Коледни календари

• 53 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Отчитам се и аз с календар с чайчета от ДМ. Миналата година за първи път взех за мен и щерката, много се одобри.
Чудя се за на Есенс и на Балеа

# 601
Пинк панда са ми писали, че имат промоция за субскрайбърите - продават календара на Революшън за 95 лева - мисля, че срокът е до сряда, 23,59 часа.

# 602
  • София
Мене пък този с чайовете на ДМ нещо не ми хареса. Взех го миналата година, но много особени вкусове са самите чайове.

Вчера намерих и купих на Alverde календара. Нямаха зареден на Balea. 

# 603
  • София
В интернет има много оферти за календари с чай, които са наистина много хубави. Аз съм взимала на Pukka Herbs Tea.
На ДМ си купувам за самата мен за студеното време. Особени вкусове са (наблягат на т.нар. зимни подправки), но аз обичам такива. Не ми се струва подходящ за подарък или понякога го слагам към подаръците на близките (примерно, на родителите ни често правим кошници за Коледа и в тях добавям и от тези чайове).

# 604
Додис събират предварителни поръчки за розовия календар на Есенс (този, който е изчерпан в Нотино), но искат малко повече пари: https://www.facebook.com/marketplace/shops/item/4376736105747810 … e=shops_pdp_share

# 605
Додис събират предварителни поръчки за розовия календар на Есенс (този, който е изчерпан в Нотино), но искат малко повече пари: https://www.facebook.com/marketplace/shops/item/4376736105747810 … e=shops_pdp_share
Не малко, а доста повече, аз го поръчах за щерката от Нотино за 40 лв. Вчера дойде.

# 606
  • Варна
Добре че го взех от нотино. Иначе и аз мислех да го взема от  Додис.

# 607
Интересно защо са решили така, те по принцип не слагат такава надценка. Миналата година цените им бяха същите, като в чужбина.

# 608
  • София
Уж са официален вносител , изложиха се .
На катрис само 2 от 5/6 календара пуснаха в БГ , но нещо цената тази година ми се струва висока за съдаржанието .
На Trend it up , също тази година май не е толкова хубав,колкото миналогодишния.

# 609
Аз през година си взимам този на Балеа, така се случва някак.Тази година му се пада ред, тъй че мисля да спазя традицията. Не го откривам зареден, само мъжкия намерих. За Есенс се колебая, зарината съм с цветна козметика. Един път бях взимала и един с мини гланцове от H&M, още ги имам. Тъй че само в преследване на Балеа съм. Скоро щели да ги пуснат, през два магазина минах.

Иначе от високия клас ми се иска Decleor, ама ще си остана с искането JoyJoy

# 610
  • София
Моят Есенс от Пинк Панда никакъв го няма. 🤣

# 611
Те са толкова "специални" на този сайт - поръчваш и я дойде след седмица, я не...

# 612
  • София
Първите ми календари пристигнаха.Heart Eyes Повече от половин кило качествен шоколад и марципан! Yum

# 613
  • София
Те са толкова "специални" на този сайт - поръчваш и я дойде след седмица, я не...
Аз не съм поръчвала досега, не ми е и спешно, ама се учидих, че толкова бавно.

# 614
По принцип е така, даже експресната им доставка, която се доплаща, е бавна (това го чух във видео на влогърка, но не помня коя).

Общи условия

Активация на акаунт