💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 229
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Абе оставете кого гласят за победител. Ако има СМС гласуване, шансът на Веско е близък до нулата.  Peace
За игра съм съгласен, че може да се нагласи за всеки един участник за да спечели и вече е играно/правено в Бг Сървайвър. НО, това е Игри на волята и съм сигурен, че ако се опре до финална игра (което ме съмнява в интерес на истината, или ще е гласуване от участниците или от публиката), то тя ще е сложна и комплексна. Съставена от минимум 4 елемента, които нямат нищо общо един с друг.
Така че изключвам каквато и да била финална игра в студио, защото ще се изложат много и ще олекнат, не заради друго.
Или е имало такава финална игра на плажа и вече е минала или е минало гласуване от участниците. Това са единствените варианти всичко да е приключило. Но понеже ни уверяват, че не е приключило и не се знае нищо, а само финалистите, то аз по пътя на логиката се спирам на изчистения и лесносмилаем американски вариант. 3 ма финалисти и вот от публиката. А може да имаме и гласуване от всички участници във формата, но след като са изгледали сезона по ТВ-то. Simple Smile

п.п. Една от идеиите е да се разграничава това реалити от Сървайвър (големия батко), за това изключвам да е имало гласуване от финалното племе и да остане само да се преброят гласовете в студиото.  Peace

# 1 651
  • Другата България
Скрит текст:
Абе оставете кого гласят за победител. Ако има СМС гласуване, шансът на Веско е близък до нулата.  Peace
За игра съм съгласен, че може да се нагласи за всеки един участник за да спечели и вече е играно/правено в Бг Сървайвър. НО, това е Игри на волята и съм сигурен, че ако се опре до финална игра (което ме съмнява в интерес на истината, или ще е гласуване от участниците или от публиката), то тя ще е сложна и комплексна. Съставена от минимум 4 елемента, които нямат нищо общо един с друг.
Така че изключвам каквато и да била финална игра в студио, защото ще се изложат много и ще олекнат, не заради друго.
Или е имало такава финална игра на плажа и вече е минала или е минало гласуване от участниците. Това са единствените варианти всичко да е приключило.
Скрит текст:
Но понеже ни уверяват, че не е приключило и не се знае нищо, а само финалистите, то аз по пътя на логиката се спирам на изчистения и лесносмилаем американски вариант. 3 ма финалисти и вот от публиката. А може да имаме и гласуване от всички участници във формата, но след като са изгледали сезона по ТВ-то. Simple Smile
Категорично не съм съгласна с горното.
Малко остана, времето ще покаже. Но с такава категоричност поне аз не бих се изказвала, освен ако нямам някакво вътрешно инфо. Wink

# 1 652
  • София
С кое горно?
Аз само размишлявам на глас, какви са вариантите ако наистина имаме победител.
Иначе моето мнение отдавна съм го написал. Аз залагам на излъчени финалисти (трима или двама, по-скоро трима) и вот от публиката.  Simple Smile

# 1 653
  • Другата България
Е как с кое? С оставеното от мнението ти, то е ясно.
Че е имало финална игра. И че няма други варианти, и че не може да се играе в студио.
За гласуване на отпадналите не съм сигурна, двоумя се аз.

# 1 654

В последните 4 сезона финалната комплексна игра се играе между 3 играчи, от които двама стават супер финалисти и победителя се определя с гласуване от публиката. При Тупарев продуцент ми се струва най-вероятното  развитие на нещата.

Комплексна игра с няколко елемента между трима участници на живо според мен, след това СМС-и за двамата финалисти.
Според мен най-вероятното развитие на нещата.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 14:19 от Bengun

# 1 655
В уикипедия пише 1 сезон,61 епизода
Ясно. Благодаря. bouquet
Ами горе-долу се връзват нещата. Остават 11 епизода и 11 участници. Значи ако в 52 епизод е обединението, при десет участници, то до 60 остават 9. Ако 61 е финала, незаснетия епизод. Което предполага, че на седмица ще отпада по повече от един човек. Най-после.
Значи остават реално само две пълни календарни седмици плюс финала - който по тези сметки би трябвало да е на 29.11. -  така ли? Дотогава трябва да са отпаднали 8 човека и да останат трима за финала.

# 1 656
Загледах една снимка из нечий инстаграм - Веско е буцест, както казах със структура но носорог, но не е висок. Струваше ми се, че е грамаден мъж, ама май не е. Не се учудвам, че го носят насам натам - не е едър и с декоративни мускуляци...
Няма реална преценка за размерите на хората по телевизора, само за формата им.
Скрит текст:

# 1 657

Някой ще ми обясни ли въобще Томас и Венцислава изправя ли ли са се един срещу друг, защото аз такъв спомен нямам...

П. с снимката е от фб

# 1 658
Още не са играли. Сценарият на снимката е за останали 7 играча. Изглежда ще играят тия двамата по-следващата седмица, което за мен е двойно разочарование

# 1 659
Само да уточня, че снимката я беше публикувана от някакъв мъж и той твърди, че я е намерил на плажа хвърлена.
Ако това е вярно, то Роберта довечера отпада.

# 1 660
  • Sunshine state
От останалите снимки, които този мъж  е публикувал става ясно, че ще се номинират по двама играчи на номинация.

# 1 661
Интересна снимка ако е истинска.
7 човека при втора битка за имунитет означава, че при обединението има игра с внезапна смърт.

# 1 662
...
Няма реална преценка за размерите на хората по телевизора, само за формата им.
Скрит текст:

Дам, Веско е с най-големите гърди определено Wear Bikini

# 1 663
  • Другата България
Само да уточня, че снимката я беше публикувана от някакъв мъж и той твърди, че я е намерил на плажа хвърлена.
Ако това е вярно, то Роберта довечера отпада.
Да. Това стана ясно още като избра Томас.

# 1 664
  • София
Къде ги намирате тези снимки?Ако са истински,то те са разпилени по плажовете и си представям каква кочина са оставили.Венцислава побеждава Томас-то няма да може да се говори с нея Simple Smile
Няма ли други спойлери ? Аз не бих могла и по-скоро не искам да си представя битка за финал в студио-много несериозно ми звучи.Или ако все пак има,тя ще е един компонент от обща оценка-примерно гласове на отпаднали участници,вот на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт