Фермата сезон 5 тема 9

• 50 747
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Sofia
Шопски водел предаване по Евроком всяка събота...

# 1 201
  • София
Изключително грозен и долен к*рвенски номер. Сега като се замисля, не съм изненадана. А Красимир е един голям глупак, яд ме е и на него, че се оставя да се гаври с него и да го манипулира някаква откачалка без морал.  Confused Надявам се да не спечели парите, защото тази ще му ги изяде и изпие като стой, та гледай.

# 1 202
  • London
Те може и вече да не са заедно, Краси не е качвал никакви снимки с нея в профила си. Нито тя...

Аз се надявам догодина да има някаква алтернатива за да гледам нещо друго.... и на мен май ще ми е последен сезон зяпане.  Не вярвам повече нормални хора да се запишат за участие, защото със всеки изминал сезон натам фермерското се губи, по-скоро хора дето биха посетили и Биг Брадър….

# 1 203
Надявам се да не спечели парите, защото тази ще му ги изяде и изпие като стой, та гледай.
Абсолютно! Последно бях за Краси да спечели, но вече не съм сигурна. Не разбирам как не и заби два шамара на тази... И наистина, ако спечели парите ще духнат за 1-2 месеца...

# 1 204
Красимирка ще става "инфлуенсърка"  🤣 тя за друго май и не става..

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 00:27 от M Atanasova

# 1 205
  • London
Ще става, ако има интерес към нея, аз лично нямам. За вас не знам.

# 1 206
  • София
Паулина разсъждава като малка предпубертетка - пети клас, втория срок. Горе-долу на тази възраст този род постъпки на момиченцата им изглеждат логични и правилни, с уклон да са забавни.
Как пък не вкара три капки зрялост като е измислила или се е съгласила да участва в този фарс? Що за инфантилност?

Краси, завалията, и при писмото, и при признанието на Паулина за лъжата, все не знаеше как да реагира. В първия момент все беше в шок. Чак след това показваше истинските си емоции. Сега, след признанието на Паулина, ми приличаше на човек който е загубил бебето си. Тази жена не си ли помисли, че И така може да се почувства Краси?

# 1 207
Виви, очеизвадно тази жена не може да мисли. Между ушите има само вятър.

# 1 208
Краси, чУек(по Веселка), бягай от тази пропаднала жена и не се обръщай!

# 1 209
Отказах да гледам това предаване след писмото на Паулина.Сега влязох да видя кой ще е на дуела тази вечер и чета за развоя на събитията. Абсолютно съм сигурна, че всичко е сценарий. Тупарев /продуцент на ББ и  голяма част от тези на ИиА/сигурно си мисли, че хората, които са гледали ББ1 и ББ2 вече не са между живите или имат старческа деменция. Сърцераздирателно писмо като в ББ2, бременност като в ББ1 /пък нищо, че е фалшива, има драма още повече/.ББ не гледам, мислех, че Фермата е по-стойностно предаване, но съм се излъгала.Всичко е сценарий и манипулация. Нали не вярвате, че П. сама е измислила всичко?Отказвам да гледам нещо толкова пошло и зле скалъпено. ИиА и сие наистина са си повярвали много и жестоко подценяват зрителите си. Но всъщност като чета колко народ тук им се върза на сценария що пък да не си правят така предаванията, нали прибират купища пари. Целта оправдава средствата...
п.п.Сигурно умират от смях, ако четат тук- ние ще се хванем едва ли не за косите, защитавайки фаворитите си. А те още преди  началото на  Фермата са решили какъв да е края.
Мир и любов, и не трошете нерви за това нагласено предаване, победител ще е този, който са решили ИиА.Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 16:04 от deivi

# 1 210
  • пак там
Опосумите ми паднаха много в очите. Твърде много. Това жълто предаване, което скалъпиха този сезон, е под всякаква критика. А мислех, че предишното е най-зле. Живи и здрави да са, аз приключих с техните произведения.

# 1 211
Спойлери няма,защото Андрей каза , че Веселка ще е победител в този дуел ,а?

# 1 212
  • Разпиляна във въображението
Аз се питам защо хората символ на Фермата не ходят на такива мероприятия ами хора като Красимира ( тя нищо фермерско не показа освен цигари и простотии ), Венци не бил там да работи, обаче явно е бил за да може после да спечели дивиденти от разходки и мероприятия, белким някоя мома се закачи, Шопски пък с издънките си не знам с какви очи и той се вясва. Трагикомедия с една дума.

Те по-емблематичните са още в "играта" и са заточени във Фермата Simple Smile

# 1 213
  • London
Имах предвид като цяло от други сезони, човек си води детето там да види и запознае с хора като  - Райно, Стоян, Яни, Дидо, Лили, Майора, Нури и тн. Имам предвид личности, които има за какво да харесаш и от представяне, а и като хора. А те вечно първи наредени най-осралите се и нямащи никаква връзка с ферма.

# 1 214
  • София
Как ме е яд,че им се вързах аз,която съм риалити-зрител,ветеран.Като канарче се чувствам.Онези от Игри на волята и те пуснаха един етюд вчера,но опосумите ги победиха.Като канарче се чувствам.
Краси не го мислете,и той е в играта или още вярвате,че сам прескочи оградата?
Финалисти на този етап-хората ,пазени от дуели-Веселка и Красимир.

Общи условия

Активация на акаунт