Карти Таро тема 22

• 25 782
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Мнението ни за ситуацията няма значение. Би трябвало да има значение мнението за КАРТИТЕ. Което е и написаното от мен. Съжалявам, че го приемаш така лично, вместо да се опитаме да разберем защо при ситуацията, която ни описва момичето, Таро паказва тези карти. За мен това е интересното, защото гледам на темата като на начин за обогатяване на тълкуването и значението на картите и придобиване на опит. Вероятно, ако исках да се изявявам като безпогрешна гледачка и психотерапевт, щеше да е различно.

Надявам се сега да е по-ясно.

# 586
Скрит текст:
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти, въпроса е, дали ще имаме връзка с човека, дали ще пожелае такава. Благодаря ви предварително.

Тези карти ми приличат точно на приказката : " Всяко зло за добро!"
В смисъл?

# 587
Не става въпрос за бизнес партньорство мъжът е ветеринаря на кучето ми,от скоро го водя при него и въпросния мъж ми е симпатичен,интересно ми беше дали и аз съм му симпатична и дали ще се развият някакви отношения по принцип от време на време се занимавам с таро но не съм  особено кой знае колко задобряла , а и чесно казано за себе си никога не тълкувам и не си хвърлям карти,защото винаги си ги тълкувам както на мен ми харесва-не е никак безпристрастно.Моето тълкувание на тези карти ще е едно защото много ми се иска да стане,но тъшкуването на някой абсолютно непознат ще е друго.

# 588
Може да ми се смеете за това,което ще напиша или да прозвучи абсурдно.
Но за да се появи Справедливостта,със сигурност не е случайно и препраща към нещо минало. Като самообвинение за някакви минали събития ,чувство на вина - има някакъв неразрешен проблем ,самосъжаление. И ми се струва,че тази комбинация показва нея. Стана ми интересна ,затова явно ми се е забола в главата .
Мисля , че тя очаква някой друг да направи жеста към нея ,да,има силно любопитство и интерес ,но дотам - това по 2 чаши,залостени между 2 Големи аркана. И с Любовниците след тях няма как да има любовно развитие ,защото тя сякаш й казва - порасни .

Докато пиша това ,Кати е написала какви са отношенията и само потвърждава какво ми се върти в главата по 2 чаши. Еми да,силен интерес ,любопитство ,очакване на някакъв жест,който да й подскаже,че този човек има интерес към нея .И нищо повече. Разумът ще победи всякакви емоции,защото няма кой да задвижи каквото и да било,реално няма действащо лице.
Но,според мен ,и двата Големи аркана тук препращат към миналото - като съжаление за избор,който не бил направен навреме,самообвинения,самосъжаление ,сякаш сама се обвиняваш,че си в капана на собствените си действия или пък бездействия.По-скоро второто.

Та - мисля,че картите показват модел на поведение на Кати по отношение на силния пол.Пасивност,бездействие,очакване на някой друг да поеме инициативата.
Не знам дали съм права ,това ми се върти в главата.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 13:34 от menarini

# 589
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти, въпроса е, дали ще имаме връзка с човека, дали ще пожелае такава. Благодаря ви предварително.
В смисъл?
[/quote]

Кралица жезли Асо пентакли 3 меча  / Светът /

Това, което силно желаеш / Кралица жезли  + Асо пентакли / и вероятно няма да имаш / 3 меча  + Светът/ е за твое добро/ Асо пентакли + Светът / но ще го разбереш доста след доста време. под доста, може и след месеци да е / Светът /

# 590
Скрит текст:
Скрит текст:
В смисъл?

Кралица жезли Асо пентакли 3 меча  / Светът /

Това, което силно желаеш / Кралица жезли  + Асо пентакли / и вероятно няма да имаш / 3 меча  + Светът/ е за твое добро/ Асо пентакли + Светът / но ще го разбереш доста след доста време. под доста, може и след месеци да е / Светът /

[/quote]

Благодаря! А, дали може тълкуване на тези, въпроса е свързан с това, дали скоро е възможно да имаме бебе 😊

# 591
Мнението ни за ситуацията няма значение. Би трябвало да има значение мнението за КАРТИТЕ. Което е и написаното от мен. Съжалявам, че го приемаш така лично, вместо да се опитаме да разберем защо при ситуацията, която ни описва момичето, Таро паказва тези карти. За мен това е интересното, защото гледам на темата като на начин за обогатяване на тълкуването и значението на картите и придобиване на опит. Вероятно, ако исках да се изявявам като безпогрешна гледачка и психотерапевт, щеше да е различно.

Таня, ако имаш проблем, си го решавай с подходящи методи. Тук няма да си го решиш. И не с мен, моля!
Аз съм написала мнението си по картите, които аз съм изтеглила. Щом искаш да сме в духа на темата, изтегли свои карти и дай да сравним какво показват и те. А не се заяждай по моите.

Не става въпрос за бизнес партньорство мъжът е ветеринаря на кучето ми,от скоро го водя при него и въпросния мъж ми е симпатичен,интересно ми беше дали и аз съм му симпатична и дали ще се развият някакви отношения по принцип от време на време се занимавам с таро но не съм  особено кой знае колко задобряла , а и чесно казано за себе си никога не тълкувам и не си хвърлям карти,защото винаги си ги тълкувам както на мен ми харесва-не е никак безпристрастно.Моето тълкувание на тези карти ще е едно защото много ми се иска да стане,но тъшкуването на някой абсолютно непознат ще е друго.
Симпатия има Simple Smile Но аз не очаквам да прерасне в нещо повече.

Може да ми се смеете за това,което ще напиша или да прозвучи абсурдно.
Но за да се появи Справедливостта,със сигурност не е случайно и препраща към нещо минало. Като самообвинение за някакви минали събития ,чувство на вина - има някакъв неразрешен проблем ,самосъжаление. И ми се струва,че тази комбинация показва нея. Стана ми интересна ,затова явно ми се е забола в главата .
Мисля , че тя очаква някой друг да направи жеста към нея ,да,има силно любопитство и интерес ,но дотам - това по 2 чаши,залостени между 2 Големи аркана. И с Любовниците след тях няма как да има любовно развитие ,защото тя сякаш й казва - порасни .

Докато пиша това ,Кати е написала какви са отношенията и само потвърждава какво ми се върти в главата по 2 чаши. Еми да,силен интерес ,любопитство ,очакване на някакъв жест,който да й подскаже,че този човек има интерес към нея .И нищо повече. Разумът ще победи всякакви емоции,защото няма кой да задвижи каквото и да било,реално няма действащо лице.
Но,според мен ,и двата Големи аркана тук препращат към миналото - като съжаление за избор,който не бил направен навреме,самообвинения,самосъжаление ,сякаш сама се обвиняваш,че си в капана на собствените си действия или пък бездействия.По-скоро второто.

Та - мисля,че картите показват модел на поведение на Кати по отношение на силния пол.Пасивност,бездействие,очакване на някой друг да поеме инициативата.
Не знам дали съм права ,това ми се върти в главата.

Точно Справедливостта на първа позиция показва, че ще има препятствия пред връзката, нещо пречи. Какво е то - може да е невъзможен избор или човекът да не ни избере нас, поради някакви причини, например наличие на човек в живота му, по Любовниците.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 15:42 от Silky_soft

# 592
  • там, където ми харесва
Здравейте, малко помощ по тези карти или търся още едно мнение.

Ще започна ли работа във фирмата , в която днес ми се обадиха?
Асо меч Осмица пентакли Петица жезли

Ще бъда ли доволна там ако започна?
Деветка жезли Крал чаши Двойка чаши

По първия въпрос виждам , че има шанс да започна, има и конкуренция. Работата ще е нещо ново за мен и ново начало.
По втория въпрос се затруднявам , картите ги свързвам с друго. Наистина днес разговарях с мъж(Крал чаши)Вероятно ще сключа договор.
Вие как мислите?

# 593

По първия въпрос виждам , че има шанс да започна, има и конкуренция. Работата ще е нещо ново за мен и ново начало.
По втория въпрос се затруднявам , картите ги свързвам с друго. Наистина днес разговарях с мъж(Крал чаши)Вероятно ще сключа договор.
Вие как мислите?
По първия въпрос: ще започнеш работа там и даже ще ти доставя удоволствие работата, но картите показват, че наистина има голяма конкуренция за позицията.
По втори въпрос: 9 жезли отразяват опасенията ти дали ще си доволна и може би нещо от разговора ти с Крал чаши те притеснява, дали всичко, което ти е казал е точно така, защото този Крал може да бъде символ на дълбоко пазена тайна. Но в крайна сметка 2 чаши показва началото на ново партньорство.

# 594
  • София
Здравейте, момичета!
Чета ви, но напоследък не ми остава време да пиша.
Пиша във връзка с едни събития около мои близки, които разбрах днес, че са се разделили. Останах леко шокирана, тъй като не съм очаквала точно от тях, че може да се стигне до там. Позволих си да изтегля карти, да погледна какво се случва, тъй като никак не съм безпристрастна.
На въпросът ми - Ще се съберат ли до 2месеца изтеглих 6Пентакли, Жрецът, 2Чаши и според мен отговорът е да!
На въпросът има ли намесен трети човек--7Жезли, 8Мечове, 2 Пентакли - не съм много наясно, но смятам че някой доста агресивно упражнява влияние, има една невъзможност да се "прогледне" в обстоятелствата, едно колебание и умуване дали - или...
На въпросът какво чувства тя - 9Жезли, Асо Пентакли, Паж Чаши - виждам, че се чувства жертва, че въпреки преживяното е намерила сила да се изправи, обаче този Паж Чаши ме озадачи? Някой е влюбен в нея ли? Как да го разчитам?
Неговите чувства са - 2Меча, 6Пентакли, Колесницата - според мен е блокирал емоциите си, опитва се да запази достойнство, виждам по 6Пентакли, че каквото даде това ще получи или всъщност - каквото е дал - това получава и че въпреки всичко ще триумфира.
Дано, силно се надявам всичко между тях да се оправи и това да остане един период, през който е трябвало да преминат, за да заздравят връзката си.
Дано не съм повлияла и на картите с моите пристрастия, тъй като и двамата са ми много на сърце!

# 595
Моля Ви, проверете ще имам ли нова любов?

# 596

Вие как мислите?

Аз нещо не ги виждам така позитивни тези карти.
По първата комбинация - с Асо меч на първа позиция,не ми се вярва нещата да се получат,мисля,че има нужда от още квалификация ,за да пребориш конкуренцията.Решила си да действаш,вижда се ,но мисля,че ще трябва да дадеш малко повече умения.
По втората - хич не виждам да се чувстваш добре на тази работа. Крал чаши е много изменчив ,според мен и тук мисля,че не е конкретен човек,а такава флуидност и изменчивост,че непрекъснато ще имаш чувството на нестабилност.Ще се опитваш да избягваш конфликти от страх ,а те са неизбежни . А двойка чаши само аз ли я виждам в не особено добра светлина ? Компромис в конкретния случай и той ще е от твоя страна.

# 597
здравейте,още се уча,и бих помолила да ми разтълкувате на въпрос с да и не теглих две карти първата е девятка мечове,а втората туз пентакли..въпросът е ще ми каже ли скоро какви чувства изпитва към мен:) по моето тълкуване,ще му е трудни,но ще събере смелост Simple Smile много ще съм благодарна

# 598

Таня, ако имаш проблем, си го решавай с подходящи методи. Тук няма да си го решиш. И не с мен, моля!
Аз съм написала мнението си по картите, които аз съм изтеглила. Щом искаш да сме в духа на темата, изтегли свои карти и дай да сравним какво показват и те. А не се заяждай по моите.

Съжалявам, че приемаш коментара на картите по този начин. Ако бях вложила нещо лошо със сигурност щях да ти се извиня след тази силна очевидно реакция, но не съм.

Няма причини за един въпрос да се теглят много карти, защото това нито ще изясни ситуацията, нито пък ще бъде довод в подкрепа на смисъла на заниманието с Таро. Така, че, не няма да тегля нови карти, но и не виждам причини да не тълкувам твоите. Ти сама каза, че Справедливостта има някакво значение тук и се опита да я тълкуваш както сме чели - нещо от миналото или история в отношенията. Явно не е това, както момичето изясни. Това, което се опитах аз да направя е да потърся какво друго може да казва тази Справедливост.

Но може би просто си имала лош ден; може би имаш някакъв друг проблем с мен - така или иначе за мен е все тая. Темата е за карти Таро. Това виждам, това коментирам.

И освен това, само като подсказка - нали знаеш, че това което виждаш в другите е всъщност отражение на теб самата. Simple Smile

# 599
Напротив, аз съм на мнение, че коментирайки въпрос, задължително човек трябва да изтегли свои карти и основният коментар да бъде по тях. Неговото Таро да му отговори на въпроса. Аз не се предоверявам на чужди карти. Мога да дам мнение, но винаги тегля и свои.
Чети внимателно коментара ми - Справедливостта я тълкувам като пречка в развитието на отношенията, най-вече. Какво съм искала да кажа, няма нужда ти да поясняваш, аз съм го казала Simple Smile

Някаква вътрешна твоя причина те кара да мислиш, че имам проблем с теб. Ще те разочаровам - нямам.  Simple Smile Говоря за Таро и искам да ме разбират правилно.

В края на краищата, нали знаеш - всичко е за собствена сметка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт