Къде в Пловдив??? - 83

• 34 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
sofia72, пратих на ЛС координати на техника, който викам за такива ремонти.

# 286
  • Пловдив
Здравейте. Знаете ли къде в Пловдив правят персонализирани подаръци? Коледни топки със снимка и други подобни.

Копирен център Дедал - http://personalnipodaraci.com/ - правила съм там магнитен пъзел с моя снимка
Тук съм правила плакет (много ефектен стана) - http://evelinbg.com/zanas.html

За сладкарниците - много препоръчвам ето тази - https://www.facebook.com/%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0 … -408876299451254/  - намира се точно срещу Дом на културата Борис Христов, тортите (а и сладките) се правят с подбрани продукти и вкуса е много различен от масовката в града. Цената на парче е колкото в Неделя. Тортите са различни, мисля че има и много по оригинални руски рецепти, въобще влагат много любов и внимание в това, което правят. Заслужава си да се опита.

# 287
Здравейте! В подлеза на Тримонциум има нещо като ателие/магазин за бижута. На витрината пише, че също така и ремонтират. Някой има ли отзиви?? Имам един златен пръстен с паднало камъче, там ми е идеално като местоположение да го оставя за поправка...

# 288
  • Пловдив
Да вметна само, че бившият Триумф до 14-ти блок в кв.Тракия е вече почти готов Т маркет  Grinning Нареждат витрините, бършат...явно за Коледа ще е отворен.

# 289
Здравейте! В подлеза на Тримонциум има нещо като ателие/магазин за бижута. На витрината пише, че също така и ремонтират. Някой има ли отзиви?? Имам един златен пръстен с паднало камъче, там ми е идеално като местоположение да го оставя за поправка...

Добре работят. Също така и бързо, мисля, че беше нещо от сорта на - ако го оставите до 10 сутринта, след 16ч ще може да си го вземете.
Отдавна съм ги ползвала, защото напоследък започнах да използвам бижутерията в подлеза на Понеделник пазар, която малко по - напред препоръчах.
Също много добре работят, по - евтино излиза, на май - се чака ден - два за извършване на ремонта.

Редактирам се - сега се сетих, обаче, че в подлеза на Тримонциум има две магазинчета/бижутерии и незная за коя точно става въпрос. Аз съм ползвала първата, като се идва от Тримонциум. От там съм доволна.
През едно - две магазинчета напред има още една - от нея нямам впечатления.

# 290
  • ...
Да повторя питането ... някой има ли отзиви за филтриращи вода системи - обратна осмоза/нано филтриране или други подобни?

# 291
Ние имаме на две места монтирани система за обратна осмоза на Павирани. За нужди на домакинството стават-водата не мирише на хлор и химия. Биват,но освен кана Брита,нямам друга база за сравнение.
С монтажа е малко пипкава работата и може да се случи да тече от снаждането,но като се завият хубаво всички гайки,държат. Просто внимателно с монтажа,че са пластмасови и лесно се натягат или излизат от резбата.

# 292
Къде се намира ТП на  НОИ ? Днес бях на центъра,минах през една сграда на ул.Скайлер и исках да вляза да си взема ПИК,но греда...вратата с топка отвън и не можах да вляза,та се чудех дали съм била а правилното място.

# 293
  • Пловдив
Къде се намира ТП на  НОИ ? Днес бях на центъра,минах през една сграда на ул.Скайлер и исках да вляза да си взема ПИК,но греда...вратата с топка отвън и не можах да вляза,та се чудех дали съм била а правилното място.
До хотел Лайпциг е...голяма сива сграда.

# 294
  • Пловдив
До Лайпциг се намира. След бившето ДКЦ 6 посока В. Априлов.

# 295
Благодаря.В грешно НОИ съм била. Simple Smile

# 296
Уми, там преди беше Пенсионното.

Ако помниш в минали времена къде беше Ортопедията, в същата сграда сега е ТП на НОИ.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 17:47 от Анонимен

# 297
Грешка, обърках НОИ с НАП  Embarassed

# 298
Има ПИК на НОИ и ПИК на НАП. За различни справки се използват, а този на НАП става и за подаване на годишни данъчни декларации, включително и за плащане онлайн на здравни осигуровки, данъци, глоби и т.н.

# 299
Да вметна само, че бившият Триумф до 14-ти блок в кв.Тракия е вече почти готов Т маркет  Grinning Нареждат витрините, бършат...явно за Коледа ще е отворен.

На 12.12 е откриването.

Общи условия

Активация на акаунт