💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 189
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
"Имат пет жени и това ще ги забави". Нямам думи. Сексист до мозъка на костите си.
Те и сексистите си имат нивА... този е сексист - тъпанар...

# 1 816
Няма обединение .. ужас.. То време не остана до финала...

А Прабългарите бяха само 5 , когато ги претопиха!!!  Славяните са трима и пак продължават да са племе..

Сериозно много куцат правилата и яко излагации от продукцията. Нищо не е измислено и направено като хората !

# 1 817
Във Фб имаше коментар за синините на Ана Мария - нещо в смисъл, че изглеждали точно като пейката пред резиденцията...

# 1 818
Роберта тук ми хареса. Изглежда много по- чаровна отколкото в играта. Много по - естествена стои външно .  Косата е супер .

# 1 819
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче сега се замислих, че като съберат тримата глупаци с тракийските малоумни кокошки, сигурно ще е още по-мъчително за гледане - толкова много тъпота на едно място.  Crazy

# 1 820
И на мен сега Роберта ми харесва много! Много по-нежна и чаровна отпреди Simple Smile

# 1 821
  • София
Странна е Роберта с руса и изправена коса. Преди беше по-добре.
Освен да вземат пленник славяните, не виждам иначе как ще продължат.
Синините ги имаше някъде из ФБ, много брутални бяха.

# 1 822
Ох, сега пак ще гледаме как Ана Мария плюска.

# 1 823
  • out of space
Обаче сега се замислих, че като съберат тримата глупаци с тракийските малоумни кокошки, сигурно ще е още по-мъчително за гледане - толкова много тъпота на едно място.  Crazy

Крюела Девил да тръгне да ги убеждава в теориите си. Бръчки ще получат милите

# 1 824
Ей Наско още си злобее срещу Добата!

# 1 825
  • Испания
Атанас пак неговото си знае - да плюе по Добрин /абсолютен и завършен простак/, но и Ваня започна. Жалко.

# 1 826
Джаферович каза, че дъщеря му, която била на 5години ще каже по-умни неща от Добата.....е разочарова ме това изказване....
Иначе единствен добави,че освен него героят тази седмица е и Юлиян!

Поканили Наско и той да плюе по Добата.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:20 от Morella Allan Poe

# 1 827
Хайде пак гаври с Добрин.

# 1 828
По принцип, когато се правеха двете племена беше по-добре да подберат играчите случайно, с томбола или нещо такова. Несправедливо беше да запазят траките и славяните непокътнати. Всеки има право на равен шанс в играта..

# 1 829
Гледам им тъпото студио (това май е третото, което гледам) - Добата ли бил човекът, мнението за когото се е променило най-много от началото?
Не, Юлиян е този човек - достатъчно е да се погледнат коментарите във Фб.
Повечето хора нямаха лошо мнение за Добата, коментираше се, че е бавен и наивен (това не са обиди, все пак).
Роберта изглежда слаба.

Общи условия

Активация на акаунт