💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 475
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 035
Според мен Веско смесва нещата.  ето дотук - "Нейният умопомрачителен късмет се пренесе и в тази седмица... "- говори за битката снощи, а после започва да говори за битката на Ана Мария с Март.

Това че битката е "женска" го измислиха Томас и Веско, защото видиш ли имало греда, т.е. елемент от художествената гимнастика. Любопитно колко добре пазеше баланс Юлиян на въртящо се колело.

За снощната битка - не бих я нарекъл сила и ум, а издръжливост, баланс и ум. Уви, умът не достигна на Ана Мария как да се позиционира, и оттам вече баланса й се наруши и не стигнахме до издръжливостта.

# 1 036
  • Другата България
Скрит текст:
Още не съм ви чела, но първото нещо, което видях на компа е, че Веселин днес е бъррррррррзал да пише:

vesko.panchev

Капитанска битка. В този ден изборът на капитан в нашето племе беше по-интересен от самата битка. Двамата с Томас искахме той да отиде, тъй като в тази седмица преди сформирането на финалната осмица беше изключително важно кои ще са капитаните. Защото при равни гласове те решаваха кой да отиде на битка за оцеляване в играта. Гласовете бяха равни, а жените ни не отстъпиха. Разбира се те си искаха своето. Стигна се до момент да теглим чоп кой да е капитан. Теглене на клечки, който изтегли късата клечка става капитан. Радостина изтегли дълга, следваща Ана-Мария... посяга към една и в последния момент сменя избора си и хваща късата. Нейният умопомрачителен късмет се пренесе и в тази седмица... След размяната с Март благодарение на кутията на Пандора, късмета при тази жестока женска битка и отпадането на Март, сега капитан! От пътник без билет в автобуса стана шофьор 😁 Аз по-голям КЪСМЕТ не бях виждал. Условията на битката СИЛА и УМ. Ана-Мария срещу Пламен. Сигурен съм, че тази битка е счупила рекорда на Гинес за най-бърза капитанска битка цели 5 секунди 😂 След като се върна при нас в резиденцията падна голям смях 😂😂😂
П.С. Не пропускайте следващите епизоди... Шоуто е гарантирано
😉
Пламен не знае, че е първи финалист.
Алекс му го каза. После Анка разказа в резиденцията, че Пламен е първият финалист.
Не, аз имах предвид друго. Преди битката, капитанската, Пламен няма как да е сигурен, че ще е финалист. Има още три дни, и варианти за изненади. Предполага, че никой няма да го номинира, но не може все пак да е сигурен. И затова решава да се подсигури от една страна, а от друга-да го играе отново дипломатично.

# 1 037
Гледам хубавия колаж на 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 и си мисля, че Ана-Мария, водач на автобуса на славяните идеално ще се впише в центъра на композицията.Даже и с греда на главата.

# 1 038
Снощи докато я гледах как се намества за играта, се молех да и дадат едно въже на тая бесилка и да се свършат мъките и.

# 1 039
Аз мисля, че Веско искрено се забавлява от тъпотията на Анка. Видя че на глава с тия двете не може да излезе и реши да им погледа сеира. И Анка го осигурява... В изобилие. То бива тъпотия и самовлюбеност ама нейните са безгранични.

# 1 040
Според мен има шанс близначките да са на елимининации /кажете в тоя случай как се случва играта с двете?!/.
Ако се гласува така:
Юлиян - близначките
Близначките - Юлиян
Венцислава - Юлиян
Добрин - близначките

И Пламен между тези варианти трябва да реши и ако остави Юлиян - ей ги близначетата на пангара.

Освен това - Венцислава може и да не номинира Юлиян, тя както му забива ножове в гърба, така му се мазни и иска да му се хареса. За номинацията на Добрин не знам, при него не можеш да предположиш
По моите сметки 100% и днес и утре би трябвало да загубят траките. Венцислава е налична следващата седмица според "сценария", а срещу Веско не би трябвало да спечели, нали и той уж бил финалист.

Предполагам, че днес ще се гласува така:
Юлиян - близначките
Добрин - близначките
Близначките - Юлиян
Венцислава - Юлиян
Пламен - Венцислава (няма да му е за първи път... може би това е предателството за което се говори.) - Юлиян е на елиминация.
А утре - всички гласуват за близначките. И дуелът в петък е Юли срещу двете. Резултатът е ясен, нямам търпение да го гледам Grinning

# 1 041
  • София
Според мен има шанс близначките да са на елимининации /кажете в тоя случай как се случва играта с двете?!/.
Ако се гласува така:
Юлиян - близначките
Близначките - Юлиян
Венцислава - Юлиян
Добрин - близначките

И Пламен между тези варианти трябва да реши и ако остави Юлиян - ей ги близначетата на пангара.

Освен това - Венцислава може и да не номинира Юлиян, тя както му забива ножове в гърба, така му се мазни и иска да му се хареса. За номинацията на Добрин не знам, при него не можеш да предположиш
По моите сметки 100% и днес и утре би трябвало да загубят траките. Венцислава е налична следващата седмица според "сценария", а срещу Веско не би трябвало да спечели, нали и той уж бил финалист.

Предполагам, че днес ще се гласува така:
Юлиян - близначките
Добрин - близначките
Близначките - Юлиян
Венцислава - Юлиян
Пламен - Венцислава (няма да му е за първи път... може би това е предателството за което се говори.) - Юлиян е на елиминация.
А утре - всички гласуват за близначките. И дуелът в петък е Юли срещу двете. Резултатът е ясен, нямам търпение да го гледам Grinning
По твоята логика резултат 2х2, как прати Юлиян на елиминация?

# 1 042
Офф, заблудих се, че близначката е капитан, сори. Явно не става.

# 1 043
  • Испания
Гледам хубавия колаж на 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 и си мисля, че Ана-Мария, водач на автобуса на славяните идеално ще се впише в центъра на композицията.Даже и с греда на главата.

"Със 100 километра в час пак е номер еднооооооооооооооооо..."

# 1 044
ахахахахаха
Страшна си 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 Heart, благодаря за смеха.

# 1 045
  • Другата България
 Joy rotfImao rotfImbo Много птички, много нещо, тенкс Смайли! bouquet

# 1 046
  • Варна
Чета предположенията от фейса и нещо ми се стори интересно- Защо са двете племена на съвета? Дали няма всички да имат глас за номинация от загубилите?

# 1 047
  • Другата България
Това е подвеждащо спорд мен. Снощи два пъти превъртах. Накрая виждаме двете племена и чуваме гласът на Алекс.
Но според мен е монтаж на едното към другото. Може и да греша де, днес нямах време да чета из мрежата.

# 1 048
  • София

Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

Ааа, недей така - и нас ще ни запишат в "рекордите" - жена, певица в Игри на волята България, 5 сек. JoyJoyJoy

# 1 049
Веско тъпото ми напомня на мен в 3-ти клас, когато се връщах от училище и пишех за деня ми от-до - какво съм яла, с кой съм ги говорила, какво сме играли по физическо. Някак да гледаме епизода и той после като бавноразвиващ се да ни го опише /вместо да каже нещо ново/, аз не го разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт