💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 677
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Аз пак ще заложа каквото кажете, че няма как Ана да бие Пламен.
Това е просто в сферата на нечии фантазии . Вариантът на Валия ме устройва.

# 526
  • София
Явно тази седмица отпада някой от траките. От славяните очаквам, ако паднат, номиниран да е Веско, защото двете предпочитат Томас и предния път гласуваха за него.

От траките ми е трудно да предположа, мисля, че е доста възможно да са близначките, Пламен и Юлиян гласуват за най-слабия в племето. Добрин също не ги харесва. Друг вариант е да гледаме близначките срещу Юлиян.

# 527
  • София

За МОБИЛНИ  

Още един вид  

Игри на волята: България (25.11.2019)
            Епизод: 57

Ако някой има проблем с линка, нека ми пише на лична.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 528
  • Другата България
Много Благодаря .

# 529
  • София
Така се филмирате с тези спойлери, че изобщо не гледате логично, а всичките ви прогнози са на базата на спойлери, така тръпка няма.  Peace
Аз съвсем категорично заявявам, че е абсолютно невъзможно и нереално Ана Мария да бие Пламен дори на 'Не се сърди човече' Изобщо не ме вълнуват плажни сценарии или какво казал логистика за Пламен. Това и на сън не мога да го повярвам, че може да стане. Тази тотал щета Ана Мария да бие втория най-комплексен състезател в целия формат.
Това ще е върха на простотията и най-добре да закриват още утре шоуто.
НЕВЪЗМОЖНО.  bowuu

# 530
  • Другата България
Изгледах епизода. Много неща искам да кажа, но няма да кълва от телефона изобщо - трябва да го пиша до утре.
Не знам кой епизод е това и реално колко остават, че Добата каза май повече, отколкото предполагаме, но знам, че е първия, в който определено харесвам Радостина и съм засега леко разочарована от Юлиян. И то не заради скандала с близначките - там беше напълно прав, макар и отново провокиран  от Пламен - тънко, кротко Пламен започна, знаейки прекрасно темперамента и на двете страни и че няма да замълчат, докато той се сви и изгледа безмълвно "взривЪТ". Типично в негов стил. Но не това имах предвид.
Утре обаче ще е по-интересно. Защо Пандора не беше няколко седмици по-рано. ....

# 531
  • Sunshine state
Оф, от къде тръгна това АМ да бие Пламен изобщо?? Тя стана втора на една игра и вече я обявиха за терминатор.. 😆🤦🏼♀ Искам  да си ходи барабар с Венцислава под ръка. Последната ми е много анти - лукава и страхлива. А тя защо прислужва и мие на хората??  🙄 Хареса ми как Пламен упрекна близначките за стратегията в днешната игра, знаеше, че ще запали фитила на Юлиян и реакцията не закъсня.
Абсолютно съм на мнение, че близначката направи грешка като се "навря" да отмотава въжето. Те после бързо наваксаха / браво на Добрин/,но това забавяне им изяде от времето за хвърляне на ринговете.

# 532
Някой питаше, какво се отразява в очилата на Алекс от промото. Ето близък план:

Скрит текст:

Нещо зеленее в ляво, евентуално към Пламен да гледа. Не, че това е гаранция за нещо...

# 533
... в който определено харесвам Радостина и съм засега леко разочарована от Юлиян. И то не заради скандала с близначките - там беше напълно прав, макар и отново провокиран  от Пламен...

А! Добро утро!
Цитат
Аз да не съм някой женчо че да мия чинии!

За мен пък възходите и паденията бяха -  Добата - много ми се издигна и Венцислава - много ми изпростя.  Имам предвид астрофизиката, черните дупки, падащите звезди и пр. Всичко което което каза момчето беше правилно, а тая патка и се била надула главата.

За другите нямам промени. Веско продължава бавно но сигурно да се срива.
За Пламен по-горе написаното -ух, изтрих ли го, напълно съм съгласна.

# 534
  • Другата България
Добро утро.
Значи мнението ми е базирано на други неща, но това не означава че ще спра да го подкрепям. Но съм обективна, а и все пак това е лично мнение.

# 535
Добро утро и от мен.
Естествено, че е в зоната на фантастиката Пламен да загуби от Ана-Мария Simple Smile Варианта на Валия остава най-добър като изход за днес, също така е възможно да няма обединение и Веско да се изправи срещу близначките/Венцислава в петък.

За Пламен е интересно наблюдение - наистина той започна разговора прераснал в скандал, но не съм убеден, че го направи с умисъл за предизвикване на скандал. Докато Венцислава откровенно провокира такива за мен лично.
.

# 536
Добро утро! 🌄☕
Че Венцислава е провокатор, е ясно. Това е част от стратегията й да "се бори" със силните участници. Както беше и прикрепването й към силните на деня, за да я извлачат по-напред във формата. И тя си го каза - тук ще спечели не най-силният, а най-приспособимият (цитирам по памет).
Юлиян въобще не беше прав в разправията си с нея. По-емоционален беше според мене точно защото репликата дойде от Венцислава, към която вече има лично отношение. Но той може да се научи да прави всички "женски" дейности, без да се смята за "женчо", животът ще го научи, а последният винаги намира начин да обърне монетата и да ти покаже и другото й лице.
Скрит текст:
Когато бях бременна и трябваше да лежа последните 5 месеца, моят домашен лъв правеше абсолютно всичко вкъщи, без значение дали му харесва, или не. Връщаше се от работа и започваше да готви, чисти, простира и т.н.
Аз обаче се дразня, като ми вадят от нафталина някакви разправии (случили се кой знае кога, най-вероятно като прегрупираха племената/демек племето на славяните), за да си запълват епизода.
Не вярвам, че е било стратегия от страна на Юлиян да остави близначката да развърже въжето. По-скоро наистина му е писнало тез двечките да променят решенията в последния момент и да искат все да е на тяхното. Радостина обясни, че те се държат така още от ден първи, а и досега неведнъж и самите ние го видяхме.
Като стана въпрос за Радостина, никога не съм се съмнявала в стратегическата й мисъл. Все пак тя ръководеше траките в началото чрез ръжена Сандо. Искаше същото да прави и с Юлиян, ама не й върза. На обратния полюс е Веселин, при когото стратегическа мисъл по отношение на игрите не тече. Стратегиите за него са "празни приказки", трябва само "пауър". 🤭

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 09:29 от Bilyana14.

# 537
За Пламен е интересно наблюдение - наистина той започна разговора прераснал в скандал, но не съм убеден, че го направи с умисъл за предизвикване на скандал. Докато Венцислава откровенно провокира такива за мен лично.
Пламен не е глупав. Той знае, че споменаването на това ще предизвика тази реакция и въпреки това го зачекна. Не го направи обаче, а опита да го потуши когато Добата го каза на близначките. Ще почна да вярвам на Милков, че Пламен е сивия кардинал...
Венцислава е глупава и заядлива.
И от мен добро утро!

# 538
Добро да е.
Според мен това само във фантазиите ще се случи АМ да победи. Не знам какъв нереален късмет трябва да има тя , че да победи по - добрия ..
Сега разбирам да е за пеене , по бих повярвала,че ще е тя.
Ако тя отпадне днес , мъжете ще са супер щастливи , че не са отишли те и пак ще имат мнозинство в гласовете 2:1.

А Томас беше казал във видеото си , че не са имали време да се опознаят с Пламен, т.е. Томас отпада преди него , а Пламен си продължава. 👏

# 539
Добро утро, момичета! Heart
На мен снощният епизод ми беше от интересен до скучноват. Едно и също излъчват, да не би да забравим кого добутват до финала - Весо. Толкова малко положителни неща излъчват. В центъра на събитията са само Траките. Основно Юлиан, Пламен и близначките. Вече не ми се гледат скандали. Уж Венцислава и близначките само се карат с Юлиан и не могат да го понасят, а все до него са навряни. Пламен и Юлиан - добре смазана машина. Толкова добре се сработват. Радостина си е научила урока за страгиите от тях двамата и го прилага добре при Славяните. Добата показа характер. Онея двамцата галените - Весо и Томи - "Войни без характер".

П.с. Все ми е тая какво ще стане днес на битката. Толкова го превърнаха в ББ, че тотална губя интерес. Юлиан ми е любимец, но искам финал с него, Пламен и Добата - който и да победи, все ще съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт