💪"Игри на волята: България" - Тема 11 /10.11. - 17.11.2019/

• 73 098
  • 2 122
  •   1
Отговори
# 2 010
На мен ми изглежда дебел Март. В началото май не беше... А иначе съм против епилацията на мъжете.
Брадата не му отива особено.

# 2 011
  • Другата България
Не точно дебел, а някак тесен от кръста нагоре, плувците нали развиват гръдния кош, точно недоразвит ми се струва на мен.
Аз съм "за" епилацията. Значи три месеца ги гледаме почти голи тези мъже, а и жени. Ако бяха с естествената си растителност всички, щеше да е много...нелицеприятно, поне за мен.

# 2 012
newsm78 Добре де, нали говорим за близначките, не се карайте момичета, от цялата работа моето мнение редактирали, а аз даже не разбрах и за какво. Laughing

Я да изкоментирам за разнообразие отново Юлия....ох, Март. Laughing Sunglasses Значи нали преди време говорехме за телосложения, гледам го снощи това момче, ама много несъразмерна някак фигура има, плувците са да плакнеш здраво очи в тях, този нещо като недоразвит ми изглежда. Не се подигравам, ама дори и нацепения мъжкар Веско ми е по ок от МартИН. Да не говорим, че като че ли само той не се е епилирал, дори Добата е с гладки гърди, на този хем са някакви рехави косъмчетата, ама хем ги има. Ами...бляк ми е. goodandevil Калабаза ли го беше определила на уличен стълб? Сексапилен като уличен стълб? Laughing Много подходящо сравнение.
ето един чуден коментар от Инстаграм
😁😁

# 2 013
Те сами са си решили да са голи - не помня Наско да се е събличал толкова.  На мен ми изглежда нормално мъжете да са с растителност по гърдите и ръцете Simple Smile
Това не е нормално:
Скрит текст:

# 2 014
  • Другата България
https://www.vbox7.com/play:a6e1ce37f9?fbclid=IwAR2n5EtlcHz-ewwW6 … KtTxrcMr2qSipvJnI
Не съм аз авторът, от фейса е. Laughing

# 2 015
Благодаря, Мери- ан, много е добро!

# 2 016
Оооооох,ако не ги бяха епилирали  това време нямаше да можем да ги видим хората .щяха да приличат на диваци
🐒 И как щяхме да ги коментираме кой КРАСАВЕЦ кой пък НЕ
🤩😁😆

# 2 017
  • Sunshine state
Мъже с избръснати/епилирани/подстригани косми на краката категорично не ми харесват. С косми по гърба и гърдите също. Подмишниците за мен трябва да се обезкосмяват също.

# 2 018
  • Другата България
Хайде още малко от фейса.
То е много, ама не може всичко  Laughing.
И между другото който не иска да знае финалистите, да не чете там. Вече открито си ги пишат хората.

Цитат
Ана Мария остава и след приключването на,, Игри на волята,,. Ще пази резиденцията.)))

# 2 019
  • Sofia
Мъже с избръснати/епилирани/подстригани косми на краката категорично не ми харесват. С косми по гърба и гърдите също. Подмишниците за мен трябва да се обезкосмяват също.
За мен също мъжът трябва да си епилира гърди, гръб (ако се налага) и подмишници. Без краката разбира се, че мъж с гладички крака ми е 🙄

# 2 020
Много си е убава котката! Някой писа, баш като друсалка гледа този, а това е отработено, не вродено и тъй като очите са прозорец към душата - смятайте...
За телосложението му - като сглобен от две части е - долната едра и тромава, горната хилава и немощна. Общия резултат докарва до отчаян поглед. Няма вина човека, макар че "хармонично развито тяло" си е лично дело на всеки, ако природата е подала малко, а тук е, но не е работил по правилния начин, но така си постла да му коментираме и фигурата. Развързвам торбата с проклетия! 😈

# 2 021
  • София
След елиминирането на Роберта тук някои хора писаха, че е била спрягана за сигурен финалист според спойлерите от фейсбук. Ето, че отпадна преди последното обединение.
Не вярвайте на спойлерите! Wink
Аз само от този факт изпитвам някакво задоволство, иначе ме е яд, бях за нея.

# 2 022
  • Другата България
След елиминирането на Роберта тук някои хора писаха, че е била спрягана за сигурен финалист според спойлерите от фейсбук. Ето, че отпадна преди последното обединение.
Не вярвайте на спойлерите! Wink
Аз само от този факт изпитвам някакво задоволство, иначе ме е яд, бях за нея.
Спойлерите са верни, именно що се отнася до финалистите. И във фейса са същите, тъй че ти не чети, защото не искаш да знаеш.
Много си е убава котката! Някой писа, баш като друсалка гледа този, а това е отработено, не вродено и тъй като очите са прозорец към душата - смятайте...
За телосложението му - като сглобен от две части е - долната едра и тромава, горната хилава и немощна. Общия резултат докарва до отчаян поглед. Няма вина човека, макар че "хармонично развито тяло" си е лично дело на всеки, ако природата е подала малко, а тук е, но не е работил по правилния начин, но така си постла да му коментираме и фигурата. Развързвам торбата с проклетия! 😈
Laughing Точно това имах предвид.
Че то се коментират всички, и не само фигурите им, а всякакви други техни части, нямащи отношение към играта. Тези поне имат. Simple Smile

# 2 023
  • Варна
Когато започваха игрите, мъжете бяха без косми, с торсове да се огледаш в тях 😂, нооо три месеца в буша си каза думата, Март в началото ми приличаше на младият Том Круз, сега мяза на Робинзон Крузо, язък 😂, нищо де, скоро излиза и ще се изтупа и заглади!

# 2 024
Ми аз мисля, че е малко гадно на тема външен вид да се говори за човека, защото това си е природа. Наум за това нещо, всеки да си храни всеки както намери за добре. Верно, някои сами се докарват до разни състояния, но този ме предизвика да го изкоментирам. Щото се има за най-доброто и ядрото! И защото се държа злобно с Амелиа без никаква причина и възхваляваше 6 пъти по-безполезната, и бездушна Бояна.

ПП. Косми по торса и подмишниците - НЕ, крака и ръце - може, ма ако все пак не е междинно звено между маймуна и човек.

Общи условия

Активация на акаунт