Коледни календари

• 54 133
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добра идея, но ми е далеч Варна. Иначе харесвам марката много.

# 181
  • При децата ми
Календара на Rituals го закупих от безмитния магазин във Варна на Морска гара. Веднага го препоръчах на колежка и след час отново бяхме в магазина. Не съобразих да попитам дали имат големи наличности. Също има и на L`occitane.

На каква цена е календара?

# 182
114 или 115 лева. Но аз все още не мога да избера мъжки календар. Гледах снощи видеото на Антоанет Попова за Нивеа, допадна ми много с многото пълноразмерни продукти. Но две неща ме спъват - първо не мога да го открия къде го има по нашите ширини и второ 97 лева за марка Нивеа ми се струват множко?!

# 183
  • Пловдив
Няма ли да измислят мъжки календари с разни джунджурии за лов?

# 184
Адвент календара на Катрис е наличен в нотино.

# 185
  • София
Дойде ми адвент календара с книжките от Амазонския САЩ. Никога няма да спра да се чудя как е възможно понякога неща от САЩ да идват многа по-бързо от далеч по-близки дестинации.

Много е голям и хубав, надявам се да се хареса на детето. Този от Линд нещо се бави, а този на приятели явно изобщо няма и да га има в наличност.

# 186

Може ли линк, че не го откривам в Нотино?

# 187
  • София
Дойде ми адвент календара с книжките от Амазонския САЩ. Никога няма да спра да се чудя как е възможно понякога неща от САЩ да идват многа по-бързо от далеч по-близки дестинации.

Много е голям и хубав, надявам се да се хареса на детето. Този от Линд нещо се бави, а този на приятели явно изобщо няма и да га има в наличност.

Леле, прекрасен е. Как го поръчахте и колко дълго чакахте да дойде?

# 188
  • София
През сайта на Амазон в САЩ, но може би го има и в европейските. На 25.10 мисля, че поръчах, пишеше, че ще дойде около 19.11, така че днес като ми звъннаха много се изненадах. Не помня колко беше цената на доставката обаче.

# 189

Може ли линк, че не го откривам в Нотино?

https://www.notino.bg/catrice/advent-calendar-diy-koleden-kalendar/

# 190
  • София
Дава го неналичен обаче, при опит да се сложи в кошницата.

# 191
Дава го неналичен обаче, при опит да се сложи в кошницата.

Ами едно момиче ми писа и каза, че го е поръчала. Може би са имали малко бройки.

# 192
  • София
И само да допълня за книжките понеже сега забелязах- всички са  с коледни истории.

# 193
И при мен не излиза в Нотино, но на Революшън и при тях ена много по-ниска цена, отколкото в Пандата: https://www.notino.bg/search.asp?exps=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … D0%B4%D0%B0%D1%80
Мейкъп Революшън нямаха ли един календар звезда? Той много по-скъпли е от този, виждала съм го в клип, но не и да се продава някъде.

# 194
  • София
Гледах календара с кафето, но ми се видя доста скъп. Чудя се дали да не купя един празен и да мина през някой магазин за кафе и сама да си направя. Мисля да го дам като допълнение на майка ми

Общи условия

Активация на акаунт