💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 522
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 780
И защо са я чакали от много време, като то игра все едно не е имало.. Трябва да се е върнала по-бързо от обикновено. Някой ще каже, че е ходила пеша от София до плажа, за да я чакат много време.

# 781
  • Бургас
Браво на Пламен! И за избора му!
Беше ми свито сърцето да на скроят номер с АМ.
Но сега е моментът да кажа, че ми иде да намина в Чикаго, да намеря Веско, да му завъртя главата и да го осъдя до дупка за сексуален тормоз. Много голям противняк.
Ееех, ама големи занимавки. Heart Eyes

# 782
  • тук, на мястото си
Тази жестока игра на сила и ум!!!!!!!!!!!!!!! Да им имам игрите на тия! Докато се обърна и тя свърши, а днес няма  и Пандора.

# 783
Явно фалшива информация Simple Smile
На АМ й е малка главата - тази битка не беше за нейните "качества" Wink Но и Весо има малка главичка - нямаше да се справи по-добре...

# 784
  • Варна
Е сега ако Веско не и удари един ключ на Анка, нЕма коги вече, тази седмица е чао, чао...бързо да влизат в сауната 😂

# 785
  • София
Виноват, но пък 3-4 сек никога нямаше да ми мине през ум.
Нормално. На човек му е трудно да си представи чак такава въпиюща некадърност и неспособност, въпреки че тя ни ги демонстрира през цялото време. Както се казва - Очаквах най-лошото и пак съм разочарован". Laughing

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 02:47 от Reinа

# 786
  • Испания
Не се дънят само от продукцията. Правят го и участниците.

Показват ни, че ходят до мястото на битките. Нищо подобно! Ето какво е публикувал Пламен:

# 787
Тази жестока игра на сила и ум!!!!!!!!!!!!!!! Да им имам игрите на тия!

В интерес на истината играта е супер трудна, стоенето на пръсти е доста натоварващо, отделно трябва да се пази баланс.

# 788
Интересно е за коментар : Защо според вас Юлиян не се бута да е капитан в битките? Thinking Той е основният застрашен при номинация, а би имал възможността да спечели ценни два гласа или дори имунитет.
При прабългарите се беше оправдал с коремни болки, реших тогава, че просто дебне момент, когато имунитетът ще му е по-нужен, миналата седмица беше седмицата на Пандора - добре, беше опасно да си капитан, но сега защо не пожела.
Пламен не е застрашен, но взе имунитетът, защото той е по-незадължаващ, така при евентуални номинации пак ще е неутрален, ще пусне празен глас и ще остави другите да решават.

# 789
Ух, че страшен аватар...

# 790
Кога е финала на предаването?

# 791
Анка трябва да изчезне с двеста от играта. Тази вечер потвърди, че всички епитети сложени й през тези вече близо три месеца си ги и е заслужила.  Да си взима червилцето и изплезила език да липсва възможно най бързо.

# 792
То , че Анка не става за нищо , така е , не оспорвам.
Ама не съм съгласна , че битката беше честна. Очевидно беше , че тя е ниска и не достига тавана. Да бяха й дали малко по- дълго трупче. То така никак не е честно ама никак.
Макар , че много се радвам за Пламен.

# 793
  • Брюксел / София
Радостина е страшно подмолна лисица. Трудно ми е да я гледам.

# 794
Дълъг куб, бате.. ревЪ..

Общи условия

Активация на акаунт