💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 126
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Испания
И Роберта Господ я прекръсти, та отговори искрено.
Аз нещо не схванах.За кое  отговори честно

Алекс я попита дали Юлиян е бил честен, когато е поздравил близначката за играта. Тя отговори, че е абсолютно сигурна в искреността му.

# 1 906
  • София
Аз не казвам че Юлиян не заслужава добра дума.И той е човек, като всеки друг.С положителните си и с отрицателните си страни.Странно ми е, след като обиди всяка една от жените във формата и беше обявен за сексист, и какъв ли още не, как после всичко се обърна.Всички са убедени че не ни дават всичко и се опитват да ни манипулират.А дали това всеобщо обожание не е следствие на нещо такова?
Мисля, че се заблуждаваш... освен няколко явно покорени съфорумки Hug, останалите просто не виждаме някой, който да е по-достоен играч. А и двете близначки положиха толкова много усилия да го омаскарят и да му отмъщават, че му изписаха вежди! Но, който сам си направи нещо, никой друг не може да му направи!  Wink

# 1 907
Те и Пламен и Юлиян делят едно легло. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 908
  • София
И ся кво гледахме?!?
В първата част - повторение на почти целия вчерашен епизод с включени елементи на разсъждение от страна на неучаствалите. Свеж полъх дойде за кратко от изложбената зала "Рибарска хижа", авторът си заслужи аплодисменти и от страна на критиката. Накрая литературен разбор на експресионистичното поведение на двуглава ламя.
Във втората част - малък подарък за Томас от страна на продукцията, но от сърце. А именно, "ти продължаваш в..." у царевичака. Чак ме хвана яд, че толкова пък да не са могли да намерят един истински пъзел, който да изиска включване на сивото вещество. Да сглобяваш кула от елементи с пъпки и дупки не отговаря на представата ми за пъзел. Да не споменавам, че Томас можеше и 10 минути да си отвиси до масата, преди да се светне, че последното парче му се губи.
В третата част... олеле, майко!! Добре, бе, пичове, така и не можах да схвана идеята на петъчното студио?!? Нито показвате нещо ново, нито казвате нещо ново, на това отгоре имате на гости отпаднал играч - и никакво внимание към него???!!!??? Само Джулката, Добата и близначките са ви на фокус... хъм... стори ми се този път, че даже и Веско липсваше от пейзажа... но пък ми се мерна Пламен...
Толкова ли е трудно да се направи някакъв кратък обзор на представянето на отпадналия от началото на играта до последната му битка? Толкова ли е трудно да се изберат два-три момента - най-силни или най-слаби - и гостите в студиото да коментират тях? Бас ловя, че и Амелия, и Стоян, и Роберта биха имали огромна полза един Джаферович, жена му, Жоро Милков и една Яна Маринова или Ива Пранджева да коментират тъкмо тяхната конкретна игра, силни и слаби страни, подсказка къде са сбъркали, че са се озовали навън. Което би било от полза и интерес и за мен също.
...но - не!
Млъкни, сърце, и ти дори
не си ми мой приятел...

# 1 909
  • София
Еми, не е нормално.

# 1 910
100 пъти казах, че не е нормално да делиш стая и баня с друг човек в резиденцията. Сега, когато няма избор е друго...
Ама да не се отрича, че Веско не можеше да позволи на Стоян да спи до тях с Георгиус и настояваше да са си само двамата!

# 1 911
  • София
Почти съм сигурна, че чека няма да е в Юлиян, той е този който изнесе предаването, с добро или лошо. Но съм сигурна, че той ще се помни ( а, колко го мразих в началото).
 Но, за пореден път евала на продуцентите. Знаят как да печелят рейтинг и ....пари.

# 1 912

Аааа сакън.За Юлиян или добро или нищо;) Пламен спи в неговото легло, а Юлиян просто си спи в леглото;)))

# 1 913

Аааа сакън.За Юлиян или добро или нищоWink Пламен спи в неговото легло, а Юлиян просто си спи в леглото;)))
Да се свети името Му! (тук се прекръствам)

# 1 914
  • София
Е можеха да сложат отделни легла, то бива скрънзи, ама чак пък толкова.Money

# 1 915
100 пъти казах, че не е нормално да делиш стая и баня с друг човек в резиденцията. Сега, когато няма избор е друго...
Ама да не се отрича, че Веско не можеше да позволи на Стоян да спи до тях с Георгиус и настояваше да са си само двамата!

Сигурен съм че Веско вече е осъзнал грешката си.След излизането колко снимки имаше със Стоян.Че до студиото ли не го придружи, че на други места ли.А с Георгиус снимки няма.Струва ми се че тук е имало любовен триъгълник;)

# 1 916
  • София

Игри на волята: България (15.11.2019)
  Епизод: 51

Ако горният ЛИНК не тръгва на вашето устройство,
опитайте тези
.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback
LINK

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 1 917
Еми, не е нормално.
Еми не е нормално, но тук в темата се изкарва, че едва ли не славяните го правя по желание, а както виждаме, че и при другите е така.

# 1 918
  • Sofia
Някой може ли да ме светне къде по-точно се намира рибарската колиба? newsm78

# 1 919
Още колко пъти ще постнете чаршафа с Пламен и Юлиян на спалнята? Може и в скрит текст

Общи условия

Активация на акаунт