Коя е форумската ви зодия?

• 7 646
  • 214
  •   1
Отговори
# 15
Дата на регистрация:  неделя, 18 юли 2004, 22:46
Излиза, че съм РАК... и съдейки по едно описание на зодията, което намерих в нета:

Цитат
Верен и предан в любовта и семейния живот. В семейството те намират комфорт и спокойствие. Чувствителни, лесно раними,предпочитат повече да дават отколкото да вземат. В работата са честни и надеждни. Не обичат изненадите и съблюдават множество усложности. Притржават изострена интуиция, стигаща до мистицизъм, но го крият защото не обичат да се отличават от другите.

може пък и да има нещо вярно newsm78 Mr. Green
БТВ аз съм Козирог с асцендент Рак Crazy нещо много мистично ми се струва Joy

# 16
26 септември 2005, 07:45:36 везни. Отговаря напълно, Естер, напълно Simple Smile
Харесва ми, по рождение съм телец. Grinning

Ти пък как се сети за това? Simple Smile

# 17
  • София
неделя, 26 февруари 2006

Това рибка ли е?

# 18
Ами ето, значи с инж. Македонска сме духовно белязани и свързани вовеки  Laughing Laughing Laughing

Да, аз съм се мъчила ти си си чаткала.  Crossing Arms

# 19
Камелия, риби си, това значи ли, че обичаш повече да си мълчиш като рибките  Mr. Green
Абе не съм от много мълчеливите, ама не съм и на всяка манджа...... Ама риби много и всякакви Simple Smile Има шарани,има и пирани Mr. Green

# 20
неделя, 26 февруари 2006

Това рибка ли е?

И аз тогава, ама 2005. За една коприва исках да питам, и Никол много ми помогна. Ех, спомени.  Hug

# 21
Ха, не се бях замисляла за това Grinning 23 ноември... май вече е стрелец newsm78 Абе нещо гранично между скорпион и стрелец, с превес на скорпиона, когато се карам в някоя тема Twisted Evil и с превес на стрелеца в теми като хаванската Party

Баш си си Стрелец, при това вторият ден от зодията Grinning - на 23.11. е родена дъщеря ми Wink
Трябваше да е Скорпион, но инат, роди се стрелче Sunglasses. Явно Скорпионското ме преследва и форумското ми раждане е под този знак. Mr. Green

# 22
телец и силно се надявам, че няма да има питане за асцедент, защото нямам време да го определям Simple Smile

# 23
Ха, не се бях замисляла за това Grinning 23 ноември... май вече е стрелец newsm78 Абе нещо гранично между скорпион и стрелец, с превес на скорпиона, когато се карам в някоя тема Twisted Evil и с превес на стрелеца в теми като хаванската Party

Хехеее и аз съм 23ти ноември! остава сега и годината да съвпада Simple Smile 2004 е моята!

# 24
  • Ямбол
Дата на регистрация (раждане във форума  Mr. Green) :     вторник, 08 ноември 2005, 05:59
УжасТ! Скорпион се падам, а така да не я понасям тази зодия.. Close

# 25
вторник, 21 септември 2004, 19:07
К'ва съм: Дева или Везни?  Laughing

# 26
  • с/у ОколоМръсТното
Дата на регистрация:  понеделник, 16 февруари 2004  

Демек водоПОДлей  #Cussing out Най-противната зодия в най-противния за мен месец. Що съм се регнала тогаз  newsm78, да ме пита човек  Thinking

# 27

Калина да дойде да каже, тогава е родена Яна.

# 28
  • Варна
8 Ноември, Скорпион. Нищо общо нямам с тях.

# 29

Дева Wink

Общи условия

Активация на акаунт