💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 237
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 680
Според мен Юлиян никак не е гаден, просто много явно се дразни от мързеливи и такива някакви лицемерни хора, които с нищо не допринасят,а имат изисквания и самочувствие

Абсолютно. Но защо продукцията си избра него за черната овца, не ми е ясно...Имаше по-подходящи хора за този образ. За мен той не е гаден, по-скоро е справедлив и откровен, което му направи лоша услуга.

Не го е избирала продукцията.Върни се в първите теми да прочетеш какво се пишеше за него.Включително и от много от тези които го хвалят.Щяха подписка да правят да го уволнят, зящото такъв човек не можел да преподава на деца и какви ли не още простотии.С държанието си в началото Юлиян сам се докара до това положение.

# 1 681
  • София
Освен това написано Войни може Сашка да го прочете като мн.ч на война. Simple Smile

# 1 682
[quote author=dan4e_1973 link=topic=1155264.msg39649738#msg39649738 date=

Не го е избирала продукцията.Върни се в първите теми да прочетеш какво се пишеше за него.Включително и от много от тези които го хвалят.Щяха подписка да правят да го уволнят, зящото такъв човек не можел да преподава на деца и какви ли не още простотии.С държанието си в началото Юлиян сам се докара до това положение.
Дали е държанието му или това, което ни се показва от него. Както се разбра от последния епизод не е трудно зрителите да бъдат манипулирани. Това, че военната е помогнала на Юлиан с вода след битката не го бяха показали и веднага тотално ги обявихме за безсърдечни. Наистина смятам, че сценаристите определят отношенията ни към героите чрез това какво ни показват и как акцентират на нещо.

# 1 683
Освен това написано Войни може Сашка да го прочете като мн.ч на война. Simple Smile
Споко! То вОйна е дублетна с вУйна! 😁

# 1 684
Докато сме на тази вълна Mr. Green

# 1 685
  • Испания
Петък е. Усмихнете се! Един поздрав от мен.

# 1 686
В уикипедия пише 1 сезон,61 епизода
Ясно. Благодаря. bouquet
Ами горе-долу се връзват нещата. Остават 11 епизода и 11 участници. Значи ако в 52 епизод е обединението, при десет участници, то до 60 остават 9. Ако 61 е финала, незаснетия епизод. Което предполага, че на седмица ще отпада по повече от един човек. Най-после.
Значи остават реално само две пълни календарни седмици плюс финала - който по тези сметки би трябвало да е на 29.11. -  така ли? Дотогава трябва да са отпаднали 8 човека и да останат трима за финала.

И аз това смятам и се чудя как ще останат толкова малко хора за толкова кратко време.. едва ли не трябва всеки ден да отпада по 1 ?! 🤔🤔🤔

Оха ,  значи има спойлер с тази снимка.
Ами аз да питам , кой твърдеше , че Роберта била сред финалистите... друг път ха ха Grinning точно пък тая , никой път. Сега ако е състезание за ядене , съмнение няма да има ! 👌

Ех, значи довечера пак ще слушаме гадните думи на Томас и не на място радостта му , че е победил поредната жена... жалка работа.

# 1 687
  • Другата България
Петък е. Усмихнете се! Един поздрав от мен.

hahaha Joy newsm10

КАжѝ честно сега-от продукцията си забравили сценария по плажа, някой го събрал, държал досега и решил да ни го покаже? doh Томас отстранил Роберта, но Венцислава отстранила Томас? doh Значи първото ако е вярно, то е невероятен пореден гаф на продуценти, водеща, сценаристи и цялото кралско войнство. Wink
А второто ако е вярно-то това е потвърждение на онова, че всичко зависи от игрите и какви са те.

Някой написа, че имало още такива листи из фейса. Аз вече не държа да не знам какво се случва, та моля някой ако има снимки или инфо или да пусне спойлер, или да драсне едно ЛС. Обещавам да си мълча.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 17:04 от Merri_An

# 1 688
Страхотен колаж на двуглавата кокошка.
Довечера Наско ще е в студиото.

# 1 689
  • Sunshine state
Мери, ето ти и останалите две снимки, но в тях няма много инфо.
Скрит текст:
[/img]

# 1 690
  • Другата България
smile3502 smile3511
Като какъв-като гост-коментатор?
Милков го няма доколкото разбрах, фенЪТ на двете с общия мозък, то трябва да има някой да плюе по злодея и са му намерили заместник? Който да ни обясни за пореден път колко са мили и добри двете сестри и колко е черен даскала? Само заради Роберта ще гледам, дано го изтърпя Атанас.
Мери, ето ти и останалите две снимки, но в тях няма много инфо.
Скрит текст:
[/img]
Нищо няма в спойлера, Пупи. Опитай пак. Hug
Едит-има, проблемът е в моя ТВ. Много мерси. bouquet

Отново едит:
Скрит текст:
Значи играта със символите вече я играха, и траките я спечелиха. newsm78 Какво-това е повторение и в битката за имунитет, на същата игра? Толкова ли не могат да измислят друга, ако това е вярно? Доста съм озадачена.... newsm78

# 1 691
  • Испания
Страхотен колаж на двуглавата кокошка.

+ Косъма и Яна Маринова

# 1 692
Такава игра вече играха веднъж.
Невероятно е че който я спечели отива на финал, не ми харесва.

# 1 693
  • Другата България
Такава игра вече играха веднъж.
Невероятно е че който я спечели отива на финал, не ми харесва.
Не на финал. Поне така аз разбрах. Но същото писах и в спойлера.

И едно култово изречение от първия показан лист:
"Воини,.....алабаланица....пак алабаланица....и следва
до един сте покрити с белези от спечелени битки". Joy rotfImao rotfImbo Така си е, до един, всичките са с белег до белег, между два белега пак белег, и то от спечелени битки. Особено някоИ женски представителки и момчето с вечната пролетна умора...

# 1 694
  • София
Ха-ха белези от битки.Във ФБ се смях досега-чудеха се хората какви са тези синини по крака на Анка и един от отговорите беше-това са следи от столовете ,по които си отседя Simple Smile
Но по този сценарий ,който Сашка е забравила се вижда,че втора поредна игра ще е тип логическа.Така че на Радостинчето й се получи-пращаха мъже да си оставят органите по плажа ,изстискаха ги и сега -свежи,нахранени и мисловни ще си ги победят.Но за това е виновна продукцията,която не въведе някакви правила-да се играе задължително през битка,или от всички,тези,които са по-малко да се въртят и много други правила можеше да спрат това висене и подпиране отстрани и едни и същи хора на терен.

Общи условия

Активация на акаунт