Коледни календари

• 53 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Ами производител или вносител беше. Не помня точно, но има коментари под видеото на Антоанет Попова.
Скрит текст:

# 451
  • София
Странно, миналата година определено имаше търсене. 🤔
Изскочи ми това.
Аз ни купувам лакове, защото ходя на маникюр, ама не е ли скъп или така си вървят цените. 🤣

# 452
Мисля, че го имаше и в Нотино, и някъде другаде (май в Пандата), но изчезна за часове. Тази година календарът направи си сам на Есенс е по-добър от на Катрис, а и е по-евтин. Ако успея, ще взема него.

П.п.струва ми се, че това в горния пост е старият календар на Еси.

# 453
Да, това е снимка на половината от минслогодишния календар на Еси, цената им е около €49 последните години, но с кодове и проценти е 20-30% по-евтин. Като се сметне  единичната цена на лаковете им е при всички случаи на сметка.
Моят DIY на Есенс трябва да дойде днес или утре, заслужава си повече от тези на Катрис, а и го взех с намалението за 16€. При желание ще снимам и пусна съдържанието.

# 454
Снощи гледах разопаковането на календара на Catrice.Антоанет Попова, започна с разопаковането, но честно казано очаквах повече. 5-6 лака за нокти, и 4 лъскави гланца, е не,мерси.
Да видим другите как ще са,очаквам с нетърпение.

# 455
  • София
Аха, ясно, излезе ми като реклама във ФБ, а въобще не знам какъв е бил миналата година. 😀

# 456
На Катрис са няколко. Вчера гледах Василики да отваря онзи с палитрата за вежди. Аз харесах жълто-оранжевия, в който има доста коректори, както и 4 палитри със сенки, но пак не съм сигурна, че си струва 70-те лева.
А на Есенс харесах този, който е с палитрата Вода (или Уотър, ако предпочитате). Ако докарат от другия, който е с изкуствени мигли и хайлайтъри, не съм сигурна, че ще го взема.

# 457
Да, на Катрис съм гледала червения, зеления и оранжевия, има и син, най-добро е съдържанието на оранжевия според мен. На Есенс DIY са със зелен и розовочервен декор отпред, аз взех розовия с трите палитри, включително и водната.

# 458
  • Тук и сега
Здравейте! Може ли да публикувате и коледен календар на Нивеа, в кой сайт мога да открия за България става въпрос?

# 459
Още ги няма в България.

# 460
  • София
Срещала съм ги в Лили. Не се сещам за друго място.

# 461
  • Тук и сега
А за по-малки деца възраст 5-6 години дали сте виждали Адвент календар?

# 462
  • София
Аз миналата година поръчах от Амазон календар с книжки на дисни.
Тази година поръчах от ФБ групата за майки с деца с увреждания, ама не съм го снимала, иначе днес го получих.

# 463
  • София
За 5-6 годишни препоръчвам календарите на Playmobil.

# 464
Моите календари от Есенс дойдоха:

Съдържанието на розовия DIY слагам в скрит текст, за мен си заслужава.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт