Фермата сезон 5 тема 9

• 50 751
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Разпиляна във въображението
Какво имаш предвид с това?

Ако е към мен - нали Поли му каза това, когато бе елиминирана - че го чака с парите.

# 1 186
  • Буркина Фасо
Какво имаш предвид с това?

Ако е към мен - нали Поли му каза това, когато бе елиминирана - че го чака с парите.
дете (вече поотраснало) може да му даде. остават само парите.  hahaha

# 1 187
  • Калгари, Канада
Грозна постъпка от гнил човек. Кат гледам склонни бяхме да простим на Поли всичките й простотии само щот е бременна от Краси. Ей тъй, да забравим, да дадем шанс, но тя само потвърди облика си. Много жалко.

На дуела съм за Бети.

# 1 188
  • sofia
За мен си е изцяло сценарии на продукцията ...тестове,  балони , има няма бебе...Close

# 1 189
И това от продуценти, които водят кампания за увеличаване прираста в държавата... Ми, мерси!! Много, много долно!

# 1 190
  • гр.София
Абсолютно споделям мнението, че бебето е по сценарий. Поли ми е отблъскваща, но и Краси не ми е от любимците.
На дуела съм за Веси, Бети ми опротивя, а ми беше фаворитка в началото.
Май тази година искам жена победител. Дана?
А по- сериозно- Митко 1. И заради качествата му, и заради каузата, с която е влязъл.

# 1 191
  • London
Днес се провеждат игрите от Фермата, някой ще ходи ли оттук?

Пълно с децааааа, дали наистина им дават на тези деца да гледат предаването? То отдавна не е за деца!!!!

# 1 192
Ако ходи някой на това събитие,би ли пуснал малко инфо след това,моля !

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 11:46 от Лейди Годайва

# 1 193
  • SF
Глупава хрумка и много разочароваща, но всичко е добре, когато завършва добре.
Краси го прие нормално, ведро дори. Прие го като даване допълнително на време. Той много държеше да минава време и да решават, въпреки "спонтанността" му и невъздържаността му, когато взе рисковото решение да прескочи оградата.
Тогава той също ми се стори като човек, който не мисли и не премисля дълго.
Ако решението е било тайно, изцяло негово, той не е знаел какво ще реши продукцията и дали няма да последва Милин.
После пък се уплаши да казва бързо "обичам те", но повечето мъже споделят този страх. Дори, когато в тях вилнеят чувства, те предпочитат да го омаловажат и олекотят с едно "обичкам те". Мъжка им работа!

Та в известен смисъл Поли може да не е вашият избор, но с Краси са си подходящи. Ще си се стъписват, ще си се изненадват, ще си правят бебета, ще се забавляват, а когато вече не е много забавно, и двамата ще се отдалечат, но ще си пожелаят да си останат приятели. Но винаги ще търсят сензацията и предизвикателствата.
А аватюристичният дух, който носят и двамата, горещите латиноси, ще ги кара да правят глупости, есперименти, "простотии". И самите те много ще им се радват.

Нито на Поли й трябва интелектуалец, нито на Краси амбициозна, мъдра, сериозна, кариерно ориентирана жена. Защото те не искат някой да ги озаптява.

# 1 194
  • град-държава
Нищо авантюристично няма в един гето, к***ски номер. Само някой много долен, би измислил такава гнусотия. Някаква проста квартална патка, която няма усет за нищо, изобщо с крайни дефицити.
Страшна изненада - много показателна всъщност.

# 1 195
Аз още не бях излязла от шока за бебето заченато в обора, когато отново изпаднах в шок от тази гавра. Гавра с Краси, с останалите участници и с нас зрителите.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 13:18 от precious*

# 1 196
Бяха казали, че сценаристът на Биг Брадър работи при тях. То си пролича от нагласената мелодрама наскоро. Само си мисля, наистина ИиА си мислят зрителите за толкова тъпи.

# 1 197
  • Вестерос

# 1 198
Поля за пореден път доказа колко е тъпа, съжалявам.

# 1 199
  • London
Аз се питам защо хората символ на Фермата не ходят на такива мероприятия ами хора като Красимира ( тя нищо фермерско не показа освен цигари и простотии ), Венци не бил там да работи, обаче явно е бил за да може после да спечели дивиденти от разходки и мероприятия, белким някоя мома се закачи, Шопски пък с издънките си не знам с какви очи и той се вясва. Трагикомедия с една дума.

Общи условия

Активация на акаунт