💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 620
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 570
Минавам да кажа, че продукцията направи пореден гаф. Във фб току що обявиха  , че Ана Мария е сигурен капитан довечера.
Това вече го знаем, важното е да не спечели играта, че тогава съвсем ще хвръкне в небесата.

# 571
  • Sunshine state
От страницата им.

Сигурно са теглили чоп.

# 572
  • София
Надявам се тази да падне, а Пламен да спечели. Няма да преживея друга развръзка. Twisted Evil

# 573
  • Sunshine state
Естествено, че ще падне - на играта с Март дори не се усети, че не беше приключила с нареждането на кубчетата и извика, че била готова, а имаше още едно. Толкова е смотана, че не осъзна какво стана. Сега естествено й се е паднало да се репчи на останалите как видиш ли ТЯ била елеминирала Март, а Радостина й налива масло колко е задобряла напоследък.. Joy Mask

# 574
  • варненка от София

Ако не е човек с червило на битката, как иначе ще се впише в отбора на красивите. Убавица!

# 575
А па тоя език все виси навън! 😂

# 576
  • варненка от София
А па тоя език все виси навън! 😂
Мистър Бийн

# 577
Погледах малко от последните епизоди - няма такава траги-комедия. Певицата не живее с реалността, но и великата тройка на напомпаните славянски батки няма връзка с кораба-майка, може би само у Томас се наблюдават мисловни импулси. А Радостина не вярвах, че може да я харесам някога - не че мноооого ме "омилостиви" хммм, но се показа в коренно различна светлина.
Да видим развитието нататък - при траките също се разместват пластове и има взривове. Интересно стана, но пък битките са тотално неизмислени - нелепо е понякога да се гледа 5 минутна битка за елиминация с 3 елемента само, като на детско състезание.

# 578
Радостина претърпява същата положителна промяна в моите очи, каквато и Юлиян.

# 579
Веселушко още ли не е направил разбор на снощната игра?

търкалям се от смях с Лудото Зайче и еротиката SmileySatisfied

# 580
  • Бургас
Аз пък много ще се радвам, че жена ще е капитан /макар и една от двете ми най-анти участнички/. Веселин как пък реши, че те на всяка цена трябва да отидат на капитанска битка, ЗАЩОТО!!! били от старите славяни?!? МОЛЯ?! Пък жените били гости в племето. А може би са гости и в играта? И май според него гостите трябва вече да си ходят? А?

# 581
  • София
Аз пък много ще се радвам, че жена ще е капитан /макар и една от двете ми най-анти участнички/. Веселин как пък реши, че те на всяка цена трябва да отидат на капитанска битка, ЗАЩОТО!!! били от старите славяни?!? МОЛЯ?! Пък жените били гости в племето. А може би са гости и в играта? И май според него гостите трябва вече да си ходят? А?

А и как удобно забравиха защо са домакини. Забравиха, че те се провалиха като племе и останаха само 3, та за да може да продължи предаването им наляха хора от другото племе. Вместо да осъзнаят, че са се провалили и им помагат, някой им бил длъжен. Радостина и АМ не бяха аутсайдери в племето, Тина движеше нещата там и те на номинации нямаше да отидат. Така че не е като присъствието им при славяните да им е помогнало с нещо.

# 582
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нямам търпение да видя физиономиите на Томас и Веселин като стане ясно, че АМ ще е капитан.  Laughing Двамата глупаци вече съвсем се оляха с версиите за обслужване на техните интереси и защо някои трябва да си ходят, а други да останат.  Crazy
А ако наистина АМ се изправи срещу Пламен, не виждам никакъв шанс да го победи. Всъщност тя няма шанс да победи когото и да било, в каквато и да било игра. Е, с изключение на Март де. Снощи това, че улучи доста бързо греблото, си беше чист късмет на начинаещия.  Laughing

# 583
Тук нали повечето сме мами, това АМ (Ана-Мария) е като АМ (адаптирано мляко)! И много много и отива, бебенцето на предаването, износено до финал без нищо да може.

# 584
Аз не разбрах как Март падне от 2 жени една от тях АМ но ... така стана интересно.

Относно държанието на мъжете от Славяните, смятам че е изключително надменно към жените. Тях които не ги е хванал, той не ги е бил на битка. Липсва им стратегията, те са малко силоваци, само Томас е по комплексен.

Дано да ги изгонят.

А то кога ще е обединяването на племената, изобщо ще има ли такова ?

Общи условия

Активация на акаунт