Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Да, точно тях имам предвид. С компания са в Стара планина

# 616
  • София
Актрисата, която играе доктор Чилингирова от Откраднат живот на плаж Каваци. Много е хубавичка на живо.

# 617
Боби Ваклинов в квартала.

# 618
  • София
WOSH MC и Живко Константинов ( журналист) в Южния парк, по отделно. УОШ беше с някакво младо момиче. А Живко беше с количка с малко дете и с някаква жена ( вероятно съпруга), която също ми се стори позната отнякъде.

# 619
  • София-Младост
Марешки...играеше карти на плаж Кабакум, Варна.

# 620
  • При децата ми
Милко Калайджиев на участие в Приморско. Много слаб.

# 621
  • София
Марешка от Игри на волята в Созопол. Същата като по Тв, но хич не е висока. Също в Созопол - Крисия с приятели... Адски лигава и надменна. Беше на 2 метра от нас за около 2-3 часа и избълва какви ли не вулгарности и простотии. Ама хайде, простено й е заради бурната тийн възраст.

# 622
Тя по принцип не е висока, мисля, че е 157 см. (Марешка) или някъде там.

За Крисия и аз съм чувал от близки хора, че е много надменна. Явно когато получиш голяма слава на млади години това те заслепява.

# 623
  • София
Рано сутринта видях Саня Армутлиева. Хареса ми на живо, красива е.

# 624
  • софия
Преди няколко дни Кристина Белчева и Христина Христова-бивша социална министърка, поотделно.

# 625
  • София
Синът на Ваня Костова с дъщеричката му в Борисовата градина.

# 626
Теди Кацарова ,част от програмата за сватба. Беше с черна рокля , надолу тюл. Добре изглежда,но трудно я познах, а уж имам набито око за известни  Wink.

# 627
  • София
Днес актьора Любомир Ковачев, на въжения парк на Алеко с дъщеря си.

# 628
Имам чувството, че съм абонирана за Манчев. Grinning

# 629
Тези дни бях на представление на Силвия Лулчева - опъвала се е тук-там, но изглежда  много добре за годините си.

Бойко Кръстанов също гледах - много земен и усмихнат, общуваше си с публиката и преди, и след представлението.

Общи условия

Активация на акаунт