където Томас казва, че е живял с близначките?

Относно включванията им във фб или инстаграм, не е сигурно, че всеки като излезе и веднага започва да пише в социалните мрежи. Радостина например нищо не е поствала за Игрите, АМ също

https://m.youtube.com/watch?v=OBbCeEGht28

В началото споменават, че не са имали възможност да си говорят  в игрите, което предполага, че не са били заедно. Около 19 минута, Томас обяснява как близначките ходят до тоалетната и се изчакват.

# 1 626
  • София
" Вначалото споменават, че не са имали възможност да си говорят  в игрите, което предполага, че не са били заедно. Около 19 минута, Томас обяснява как близначките ходят до тоалетната и се изчакват."

Ей така тръгват и клюките. Томас не казва, че са живели заедно. Казва, че при химическите тоалетни (в рибарската колиба не сме сигурни, че има химически тоалетни в множествено число) близначките не ползват две тоалетни едновременно, а се изчакват, за да ползват една и съща. Химически тоалетни със сигурност са осигурени на мястото на провеждане на игрите и той, според мен, говори именно за тях.

# 1 627
Не мисля,че това което казва,загатва за изхода в днешната игра.Първо,"Стоян каза,че когато в едната й се доходи до тоалетна,и на другата й се дохожда в същия момент".А това с ЕКО тоалетните.Стига бе,хора.Мислите ли,че при записването всичко е било както го дават сега.Може да са имали почивки и да са ходили по едно и също време до тоалетната.Аз искам и вярвам,че Роберта ще спечели.

# 1 628
И никъде не става въпрос за тоалетните в колибата. Най-вероятно става въпрос за тоалетните, които са сложени на плажа, когато се провеждат битките. Ей така всеки като почне да си интерпретира и се стига до голяма лъжа. В България е присъщ разваленият телефон, някой чул недочул, друг преразказал  ooooh!

# 1 629
  • Другата България
Пламен беше маскиран като Швейцария. Тънък намек за "дипломатичното" му участие в играта. Wink
Laughing newsm10 smile3521
Понеже досега никой не го беше написал реших, че само аз, понеже разбира се съм пристрастна и към двамата съм решила, че е така. Още повече, че Пламен каза нещо от сорта:"Не знам като какво съм маскиран, той Юли ме маскира и се получи това". Мдааа, ние дето нямаме какво да кажем двете с теб явно мислим по един и същи начин. Peace Много тънък намек за "неутралитетът" на Пламката. Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Четете, докато не е дошъл Добрин и не го е отнесъл като бръмбар сламка!

vesko.panchev
Първа номинационна битка за седмицата. Още когато видях битката и разбрах правилата поисках heavy duty ръкавици за дърпащите участници, тъй като знаех и беше логично, че ще се нараним. Просто няма как да дърпаш силни мъже държащи се за дърво с някакви ръкавички за фитнес. Не ни бяха предоставени..
Стратегията беше аз да дърпам Пламен за начало и да се опитам да го издърпам максимално бързо и после двамата с Бети да работим върху Добрин. Издърпах Пламен бързо, НО не и лесно!!! Още при него ми падна кожата на четири от пръстите, но важното беше, че вървим по план. След като издърпах Пламен веднага се втурнах към Бети и Добата и започнахме да го тормозим. Незнайно защо ни беше ЗАБРАНЕНО да го дърпаме едновременно 🤔 та нали това беше целта след като се справиш с единият да отидеш и да помагаш на съотборника си за втория?! Дърпахме го на почивки може би 10мин преди да ни бъде позволено и на двата отбора да дърпаме държащите се едновременно. Вече бяхме с големи пришки. Аз имах много сила, но разбрах че ако продължа така ще стигна до костите на пръстите. Разбрах, че с ръце няма да стане и трябва да измисля нещо. Не се видя в епизода, но направих така че омотах въжето около кръста си, подпрях сгънати краката си на дъската и започнах на го дърпам на нещо като ЛЕГ ПРЕСА, незнайно защо и това ми забраниха. Това всъщност беше единственият вариант да се справим с Добрин! Март се държа мъжки, но непримиримите Юлиян и близначка бяха неудържими! Адмирации за духа на тримата от Траките!
Номинации: при това положение изборът ми беше повече от логичен! Уважавам Роберта, но нямах избор!
П.С. Когато се прибрахме и върнах лентата назад се замислих как би се развила играта ако аз бях този който се държи?! Ще Ви кажа - Аз и Добрин нямаше кой да ни дръпне и щяха да кажат който се предаде първи от дърпащите отборът му губи.

Накрая се разсмях с глас. Курсивът е мой.

Под този пост някой е писал, че знае, че той е победителят, но въпреки всичко... Е как знаят като финала уж не е игран  newsm78
Laughing Е то и ние знаем, че той е фаворитът на продукцията и спряган за победител, а това, че не е игран финалът още нищо, ама абсолютно нищо не значи.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:48 от Merri_An

# 1 630
Ако на мен ми се наложи да отида в офис на Теленор и видя Радостина, ще си изляза. Добре, че не съм техен клиент - от известно време имам само един номер и той е на А1.
Размечтах се да съм техен клиент! Да се приближи към мен и аз да кажа с вирнат нос: искам някой друг да ме обслужи, не вие!

# 1 631
На мен Пламен ми заприлича на линейка да е маскиран. Joy

# 1 632
Ако на мен ми се наложи да отида в офис на Теленор и видя Радостина, ще си изляза. Добре, че не съм техен клиент - от известно време имам само един номер и той е на А1.
Размечтах се да съм техен клиент! Да се приближи към мен и аз да кажа с вирнат нос: искам някой друг да ме обкслужи, не вие!
Доколкото разбрахме, тя е някакъв шеф там, няма да обслужва в офис!

# 1 633
След тия "Игри", аз ако съм ѝ шеф на нея, тоалетните ще мие... Да се научи как човек трябва да е Човек!

# 1 634
  • Другата България
Аз не знам защо никой не вярва Ана-Мария да победи Томас. И го пиша сериозно, не се подигравам. Не виждате ли, че всичко зависи от това как са подредени игрите и какви са. То същото важи и за финала, абсолютно. Всяка една игра може да се направи за точно определен участник. Видяхме тъпотията с реденето на монетите, та там Анка остана последна. На пъзел също би била по-добра от Томас, на нещо статично също....Томас е силен в плуването само, достатъчно го гледахме на другите игри, като нищо Анчето ще го победи. Изобщо няма да съм изненадана аз от такъв развой.

Общи условия

Активация на акаунт